Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..

@Lilyum1634 —-> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->:anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@jadefeast ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@designer_love ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@Duaherderdedeva ——> :anneadayı: (Sağlıkla İnşAllah)

@Bebit0 ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@arimaya90 ——>:anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@d_targaryen ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@eylem84 —-> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@birmucizeistiyorum ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)
Merhabalar bende dun transfer oldum 10 kasim test günü hayirlisiyla olur insAllah😊

Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..

@Lilyum1634 —-> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->:anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@jadefeast ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@designer_love ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@Duaherderdedeva ——> :anneadayı: (Sağlıkla İnşAllah)

@Bebit0 ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@arimaya90 ——>:anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@d_targaryen ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@eylem847 —-> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@birmucizeistiyorum ——> :anneadayı: .

Benim de 6.günüm bugün. Pazartesi test yapılacak ama gün yaklaştıkça geçmiyor sanki zaman. Ben sürekli yatmıyorum, eski hayatıma devam ama sadece ahır birşey kaldırmıyorum, çok yürümüyorum. Bir de hormon ilaçlarından sanırım, ruh halim çok dalgalı.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bende 12 sinde kontrole gideceğim inşallah Rahim kalınlaşması gerçekleşirse bana da transfer için gün verecekler. İnşallah hayırlı sonuçlarda buluşuruz👼🤲

Benim de 6.günüm bugün. Pazartesi test yapılacak ama gün yaklaştıkça geçmiyor sanki zaman. Ben sürekli yatmıyorum, eski hayatıma devam ama sadece ahır birşey kaldırmıyorum, çok yürümüyorum. Bir de hormon ilaçlarından sanırım, ruh halim çok dalgalı.
InsAllah olumlu sonuc alirsiniz benimde sali günü test günüm

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bende 12 sinde kontrole gideceğim inşallah Rahim kalınlaşması gerçekleşirse bana da transfer için gün verecekler. İnşallah hayırlı sonuçlarda buluşuruz👼🤲
İnsallah, hepimiz için dilerim sonuçlar çok güzel olur:)

Merhaba kizlar benimde transferin 5. günü Çarşamba test günüm heyecanla bekliyorum ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor sizlerde nasıl acaba ? 🥰🤗

Merhaba kizlar benimde transferin 5. günü Çarşamba test günüm heyecanla bekliyorum ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor sizlerde nasıl acaba ? 🥰🤗
Merhaba, ay ne güzel hepimiz arka arkaya güzel haberler alalım:) Bende sanki regl olacakmışım gibi hafif bir agrı var

Çok teşekkür ederim:) Dilerim sizin için de sonuçlar çok güzel olur. Herhangi bir farklılık hissediyor musunuz kendinizde?
Amin insAllah, bir farklilik yok canim kasik agrilarim oluyor ara ara birde 2 gündür falan göğüs agrilarim var ama ilaclardan sanirim onlar

Merhaba canim bel ve kasik agrisi transferden beri bende de var ara ara birde 2 gundur göğüs agrilarim var benimde 7. Günüm bugün sali gunu test vericem

Merhaba, benimde 2 kasımda transferim yapıldı. Allah’ın izniyle güzel sonuçlar bekliyorum. Hepimize hakkımızda hayırlısı artık.
Bu Benim ikinci transferim. öncesinde bir aşılama birde bölünmeyen yumurta denemem oldu. Bence o hastaneyle ilgiliydi de neyse. Diğer transferim Eylül de olmuştu maalesef tutmadı. Şimdi de bu. Bekliyoruz işte sabırsızlıkla.

Merhaba, benimde 2 kasımda transferim yapıldı. Allah’ın izniyle güzel sonuçlar bekliyorum. Hepimize hakkımızda hayırlısı artık.
Bu Benim ikinci transferim. öncesinde bir aşılama birde bölünmeyen yumurta denemem oldu. Bence o hastaneyle ilgiliydi de neyse. Diğer transferim Eylül de olmuştu maalesef tutmadı. Şimdi de bu. Bekliyoruz işte sabırsızlıkla.
Rabbim ümitlerimizi sevince cevirsin insAllah o hastaneden mutluluk gozyaslariyla cikalim hepimiz.

X