- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 36
vallahi hep hayırlısı diye dua ettim 2.denemem 60 tane iğne vuruldum bu zamana kadar rabbim yardımcımız olsun sizde transfer sonucunu mu bekliyorsunuzSonuçları öğrenince yazın muhakkak merak ederim dua edecem sizebaşkasının iyiliğini istemek insana iyilik olarak geri döner
Hayır ben 11 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimin değerleri düşük çıktı simdilik doğal yöntemler ile yükseltmeye çalısacağız değerleri. İleride olmazsa tüp bebek düşünüyoruz İnşallah gerek kalmaz.vallahi hep hayırlısı diye dua ettim 2.denemem 60 tane iğne vuruldum bu zamana kadar rabbim yardımcımız olsun sizde transfer sonucunu mu bekliyorsunuz
inş.benimde eşimde hareketli sperm sıkıntı vardı bende hiçbir sıkıntı yoktu sizin yaşınız gençmişHayır ben 11 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimin değerleri düşük çıktı simdilik doğal yöntemler ile yükseltmeye çalısacağız değerleri. İleride olmazsa tüp bebek düşünüyoruz İnşallah gerek kalmaz.
Evet o yüzden bekliyorum şimdilik İnşallah güzel şeyler olurinş.benimde eşimde hareketli sperm sıkıntı vardı bende hiçbir sıkıntı yoktu sizin yaşınız gençmiş
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..dayanamadım kan testi yaptırdım 25 çıktı
Bende jeli kullanıyorum benden de geri gelmiyorAcaba içine tam olarak sokmuyor musunuz, herkes burda jelin geri geldiğini, farklı renkler olduğunu söylüyor, günlerdir jeli kullanıyorum birkez bile olmadı bende mi sorun diye düşünmeye başladım☹
Selam canım geçen senede bir arkadaş yazmıştı avm de merdivenlerden düşmüştü her yeri kanamıştı düşmenin sertliginden hiç ihtimal vermemişti tutumacagina ama tutmuştu rabbim nasip ettiyse nolursa olsun oluyorKızlar selam,size bisey sormak istiyorum gecen hafta cuma dondurulmus 3 gun embr.tranferi oldum bugun progestan igne yaptrdiktan snra havada yagmurluydu saglik ocaginin merdiveninden dustum totomun ustune sizce bisey olmusmudur embriyo tutundumu onuda bilmiyrum ama korkuyorum su an.
Kızlar selam,size bisey sormak istiyorum gecen hafta cuma dondurulmus 3 gun embr.tranferi oldum bugun progestan igne yaptrdiktan snra havada yagmurluydu saglik ocaginin merdiveninden dustum totomun ustune sizce bisey olmusmudur embriyo tutundumu onuda bilmiyrum ama korkuyorum su an.
İçim çok rahatladı teşekkür ederim artık kısmet dicez nasip dicez bakalim sonuç ne olcakSelam canım geçen senede bir arkadaş yazmıştı avm de merdivenlerden düşmüştü her yeri kanamıştı düşmenin sertliginden hiç ihtimal vermemişti tutumacagina ama tutmuştu rabbim nasip ettiyse nolursa olsun oluyor
Sizede gecmis olsun cok kotu bi his biliyorm..allah bagislasin umarim sizde en yakın zamanda yeniden evlat sahibi olursunuz..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun8 haftalik hamileyken beton zemine suratimin üstüne düştüm .agzim burnum kırıldı dudaklarim parcalandi . Oglum 6 yasinda. 4 yildirda 2.cocuk icin 5 düsük yaptim yani nasibinde varsa oluyor.iyi düsün iyi olsun.
Hayırlısı inşallah rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın inşallahİçim çok rahatladı teşekkür ederim artık kısmet dicez nasip dicez bakalim sonuç ne olcak
Bende 7 eylül de transfer oldum bekliyorum7 eylül de transferim oldi bugün 3. Günüm 5. Gün emriyorsundi ve 5bb kalitede heycanla bekliyorum
Bende 7 eylül de transfer oldum bekliyorum
[/QUO
Sabırsızım ben biraz 19 eylulde kan testi yaptirmami soylediler
Evet benimde 19 eylül test günüm. Bilmem aslında ne gibi belirti olması lazım onu da bilmiyorum. Forumda onlara bakıyordum kimler ne belirti yaşamış diye ama herkes farklı şeyler yaşıyor. Bir de bir sürü ilaç kullandığımız için zaten onların da etkisi olabilir. Sadece dün akşam göğsümde sizi oldu uyuyamadım bir süre. Ama o da ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sende durum nedirBir belirtiniz varmi sizin daha cok erken ama
Bendede oyle bir belirti yok yani ilaclara bagliyorum gece hafif kasık agrim oldu sadece gögüslerim zaten tedaviye basladigim ilk andan beri aciyor yaniE e
Evet benimde 19 eylül test günüm. Bilmem aslında ne gibi belirti olması lazım onu da bilmiyorum. Forumda onlara bakıyordum kimler ne belirti yaşamış diye ama herkes farklı şeyler yaşıyor. Bir de bir sürü ilaç kullandığımız için zaten onların da etkisi olabilir. Sadece dün akşam göğsümde sizi oldu uyuyamadım bir süre. Ama o da ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sende durum nedir