- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
Canimm hic acimiyoooo.....5 dakka felan suruyooo..Canım transfer nasıl bir işlem acıtıyor mu? Ne kadar sürüyor işlem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm hic acimiyoooo.....5 dakka felan suruyooo..Canım transfer nasıl bir işlem acıtıyor mu? Ne kadar sürüyor işlem?
Hayırlı olsun Canım.İnşallah hamile kalır evladını kucağına alırsın.Aska stres yapma, kendini rahat tut, kabuz olmamaya çalış, kabak çekirdeği ve ananas yemeye çalış bir dilim.. Nar suyu şarabım duvarını kalınlaştırıp onu da içebilirsin ç.İnşallah güzel haberler verirsinMerhaba arkadaslar oncelikle hepimizz mutlu olcaz insallah..bebislerimizle banada bugun transfer yapildi..3. Gun embriyosu 1 tane..transferden sonra yuruyerek odama gittim...15 dakka yatagimda beklediketen sonra lavaboya gittim..cok sıkısmistim..sonra 15 dakka sonra hemsirem odaya girdi bilgilendirme icin..sonrasindada hastaneden ayrildim eve geldim..gunde 2 kere jel ve estorefem verildi..ek olarak yaptiginiz seyler varmi..yada dikkat ettiginiz seylerr
bende deaynı durum oluyorjel değişik renklerde geliyor hatta bazen cok fazla geliyor bir anda
Acaba içine tam olarak sokmuyor musunuz, herkes burda jelin geri geldiğini, farklı renkler olduğunu söylüyor, günlerdir jeli kullanıyorum birkez bile olmadı bende mi sorun diye düşünmeye başladımbende deaynı durum oluyor
Bir de bana transfer öncesi progesteron kullanmaya başladığım için kan testi yapılmıştı transfer günü progesteron 112 çıkmıştı, yeterli değil miAcaba içine tam olarak sokmuyor musunuz, herkes burda jelin geri geldiğini, farklı renkler olduğunu söylüyor, günlerdir jeli kullanıyorum birkez bile olmadı bende mi sorun diye düşünmeye başladım☹
bende de pembe renkli jel çıktı hemşire bu durumun olabileceğini söylemiştiAcaba içine tam olarak sokmuyor musunuz, herkes burda jelin geri geldiğini, farklı renkler olduğunu söylüyor, günlerdir jeli kullanıyorum birkez bile olmadı bende mi sorun diye düşünmeye başladım☹
Canım hamilesin inşallah.. içini ferah tut tutmuş minik meleğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım...kızlar benimki 3. gün embriyosu bugün 9.gün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne anlama geliyor benimle aynı durumu yaşayan var mı lütfen acil cevap verin meraktan çatlayacağım
Canım hamilesin inşallah.. içini ferah tut tutmuş minik meleğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım...
[/Qya çok heyecan yaptım bu 2.denemem 2.çizgi silik ama görünüyor
Bence de hamilesiniz inşallahsoldaki çizgi çok silik fotografta net çıkmadı ama görünüyor
hayırlısı canım inş.isteyen herkes kalsınBence de hamilesiniz inşallah
Benim arkadaşım transfer olmadı ama adeti geciktikten sonra İdrar negatif çıktı kan da 24 çıktı 8 gün sonra tekrar test yaptı hamile çıktı, sizde de böyle bir şey mümkün olabilir mi, embriyo transferinde olabilir mi böyle durumlardayanamadım kan testi yaptırdım 25 çıktı
benim idrarda ikinci çizgi silik çıktı ondan sonra kan testi yaptıralım dedik ve bugün kan testi sonucu transferin 9.gününde 25 çıktı çarşambayı bekleyeceğiz boş gebelik olabiliyormuş benim 2.tüp bebek denemem hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum açıkçasıBenim arkadaşım transfer olmadı ama adeti geciktikten sonra İdrar negatif çıktı kan da 24 çıktı 8 gün sonra tekrar test yaptı hamile çıktı, sizde de böyle bir şey mümkün olabilir mi, embriyo transferinde olabilir mi böyle durumlar
İnşallah boş değildir inşallah grbesinizdir Rabbim yüzünüzü güldürsünbenim idrarda ikinci çizgi silik çıktı ondan sonra kan testi yaptıralım dedik ve bugün kan testi sonucu transferin 9.gününde 25 çıktı çarşambayı bekleyeceğiz boş gebelik olabiliyormuş benim 2.tüp bebek denemem hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum açıkçası
Sonuçları öğrenince yazın muhakkak merak ederim dua edecem size başkasının iyiliğini istemek insana iyilik olarak geri dönerİnşallah boş değildir inşallah grbesinizdir Rabbim yüzünüzü güldürsün