Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benimde transfetim adet olcagim gün olucak o zman normal ben endise duyuyordum
Hic endilenmeyom bende 2 hafta boyunca hemsireye doktora hep ama ben adet olucam o gunn dedim ilaclardan olmicaksin dediler gercektende olmadim normalde pazartesi adet olmam lazimdi ama benm transferim oldu su an 4. Gun beklemedeyim

Hic endilenmeyom bende 2 hafta boyunca hemsireye doktora hep ama ben adet olucam o gunn dedim ilaclardan olmicaksin dediler gercektende olmadim normalde pazartesi adet olmam lazimdi ama benm transferim oldu su an 4. Gun beklemedeyim
Tesekkur ederim canım insalalh guzel haber alirsin 🙏

Merhaba 31 ağustosta transfer oldum test günüm 14 Eylül...3. gün taze embriyo 9 hücreli beklemedeyim heyecanla

Merhaba arkadaşlar agustos ayında transferim oldu ama malesef 2 gün önce negatif oldugunu ögrendim normalde adetim tarihi 6 sındaydı ama üstünden 5 gün geçti hala adet olmadım sizce negatif sonradan pozitife dönme şansı varmıdır yada böyle bir durumla karşılaşan varsa fikirlerinizi söyler misiniz??

transferimin 8. Gunu bu sabah yani erken gebelik testi yaptim silik bile cikmadi bir an cok uzuldum ama beklicem cuma kan vericem bu durumu yasayan varmi aranizda

Merhaba arkadaşlar agustos ayında transferim oldu ama malesef 2 gün önce negatif oldugunu ögrendim normalde adetim tarihi 6 sındaydı ama üstünden 5 gün geçti hala adet olmadım sizce negatif sonradan pozitife dönme şansı varmıdır yada böyle bir durumla karşılaşan varsa fikirlerinizi söyler misiniz??
Allahtan ümit kesilmez doktoruna danıs canım belki kan testi ister tekrar

Evet ilk transferin 5.gun 5bb kalitede 1 emriyo transfer edildi yani 7 eylulde transferim oldu bugun 8. Gun ama erken gebelik tsstine cikmadi yok mu sizce
Yani bişey söylemek yersiz olur şimdi çünkü eğer pozitifse bikaç gün boyunca kendini üzme boşuna🙏🏻 Bence kan testini bekle canım ne kadar güzel sağlıklıymış inşallah olur diyelim🙏🏻❤️

X