- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Diyetisyenle ilerledikk yoksaa nerde 30 kilo alirdik rahat egzersiz bol yuruyusun faydalari11 kilo ikiz için süper canım maşallah sana, inş hayırlısıyla alırsın kucağına sağ Salim rabbim kolaylık versin.
Şeker mi var canımAynen
Diyetisyenle ilerledikk yoksaa nerde 30 kilo alirdik rahat egzersiz bol yuruyusun faydalari
Aynen seker cikti gebelik sekerii ama cok asiri yuksek dilŞeker mi var canım
Ben yükleme yaptırmadımAynen seker cikti gebelik sekerii ama cok asiri yuksek dil
Sadece açlık ve tokluğa baktırarakAynen seker cikti gebelik sekerii ama cok asiri yuksek dil
Yok kandan bakildi canim yukleme yapmadi aclik kan tokluk kana bakildii aclik sikinti cikti birazz ve diywtisyenke t2kiple devam edioruzz senin kac aylik oldu simdiiSadece açlık ve tokluğa baktırarak
27 haftamdayım 7 ay olduk inş canım, zaman çabuk geçiyor. Ben de arada kan ve parmaktan kontrol ettiriyorum, açlık tokluğu . Senin ilk gebelik değil miYok kandan bakildi canim yukleme yapmadi aclik kan tokluk kana bakildii aclik sikinti cikti birazz ve diywtisyenke t2kiple devam edioruzz senin kac aylik oldu simdii
inşallah pozitiftir canımKimse sonuç almadı mı? Benim galiba negatif. Bu sabah erken testlerden yaptım negatif çıktı. Yarın kan vericem,9. gün olacak. Varsa yoksa çıkar zaten.
Selamunaleyküm kızlar, bu postu açalı baya oldu.. Sonradan hiç bakmadım buralara.. Şimdi 2.transferimin sonucu için gün sayıyorum.. Allah isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin.. Umarım sizlerde iyisinizdir
Merhaba tatlım.. Bugün 2.kanımı verdim 1,5 saat sonra sonucum çıkacak nasipse.. İlk tahlilim biraz düşük çıktıMerhaba canım sonucunu alabildin mi bende kan verdim bekliyorum transferimin 9. Günü bugün bir haftadır bu sayfayı okudum hep umut oldu bana
Canım gönlünü ferah tut memorial de yapan bi arkadaşım daha var onun da değeri çok düşük cıktı ve yüzde altmış artarak ancak ilerleme oldu herkes düşecek bu çocuk dedi ama geçen hafta kalp atışlarını duydu değerin katlanarak ilerler inşallahMerhaba tatlım.. Bugün 2.kanımı verdim 1,5 saat sonra sonucum çıkacak nasipse.. İlk tahlilim biraz düşük çıktıSen ne yaptın aldınmı sonucunu ?
Ne zamana kadar bel agirisi cektiniz kac aya kadarEvet kuzum benim ilk beş güne kadar sızım oldu öyle kasıklarımda ama 5.7 günlerimde bir anda belirti yok oldu gibi hissedemedim pek. Sonra 9. Günde adet agirisi ve bel ağrısı çektim . Bel ağrısı başından beri vardı ama bende ☺ inşallah kuzum inşallah sen de güzel haber vereceksin bize bol bol Ayetel Kürsi oku karnını okşayarak ☺
Benim de düşük ya bugün bidaha kan verdm doktorum ilaçlara devam kesme dedi sen ne yaptın cnmMerhaba tatlım.. Bugün 2.kanımı verdim 1,5 saat sonra sonucum çıkacak nasipse.. İlk tahlilim biraz düşük çıktıSen ne yaptın aldınmı sonucunu ?
Ben Denizli'deyim ve burdan denemek istiyorum ama siz direk tüp bebek için mi gittiniz yoksa oraya yonlendirildiniz mi başlama işi nasıl olacak bu konuda yardımcı olabilir misiniz bu arada çok sevindim adınızaAnladim canim ben denizlide pammukkale unuverste hastanesindeki tup bebeyi önere bilirim cok guzel ilgileniyorlar ben orda yaptirdim cok sükür tuttu Allah yardimcin olsun canim ama gidip gelmek sıkıntı olur iste bursadan denizliye
Canım transfer nasıl bir işlem acıtıyor mu? Ne kadar sürüyor işlem?Merhaba arkadaslar oncelikle hepimizz mutlu olcaz insallah..bebislerimizlebanada bugun transfer yapildi..3. Gun embriyosu 1 tane..transferden sonra yuruyerek odama gittim...15 dakka yatagimda beklediketen sonra lavaboya gittim..cok sıkısmistim..sonra 15 dakka sonra hemsirem odaya girdi bilgilendirme icin..sonrasindada hastaneden ayrildim eve geldim..gunde 2 kere jel ve estorefem verildi..ek olarak yaptiginiz seyler varmi..yada dikkat ettiginiz seylerr