20 Ağustos canım sizinTransfer gününüz hamgi gündü kızlarrrrr
30 ağustos20 Ağustos canım sizin
Evet hatırlıyorum sen mide bulantısı cekmeyengillerdensinOlmamıştır kuzum artık geçmesi normal bende hiç olmadı aşırı iştahım açıldı ve çok tatlı tükettim
Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..
@Lilyum1634 —->(Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->(Sağlıkla inşAllah)
@jadefeast ——>(Sağlıkla inşAllah)
@designer_love ——>(Sağlıkla inşAllah)
@Duaherderdedeva ——>(Sağlıkla İnşAllah)
@Bebit0 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@arimaya90 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@d_targaryen ——>(Sağlıkla inşAllah)
@eylem84 —->( Sağlıkla inşAllah)
@birmucizeistiyorum ——>( Sağlıkla inşAllah)
Aaay çıktııııEvet hatırlıyorum sen mide bulantısı cekmeyengillerdensinkarnın çıktı mı ☺
Senin çıktımıııııııEvet hatırlıyorum sen mide bulantısı cekmeyengillerdensinkarnın çıktı mı ☺
Yaaa çok tatlısın maşallahAaay çıktıııı
Maşallah çok tatlı olmuşsunuz.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinAaay çıktıııı
Kuzum 2-3 hafta sonra seninde daha çok çıkarr çok yeşekkür ederimmYaaa çok tatlısın maşallahsenin baya çıkmış kuzum benim minnak, küçük çıkmış karnım. Aslında boyum kısa olmasına rağmen. Sen 15+2 iken nasıldı karnın yaa çok güzel görünüyor tam hamiş olmuşsun
Amiiiinnnn çok teşekkür ederimmMaşallah çok tatlı olmuşsunuz.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Ay rica ederim oKuzum 2-3 hafta sonra seninde daha çok çıkarr çok yeşekkür ederimm♥♥
Kızlar transfer hariç 5 günüm sanki ikinci cizgi var gibi sizceAcile gittim devlet hastanesinde yaptirdim
Çatlatma iğnesi vurundunuz mu?bence gayet net çıkmış çizgi hayırlı olsumKızlar transfer hariç 5 günüm sanki ikinci cizgi var gibi sizce
Vurulmadım dondurulmuş embriyo transferi yapılmıs tı Allah razı olsun inşallah kan değerim de yüksek gelirÇatlatma iğnesi vurundunuz mu?bence gayet net çıkmış çizgi hayırlı olsum
8. haftada duyulmaya başlanıyor diye biliyorum 6. hafta çok erken değil mi, doktorunuz 6. haftada duyabileceğinizi söyledi miTüp bebek sonrasi kalp atışını kaçıncı haftalarda duydunuz acaba ? 6.haftada duyamadik 7 de gidecez normal mi acaba
çizgi çıkmış evetKızlar transfer hariç 5 günüm sanki ikinci cizgi var gibi sizce
Canım teşekkür ederim inşallah hu kez devamı gelir tek duam bu.. sen ne durumdasin inşallah basladin mi tekrar
Bu da benim canım 5. Gün dondurulmuş transferimKızlar transfer hariç 5 günüm sanki ikinci cizgi var gibi sizce