Ay insAllah cnm bende cok ıstıyorum ıkız olsun hayırlısıyla Allahım nasıp etsın saglıklı sıhhatlı olsunda tek olsada olur ama sonucu boyle olup ıkız olan varmı acabaGayet güzel artmış :) hayırlı olsun
Belki de ikizdir sonuçta iki tane transfer edilmiş
Beta hcg den iki veya tek anlaşılmaz. Kese kontrolünüzde doktor bilgi verecektir tek veya iki tane diye Rabbim gönlünüze göre versinEvet cnm cok heycan yaptım doktorumda kızdı aama yapacak bısey yok pekı cogul gebelık olabılırmı acaba yanı ıkı katından fazla olması kotumu sakı gunu tekrar test gunum
iki embriyo ise ikiz olabilir ama beta hcg den anlaşılmıyorAy insAllah cnm bende cok ıstıyorum ıkız olsun hayırlısıyla Allahım nasıp etsın saglıklı sıhhatlı olsunda tek olsada olur ama sonucu boyle olup ıkız olan varmı acaba
Kızlar selam yazınızı okuyorumda insana umut oluyor. Bende transfer oldum 3cu gun 2 embrio 20 ocak 'ta hiç bişey hissetmiyorum arada bi sol kasigima batma gibi bişey oluyor. Inş tutumladır crionen jel kullanıyorum sıvı olarak geliyor belli bi zaman sonra normal mi acaba. RABBİM nasip ederse ikizim olacakGayet güzel artmış :) hayırlı olsun
Belki de ikizdir sonuçta iki tane transfer edilmiş
Kızlar selam yazınızı okuyorumda insana umut oluyor. Bende transfer oldum 3cu gun 2 embrio 20 ocak 'ta hiç bişey hissetmiyorum arada bi sol kasigima batma gibi bişey oluyor. Inş tutumladır crionen jel kullanıyorum sıvı olarak geliyor belli bi zaman sonra normal mi acaba. RABBİM nasip ederse ikizim olacakama hiç bişey hissetmiyorum
[/QUOTE
Rabbim gönlünüze göre versin inş
Merhaba bugün 7. Gününüz sanırım benim de 4. Günüm nasıl hissediyorsunuz bi değişiklik var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum oyüzden de stres oldum biraz bana da 24 ocakta 2 tane koydular inşallah tutar ikimizin deKızlar selam yazınızı okuyorumda insana umut oluyor. Bende transfer oldum 3cu gun 2 embrio 20 ocak 'ta hiç bişey hissetmiyorum arada bi sol kasigima batma gibi bişey oluyor. Inş tutumladır crionen jel kullanıyorum sıvı olarak geliyor belli bi zaman sonra normal mi acaba. RABBİM nasip ederse ikizim olacakama hiç bişey hissetmiyorum
Idarar testinee nie bakosunuz ki doktorlar bosyeremi kan vericeksin dioo ben 9 gun kandan ogrndim 14 gun idrarda ciktii güzelim bak 8 bucuk aylik gebeyimMerhabalar 24 ocakta transfer oldum 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyosu. Transferi saymazsak bugün 8. günüm. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. 3. gün annelerinin cevaplarına ihtiyacım var, en erken ne zaman öğrendiniz?
Hatırlıyorum sizi ne çabuk geçmiş , maşallah 8 buçuk aylık olmuşsun allah tamamına erdirsin.Idarar testinee nie bakosunuz ki doktorlar bosyeremi kan vericeksin dioo ben 9 gun kandan ogrndim 14 gun idrarda ciktii güzelim bak 8 bucuk aylik gebeyim
Merhaba canım bende 3.gün embriyosu idi. 7.günümde kan verdim beklemiyordum çıkacağını. 13 küsür çıktı.erken gebelik testini de 8.gün yaptım. compact daily marka.2çizgi biri silik çıktı. bende senin gibi meraktan ölüyordum. seni çok iyi anlıyorum.umarım yardımcı olmuşumdurMerhabalar 24 ocakta transfer oldum 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyosu. Transferi saymazsak bugün 8. günüm. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. 3. gün annelerinin cevaplarına ihtiyacım var, en erken ne zaman öğrendiniz?
Tesekkur ederimm cok az kaldii ama ikizlerim baya cikmak icin can atiooHatırlıyorum sizi ne çabuk geçmiş , maşallah 8 buçuk aylık olmuşsun allah tamamına erdirsin.
İkiz hamileliği nasıl canım zor muTesekkur ederimm cok az kaldii ama ikizlerim baya cikmak icin can atioo
İkiz hamileliği nasıl canım zor mu
İnşallah bundan sonra olmazsa yine 2 tane koyduracağım bunu kucağıma alayım da hayırlısıyla :)
[/QUOTE teşekkür ederim canim zor olmazmi 6 ayda eeken dogum dendi sonra zar xir 34 kadar geldikkk valla ne saga yatabikiom ne sola 11 kilo aldim aslinda ama bidon gibi oldukk kilollari biri 2 kilo 280 digeri 1 kilo 950 grmm amq baya zorlaniom yaaa