transfer oldugunuz günü de mi saydiniz iki embriyo mu transfer edildi acabaBu da benim canım 5. Gün dondurulmuş transferim
Kan testi yaptırdınız mi 18aralik transfer günüm 5.gun test yaptım evde sizin 7 yazan gibi bir görüntü oldu yarın kan vermek istiyorum siz verdiniz miBu da benim canım 5. Gün dondurulmuş transferim
Evet transfer olduğum günüde saydım 2 embriyo koyuldutransfer oldugunuz günü de mi saydiniz iki embriyo mu transfer edildi acaba
Evet bugün 11. Gün verdim 1044 çıktıKan testi yaptırdınız mi 18aralik transfer günüm 5.gun test yaptım evde sizin 7 yazan gibi bir görüntü oldu yarın kan vermek istiyorum siz verdiniz mi
Zaman geçirmek evet çok zor ama sonu güzel olsun canım zaten bu günleri bir saniyede unutucaz emin ol o yüzden bol dua edelim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu günleri geçirelim insallahEvet başladım canım.. 3. Tedaviye..
Prolaktinim yüksek bugün emar çektiler sonra ilaç kullanacağım düşmesi için daha sonra da tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... uzun sürecek bu kez inşallah sonu güzel olsun... senin yazını görünce çok mutlu oldum ... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ...
Son değerinize baktırdınız mı ne oldu acabaKızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????
Dün akşam test yaptırmıştım bugün yaptırmadım, bugün doktorum pek olumlu konuşmadı ama Pazar günü tekrar yaptıracam yazarım sonucu. Üç gündür çok araştırıyorum. Test gününe kadar kanda bile gözükmediği olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun arkadaşım.Son değerinize baktırdınız mı ne oldu acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu
Bende 7. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5. Gün embriyosuydu bir umut kan testi günümü bekliyorum
Amin Allah razı olsun arkadaşım benim de test günüm pazar günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye üzülmüştüm ama bir rahatlama geldi şimdi daha sabırla günler geçiyor pozitif çıkarsa süpriz olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun hakkımızda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDün akşam test yaptırmıştım bugün yaptırmadım, bugün doktorum pek olumlu konuşmadı ama Pazar günü tekrar yaptıracam yazarım sonucu. Üç gündür çok araştırıyorum. Test gününe kadar kanda bile gözükmediği olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun arkadaşım.
İnşallah sen de pozitif alırsın canım. Hiç kolay değil bu yaşadıklarımız. Allah yardımcımız olsunAmin Allah razı olsun arkadaşım benim de test günüm pazar günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı diye üzülmüştüm ama bir rahatlama geldi şimdi daha sabırla günler geçiyor pozitif çıkarsa süpriz olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun hakkımızda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun hamilesinizMerhaba bisey sorcam transfer olali 12 gun oldu erken gdbelik testi yaptim evde biraz belirgin bi cizgi cikti acsba hamilemiyim kullandigim igneler ilaclar kan degerini yükseltirmi
Canım bi sabah uyandığımda bende aynı senin gibiydim ama şükür ki 2 gün sonra pozitifi görmüştüm iyi düşün iyi olsun inşallah pozitifi görürsünMerhaba, oncelikle umarim Allah hepimizin yuzunu guldurur. Benim de test gunum persembe. Ama gunler gecmek bilmiyor benim icin. Ozellikle bu gun cok gerginim. Midem bulaniyor ve moralim bozuk. Oysa dune kadar o kadar iyi ve pozitiftim ki. Ne oldu anlamadim
Sonucun hayirli olsun canim. Destegin icin cok tesekkur ederim. O kadar iyi geldi ki. Umarim benim de olumlu olur. Umarim herkesin cabasi olumlu bir sekilde karsiligini bulur.Canım bi sabah uyandığımda bende aynı senin gibiydim ama şükür ki 2 gün sonra pozitifi görmüştüm iyi düşün iyi olsun inşallah pozitifi görürsün
Canım bi sabah uyandığımda bende aynı senin gibiydim ama şükür ki 2 gün sonra pozitifi görmüştüm iyi düşün iyi olsun inşallah pozitifi görürsün
İnşallah pozitifi göreceksinSonucun hayirli olsun canim. Destegin icin cok tesekkur ederim. O kadar iyi geldi ki. Umarim benim de olumlu olur. Umarim herkesin cabasi olumlu bir sekilde karsiligini bulur.
Merhaba, benimde test günüm 2 Ocak perşembe. Ya bende de dün bir olumsuzluk bir karamsarlık vardı sorma. Düne kadar çok pozitiftim. Dün kara bulutlar sardı zihnimi adeta. Bugün daha nötrüm. Beklemek gerçekten çok ama çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun hasretimiz son bulsun inşallahMerhaba, oncelikle umarim Allah hepimizin yuzunu guldurur. Benim de test gunum persembe. Ama gunler gecmek bilmiyor benim icin. Ozellikle bu gun cok gerginim. Midem bulaniyor ve moralim bozuk. Oysa dune kadar o kadar iyi ve pozitiftim ki. Ne oldu anlamadim