Insalalh ama bir umudum kırıldı yani sabah cunku cogu kisinin cikmis benmde 5. Gun emriyosuyduYani bişey söylemek yersiz olur şimdi çünkü eğer pozitifse bikaç gün boyunca kendini üzme boşunaBence kan testini bekle canım ne kadar güzel sağlıklıymış inşallah olur diyelim ❤
Olsun sen içini ferah tut ama yinede istersen yarın bi kan vermeye git çünkü elbet çıkar bi değerInsalalh ama bir umudum kırıldı yani sabah cunku cogu kisinin cikmis benmde 5. Gun emriyosuydu
Cuma vericem kan cunku ne geliyorsa basima sabirsizligimdan geliyor cuma 11. Gun olucakOlsun sen içini ferah tut ama yinede istersen yarın bi kan vermeye git çünkü elbet çıkar bi değer
Merhaba arkadaşlar dondurulmuş 5. Gün orta kalite (embriyoloğa sordum yavaş geliştiği için orta kaliteymiş) transferimin sonrasında 5. Gün Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Doktor 9. Gün test yaptırmamı söylemişti ama dayanamadım. Daha önceki denememde 6. Günde idrarda silik çizgi görmüştüm diye bi cesaret yaptırdım. Sizce sonradan kanda pozitife döner mi? Yoksa negatife tamamen inanmalı mıyım?
5. Gün dondurulmuştu, 6. Gün transfer edildi diye yaptım, çıkar sandım. Rüyamda da test yaptırdığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm onun etkisiyle de bi gazla yaptırdım ama, hayal kırıklığı oldu. İnş. Pozitife döner. İçimden negatif olacakmış gibi geçiyor. Hepimiz için hayırlısı olsun
Naptın canım kan verdin mi sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallahHerkese slm 19 Ekimde 3.tup bebek transferimi oldum ve 30 ekimde kan vericem. evde 2 gun once test yaptim negatifti hayirlisi olsun ins... kanda pozitif cikarsa yeni durumuma adapte olmaya calisicam, olmazsa da dondurulmuslar icin gun sayicam
aminn Allah razi olsun cok dusuncelisin :) verdim birkac saate arayacaklar bekliyoruz. eve gelince yine test yaptim negatifti hayirlisi olsun insNaptın canım kan verdin mi sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah
Rabbim en güzel şekilde hayırlısını nasip eylesin inşallah olmuyorsa da vardir zamanı bizimde güzel haberi alacağımız zaman gelecektir inşallah sabırla duayla beklemeye devamaminn Allah razi olsun cok dusuncelisin :) verdim birkac saate arayacaklar bekliyoruz. eve gelince yine test yaptim negatifti hayirlisi olsun ins
aynen beklemeye bir sure daha devam edicemRabbim en güzel şekilde hayırlısını nasip eylesin inşallah olmuyorsa da vardir zamanı bizimde güzel haberi alacağımız zaman gelecektir inşallah sabırla duayla beklemeye devam
Amiinn Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almayi nasip eylesin inşallah canım vardır bir hayr mutlakaaynen beklemeye bir sure daha devam edicemsimdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar Sali dr um heyetle gorusup dondurulmus 4 embriyo icin kararini verip bize doneceklermis.
elfu elfi aminnn hepimiz icin ins... aynen vardir bunda da bir hayir deyip yolumuza devam ediyoruz :) elh moralim iyi 2 haftadir evdeydim biraz cikip dolasicaz simdi. Rabbim yanimizda evladini severken onlara imrenenlerden eylemesin bizlere de nasip etsin ennnn hayirlisindanAmiinn Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almayi nasip eylesin inşallah canım vardır bir hayr mutlaka
Amiiinnelfu elfi aminnn hepimiz icin ins... aynen vardir bunda da bir hayir deyip yolumuza devam ediyoruz :) elh moralim iyi 2 haftadir evdeydim biraz cikip dolasicaz simdi. Rabbim yanimizda evladini severken onlara imrenenlerden eylemesin bizlere de nasip etsin ennnn hayirlisindan
tutmamasi durumunda yaptirmamiz gereken test vb var mi? tedavi ongesinde genetik test vs yaptirdik ama neden tutmadigini arastirabilecekleri birsey var mi?
aminnn ins. dr um yuzyuze gorusmek icin ortak gun belirlemek istedi o zaman o na sorarim, bakalim ne diycek! benim de 2. dondurulmus ebm dusuk olmustu bundan 7-8 sene once cok yiprandim tup bebek yaptirmiycam dedim simdi ise neden bu kadar bekledim diyorumAmiiinnBen iki defa yaptırdım ilkinde tutmamisti sormuştum ama nasip bu işler birşey diyemeyiz demisti test vs demedi ikincide zaten boş gebelik yaşadım maalesef öyle rabbim en güzelini bilir gücümüzü artırsın inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin herkese