Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Gayet güzel artmış :) hayırlı olsun
Belki de ikizdir sonuçta iki tane transfer edilmiş
Ay insAllah cnm bende cok ıstıyorum ıkız olsun hayırlısıyla Allahım nasıp etsın saglıklı sıhhatlı olsunda tek olsada olur ama sonucu boyle olup ıkız olan varmı acaba

Evet cnm cok heycan yaptım doktorumda kızdı aama yapacak bısey yok pekı cogul gebelık olabılırmı acaba yanı ıkı katından fazla olması kotumu sakı gunu tekrar test gunum
Beta hcg den iki veya tek anlaşılmaz. Kese kontrolünüzde doktor bilgi verecektir tek veya iki tane diye Rabbim gönlünüze göre versin

Ay insAllah cnm bende cok ıstıyorum ıkız olsun hayırlısıyla Allahım nasıp etsın saglıklı sıhhatlı olsunda tek olsada olur ama sonucu boyle olup ıkız olan varmı acaba
iki embriyo ise ikiz olabilir ama beta hcg den anlaşılmıyor

Gayet güzel artmış :) hayırlı olsun
Belki de ikizdir sonuçta iki tane transfer edilmiş
Kızlar selam yazınızı okuyorumda insana umut oluyor. Bende transfer oldum 3cu gun 2 embrio 20 ocak 'ta hiç bişey hissetmiyorum arada bi sol kasigima batma gibi bişey oluyor. Inş tutumladır crionen jel kullanıyorum sıvı olarak geliyor belli bi zaman sonra normal mi acaba. RABBİM nasip ederse ikizim olacak ama hiç bişey hissetmiyorum

Herkese iyi akşamlar ben de 24 ocakta transfer oldum ama hiç bir şey hissetmiyorum hissetmem gerek mi bi belirti oluyor mu onu da bilmiyorum olumlu sonuçlar alanlar yazarsa sevinirim

Merhaba bugün 7. Gününüz sanırım benim de 4. Günüm nasıl hissediyorsunuz bi değişiklik var mı ben hiç bir şey hissetmiyorum oyüzden de stres oldum biraz bana da 24 ocakta 2 tane koydular inşallah tutar ikimizin de

Kizlar rabbim hepimize sağlıklı evlat versin bende 22 ocak transfer oldum 5. Gün embriyosu dün gece adet tarihim di gece sancım oldu Saba h uyandım göğüs hassasiyeti gitmiş niye acaba çok evham yapiyorum 1 saat sonra tekrar hassasiyet hissettim benmi evham yapiyorum acaba 4.deneme 12 haftalık kalbi durdu diğeri düşük oldu inş bu sefer rabbim kucağıma versin inş dua edermisiniz

Merhabalar 24 ocakta transfer oldum 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyosu. Transferi saymazsak bugün 8. günüm. Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. 3. gün annelerinin cevaplarına ihtiyacım var, en erken ne zaman öğrendiniz?

Idarar testinee nie bakosunuz ki doktorlar bosyeremi kan vericeksin dioo ben 9 gun kandan ogrndim 14 gun idrarda ciktii güzelim bak 8 bucuk aylik gebeyim

Bende dün transfer oldum bugün 1. Gün perşembe yapicm ilk idrar testimi 5. Gün yakalıyorum genelde bu sefer çift embriyo bide inşallah güzel sonuç olur

Merhaba canım bende 3.gün embriyosu idi. 7.günümde kan verdim beklemiyordum çıkacağını. 13 küsür çıktı.erken gebelik testini de 8.gün yaptım. compact daily marka.2çizgi biri silik çıktı. bende senin gibi meraktan ölüyordum. seni çok iyi anlıyorum.umarım yardımcı olmuşumdur

11 kilo ikiz için süper canım maşallah sana, inş hayırlısıyla alırsın kucağına sağ Salim rabbim kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…