Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba, benimde test günüm 2 Ocak perşembe. Ya bende de dün bir olumsuzluk bir karamsarlık vardı sorma. Düne kadar çok pozitiftim. Dün kara bulutlar sardı zihnimi adeta. Bugün daha nötrüm. Beklemek gerçekten çok ama çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun hasretimiz son bulsun inşallah
Amin canim. Insallah yuzumuz en kisa surede guler bizim de..

kızlar sanırım bu bekleyişten kaynaklanan bir sorun bende aynıyım bugun 10.günüm ama hiç bir his yok karamsarlık sardı içimi dün üstelik test çubuğu yaptım çizgiyide gördüm ama sevinemedim korkudan sanki sevinsem hersey bitecek gibi psikolojik olarak yorgunluk bizimkisi Allah yardımcımız olsun

Canım tüp bebeğe erkek kaynaklı başladık bende bir sıkıntı yoktu ama demekki varmış bagısıklık açısından. İnşallah bu defa hersey güzel ilerler çok yoruldum. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sende saglıkla bebişini kucağına alırsın inşallah 🙏

Merhaba
Hayırlı olsun öncelikle. Ben tesadüfen şuan yazınızı gördüm. Bende eşim kaynaklı başlamak zorunda kalıyorum önümüzdeki ay. Doktor bu spermleere göre aşılama bile olmaz dedi.
Bende bi sıkıntı olmadıgı için normal tüp bebek gibi kadınları kullandıgı ilaçlardan kullanmam gerekicek mi?
Sizin ilaç kullanımınız nasıl oldu?
Ne kadar zamanda oldu işlemler ?
Bana yardımcı olması için bilgi verirmisiniz ? ☺️

Merhaba
Hayırlı olsun öncelikle. Ben tesadüfen şuan yazınızı gördüm. Bende eşim kaynaklı başlamak zorunda kalıyorum önümüzdeki ay. Doktor bu spermleere göre aşılama bile olmaz dedi.
Bende bi sıkıntı olmadıgı için normal tüp bebek gibi kadınları kullandıgı ilaçlardan kullanmam gerekicek mi?
Sizin ilaç kullanımınız nasıl oldu?
Ne kadar zamanda oldu işlemler ?
Bana yardımcı olması için bilgi verirmisiniz ? ☺
Bende de eşimde de bi sıkıntı yoktu
Ama iğne ilaç hepsini kullandım
Vücudunu hazırlamak için onları kullanman şart

Bende de eşimde de bi sıkıntı yoktu
Ama iğne ilaç hepsini kullandım
Vücudunu hazırlamak için onları kullanman şart

Peki süreç ne kadar sürdü?
Mesela ocak 25 adetim olucak o anda başlıycam tedaviye ve ne kadar süre sonra gebelik olur?
Transfer aşağı yukarı ne kadar zamanda oluyor ?

Peki süreç ne kadar sürdü?
Mesela ocak 25 adetim olucak o anda başlıycam tedaviye ve ne kadar süre sonra gebelik olur?
Transfer aşağı yukarı ne kadar zamanda oluyor ?
Taze transfer mi dondurulmuş mu olacağına bağlı bu yani vücudun tepkisine , benim doktorum dondurulmuş önerdi o yüzden temmuzda başladım gitmeye adetin 2. Günü 2-3 haftalık bi tedavi oldu sonra bir sonraki adet dönemini bekledim hatta bazen 2 adet sonrası yapıyor bazı doktorlar ama benim 20 Ağustos transferim oldu.

kızlar sanırım bu bekleyişten kaynaklanan bir sorun bende aynıyım bugun 10.günüm ama hiç bir his yok karamsarlık sardı içimi dün üstelik test çubuğu yaptım çizgiyide gördüm ama sevinemedim korkudan sanki sevinsem hersey bitecek gibi psikolojik olarak yorgunluk bizimkisi Allah yardımcımız olsun
Ne güzel 10. Güne gelmişsiniz 🙏🏼 Çift çizgiyi de görmüşsünüz. Maşallah 💜. Ya ben de kendime hiç yakıştıramıyorum hamile olmayı. Yıllardır olmuyo diye öyle bir bütünleşmişim ki o pozitif duygusuna alışık değilim, öyle bir mutluluğu yaşayamazmışım gibi. İnşallah bu sefer güldürsün Rabbim 6. Günde bitti çok şükür

