Stresli bir durum sizin için ama geç duyanlar olabiliyormuş içinizi ferah tutun inşallah duyarsınız. Benim arkadaşımın lekelenmeleri de vardı aynı zamanda düşecek diye bakılıyordu ama 8.haftada kalbini duydular şimdi doğum yapmak üzereMerhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız
Eklentiler
İnşallah çok korkuyorum normal hamilelikler de geç döllenmeden dolayı bebek 1 2 hafta geriden gelebiliyor ama tüp bebekte geç döllenme diye vir şey var mı bilmiyorumStresli bir durum sizin için ama geç duyanlar olabiliyormuş içinizi ferah tutun inşallah duyarsınız. Benim arkadaşımın lekelenmeleri de vardı aynı zamanda düşecek diye bakılıyordu ama 8.haftada kalbini duydular şimdi doğum yapmak üzere
Duyarsın inşallah canım,Ben de test günümden 15 gün sonra gitmiştim kese görmeye doktor kalp atışını dinletmedi çok küçük diye onuncu haftaya kadar dinleme hatta dedi ama ekranda attığını o görüyordu yani tam belli de değildi sonraki hafta belli olmuştu test günümden 3 hafta sonra sanki , çok küçük olduğu için olabilir böyle durumlarİnşallah çok korkuyorum normal hamilelikler de geç döllenmeden dolayı bebek 1 2 hafta geriden gelebiliyor ama tüp bebekte geç döllenme diye vir şey var mı bilmiyorum
Canımm nasıl geçiyor hamilelikDuyar
Duyarsın inşallah canım,Ben de test günümden 15 gün sonra gitmiştim kese görmeye doktor kalp atışını dinletmedi çok küçük diye onuncu haftaya kadar dinleme hatta dedi ama ekranda attığını o görüyordu yani tam belli de değildi sonraki hafta belli olmuştu test günümden 3 hafta sonra sanki , çok küçük olduğu için olabilir böyle durumlar
Canım girdim çok şükür iyi şeyler söyledi doktor.perinatoloğa gittik, kist vardı beyninde o da kaybolmuş dedi rahatladım şimdilik şükür yolunda her şey darısı başına inş.Canımm nasıl geçiyor hamilelikayrıntılıya girdinmiii benn bu cumartesi giricam stres topu oldum
Mayıs annelerine yazsan sen deCanımm nasıl geçiyor hamilelikayrıntılıya girdinmiii benn bu cumartesi giricam stres topu oldum
Ohh süper darısı başıma inşllhCanım girdim çok şükür iyi şeyler söyledi doktor.perinatoloğa gittik, kist vardı beyninde o da kaybolmuş dedi rahatladım şimdilik şükür yolunda her şey darısı başına inş.
Evet kuzumm başladımMayıs annelerine yazsan sen debaşladın mı bi şeyler almaya
2 katından fazla artmış ve erken bakmışsın zaten gayet güzel test gününde yaptırırsın bir de, allah tamamına erdirsin inşKızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım tup bebek yaptım 3 uncu denemem transferımın 7. Gunu kan testı yaptırdım 20 cıktı 9 . Gunu 86 cıktı sizce nasıl degerler
2 katından fazla artmış ve erken bakmışsın zaten gayet güzel test gününde yaptırırsın bir de, allah tamamına erdirsin inş
O hiç belli olmuyor Benim ilki 98 ikincisi 250’ye yakındı ondan sonraki de 900 ‘lerde ve tek gebelik dondurulmuşsa da yüksek çıkıyorEvet cnm cok heycan yaptım doktorumda kızdı aama yapacak bısey yok pekı cogul gebelık olabılırmı acaba yanı ıkı katından fazla olması kotumu sakı gunu tekrar test gunum
Evet cnm dondurulmus ıkı embrıyom transfer edıldı sen kacıncı gunu yaptın testını yuksek cıkınca acaba ıkızmı dedım ama olsun tek olsun saglıklı hayırlı evlat olsun 9 yıldır hasretını cekıyordum Allahım sonunu getırsın hayırlısylaO hiç belli olmuyor Benim ilki 98 ikincisi 250’ye yakındı ondan sonraki de 900 ‘lerde ve tek gebelik dondurulmuşsa da yüksek çıkıyor
Canım benim 7. Gün 98 çıkmıştıEvet cnm dondurulmus ıkı embrıyom transfer edıldı sen kacıncı gunu yaptın testını yuksek cıkınca acaba ıkızmı dedım ama olsun tek olsun saglıklı hayırlı evlat olsun 9 yıldır hasretını cekıyordum Allahım sonunu getırsın hayırlısyla
Ooo senın byaga yuksek cıkmıs Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın amin cnm cok tsk ederım hayırsıyla yarınkı teste bakıcaz ınsAllah hayırlı ve gusel haberler alırımCanım benim 7. Gün 98 çıkmıştı
Benim de 8. Yılda oldu şükür,rabbim kucağını boş bırakmasın
Bugun sonucum 211.9 cıkmıs cogul olabılırmıCanım benim 7. Gün 98 çıkmıştı
Benim de 8. Yılda oldu şükür,rabbim kucağını boş bırakmasın
Gayet güzel artmış :) hayırlı olsunBugun sonucum 211.9 cıkmıs cogul olabılırmı