Bekliycez artık başka seçeneğimiz yok ilaç olarak neler kullanıyorsunBendede oyle bir belirti yok yani ilaclara bagliyorum gece hafif kasık agrim oldu sadece gögüslerim zaten tedaviye basladigim ilk andan beri aciyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliycez artık başka seçeneğimiz yok ilaç olarak neler kullanıyorsunBendede oyle bir belirti yok yani ilaclara bagliyorum gece hafif kasık agrim oldu sadece gögüslerim zaten tedaviye basladigim ilk andan beri aciyor yani
Oksapar göbektenBekliycez artık başka seçeneğimiz yok ilaç olarak neler kullanıyorsun
Oksapar göbektenOksapar göbekten
Pruloton 4 gün aralıklarla kalçadan
Lutinus fitil sabah akşam
Devit 3 damla
Folik asit
Siz neler kullaniyorsunuz
Estrofemi ben adetimden sonra her gun 3 adet kullandim birdaha vermediOksapar göbekten
Pruloton depot 5 gün aralıklı
Crinone jel
Folik asit
Estrofem
Coraspin kullanıyorum.
Ben günde 3 tane kullanıyordum. Transferden sonra 6 ya çıkardı. Şimdi öyle kullanıyorum. Bakalım ne olacak bekleyip gorcezEstrofemi ben adetimden sonra her gun 3 adet kullandim birdaha vermedi
Ben günde 3 tane kullanıyordum. Transferden sonra 6 ya çıkardı. Şimdi öyle kullanıyorum. Bakalım ne olacak
Inslalah hayirlisiyla kavusuruz sizin tek emriyomu
Alalh büyük beklicez artikEvet bir tane 5. Gun embriyosu
Benimde transfetim adet olcagim gün olucak o zman normal ben endise duyuyordumZaten benim adet olucagım gün transferim oldu
Hic endilenmeyom bende 2 hafta boyunca hemsireye doktora hep ama ben adet olucam o gunn dedim ilaclardan olmicaksin dediler gercektende olmadim normalde pazartesi adet olmam lazimdi ama benm transferim oldu su an 4. Gun beklemedeyimBenimde transfetim adet olcagim gün olucak o zman normal ben endise duyuyordum
Tesekkur ederim canım insalalh guzel haber alirsinHic endilenmeyom bende 2 hafta boyunca hemsireye doktora hep ama ben adet olucam o gunn dedim ilaclardan olmicaksin dediler gercektende olmadim normalde pazartesi adet olmam lazimdi ama benm transferim oldu su an 4. Gun beklemedeyim
inslalah canim bekleyen butun anneler güzel haber alirTesekkur ederim canım insalalh guzel haber alirsin
Allahtan ümit kesilmez doktoruna danıs canım belki kan testi ister tekrarMerhaba arkadaşlar agustos ayında transferim oldu ama malesef 2 gün önce negatif oldugunu ögrendim normalde adetim tarihi 6 sındaydı ama üstünden 5 gün geçti hala adet olmadım sizce negatif sonradan pozitife dönme şansı varmıdır yada böyle bir durumla karşılaşan varsa fikirlerinizi söyler misiniz??
Kan testi verene kadar kendini üzüp sıkıntıya sokma canım İlk transferin mitransferimin 8. Gunu bu sabah yani erken gebelik testi yaptim silik bile cikmadi bir an cok uzuldum ama beklicem cuma kan vericem bu durumu yasayan varmi aranizda
Evet ilk transferin 5.gun 5bb kalitede 1 emriyo transfer edildi yani 7 eylulde transferim oldu bugun 8. Gun ama erken gebelik tsstine cikmadi yok mu sizceKan testi verene kadar kendini üzüp sıkıntıya sokma canım İlk transferin mi
Yani bişey söylemek yersiz olur şimdi çünkü eğer pozitifse bikaç gün boyunca kendini üzme boşuna Bence kan testini bekle canım ne kadar güzel sağlıklıymış inşallah olur diyelimEvet ilk transferin 5.gun 5bb kalitede 1 emriyo transfer edildi yani 7 eylulde transferim oldu bugun 8. Gun ama erken gebelik tsstine cikmadi yok mu sizce