Kızlar buara tüp bebek tedavisi ne kadar sürer, dondurulmuş embriyo, erkek infertilitesi, iğneler nasıl vurulur gibi tüm konuların cevaplarını YouTube videolarından bulabilirsiniz. Her şey çok detaylı anlatılmış. Birçok doktorun videosu var. Hatta operasyonlardan örnek videolar bile var.

Ne güzel 10. Güne gelmişsiniz 🙏🏼 Çift çizgiyi de görmüşsünüz. Maşallah 💜. Ya ben de kendime hiç yakıştıramıyorum hamile olmayı. Yıllardır olmuyo diye öyle bir bütünleşmişim ki o pozitif duygusuna alışık değilim, öyle bir mutluluğu yaşayamazmışım gibi. İnşallah bu sefer güldürsün Rabbim 6. Günde bitti çok şükür
öyle düşünmeyin bence insan uzun süre istediği birsey olmayinca oyle saniyor ama öyle değil Allah nasip eder inşallah

Çok tesekkür ederim darısı sağlıklı bir sekilde sizin basınıza.. 2 ocak dedi bana test tarihimi Dr 14.gün oluyor hep 12.günde kan ver derdi anlamadım bu sefer neden tam 2 hafta 3.gün embriyosu diyemi ki

Arkadaşlar merhaba pozitif görenlere hayırlı olsun darısı bize inşallah...ben transferin 5. Günündeyim bu yaptığımız jel üç kez pembe olarak geri geldi başına böyle bişey gelen var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba pozitif görenlere hayırlı olsun darısı bize inşallah...ben transferin 5. Günündeyim bu yaptığımız jel üç kez pembe olarak geri geldi başına böyle bişey gelen var mı acaba?
jel değişik renklerde geliyor hatta bazen cok fazla geliyor bir anda

Cift cizgi gormene cok sevindim. Her pozitif haber bana umit veriyor. Insallah bebegini saglicakla buyutur ve kucagina alirsin. Haklisin bu olumsuz duygular yorgunluk ve belirsizlikten oluyor hep. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

İyi akşamlar kızlar bugün transferim gerçekleşti ultrasonda gördüm koydukları embriyoyu ama oradan çıktıktan sonra heran düşecek birseymis gibi ne yapacağımı şaşırıyorum yatarken duz yatmayı yan yatmayı bile nasıl yapmam gerekiyor diye düşünüyorum birazcık yurusem şuan yanlış yapıyorum diye düşünüyorum napcam beno_O siz nasıl geçirdiniz bu zamanı benim ilk denemem 3.gun embriyosu
Canim hayirli olsun 3.gun embriyosunu kacinci gun ogrendin hic ıdrar testi yaptin mi

Canim hayirli olsun 3.gun embriyosunu kacinci gun ogrendin hic ıdrar testi yaptin mi
Sağolun, 3.gun embriyosuydu transferden 4gun sonra çatlatma iğnesi vurulduğu için idrar test gününden önce test kafa karıştırıcı olacak diye test gününü bekledim, zaten sonucu görmeye insan cesaret edemiyor yani bende öyle oldu olumsuz olcak sandım görmek istemedim. Test gününde kan verdim

Sağolun, 3.gun embriyosuydu transferden 4gun sonra çatlatma iğnesi vurulduğu için idrar test gününden önce test kafa karıştırıcı olacak diye test gününü bekledim, zaten sonucu görmeye insan cesaret edemiyor yani bende öyle oldu olumsuz olcak sandım görmek istemedim. Test gününde kan verdim
Hayirli olsun ins bende guzel sonuc alırım sizin gibi

birikince bir süre sonra öyle geri gelmeye başlıyor endişe edecek bir durum değil kuzu

X