Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlarya benim 5. Gunum ama 3. Gunden itibaren buyuk tuvaletim hic gelmedi zorlama kabizlik yok sadece bol bol gaz var surekli gaz cikiyo olan varmi boyle

Kizlarya benim 5. Gunum ama 3. Gunden itibaren buyuk tuvaletim hic gelmedi zorlama kabizlik yok sadece bol bol gaz var surekli gaz cikiyo olan varmi boyle
Hareketsiz kaldığımızdan oluyo sanırım gaz bende de oldu yeyip yeyip yattım ii olur diye bakliyat yedim kımıldayacnca nolcak ondandır bir de ilaçlar ağır

Nasıl yanı şuan hamılemısn hangi tedavi sürecinden geçtin bende hıpogonadzlmıyım hıc ılacsz adet olmadım ama bana tüp bebek olmaz nakış lazm Kıbrıs Yunanistan a git denıldı
Hayır canım hipo hipo hastaların yumurtaları var lakin büyümüyorlar. Sakın yanlış doktora gitme. Ben bir doktora gittim bana senin yunurtan yok aday adayı yumurtalar var yunurtarin çok kalitesiz dedi ultrasona bakarak. Ama şimdi gittiğim doktorum hayır senin yunurtarin var ama uyuyorlar onları iğne ile harekete geçirebiliriz dedi. Ve iğne verdi bizim.gibi hastalara genellikle merional gibi hem FSH hem lh hormonu salgılayan iğneler veriyorlar. Yumurtalarim büyüdü. 14 yumurta toplandı. 3 tanesi 3. Güne gitti. 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ve bir tane Minnoşum bana tutundu. Cinsiyetini bile öğrendim. Kızım.bana sıkı sıkı tutunmuş şükürler olsun. Şuan 4 aylık hamileyim umudunuzu kaybetmeyin bizim gibi hastalar tedavi ile en kolay şekilde hamile kalan hastalar demişti doktorum öyle de oldu ilk tüp bebek denemem ve şükürler olsun

Inankı adına çok sevindim rabbm kucağına sağlıkla almanı Nasib etsn bana iğne deneyeceğiz yumurta büyütme doktor um infertilitede en şanslı grpsn dedi lakin hsgde rahimde aorunçıktı t şeklinde çıktı bu ay ameliyat sonra iğne deneyeceğiz ama tüp bebek VS bu olmazsa sanrm başka sehre yonlendrecek Kütahya da tüp bebek merkezi yok ne planlıyor doktru
Ayy çok sev dm benm hsgde rahimde soru. Çıktı t şeklindeymis önce bu ay operasyon sonra iğne deneyecek sanrm gebelik elde edemzse başka sehre tiü bebeğe yonlendrecek çok detay konsmadm henuz amlyattan sonra konuscaz Kütahya küçk Bı şehir tüp bebek merkezi VS yok sanrm vardır kafasında bir plan ama iğne deneyeceğini vuctta olmayan hormonu vereceğini soyledi infertilitede en şanslı katagorıde olanların bizler oldğnu soyledi ama daha ince gonderıldğım Osmangazi tıp tüp bebek nakılden başka şansın yok demıs hıc ılac VS başlamadan benı gondermısyı buarada başka bir dpktrm 5 gun kılomen başlattı yurtalıklar cvp vermeyince oda beni bıraktı bu doktorum çok bırkmlı ve guven verıyor

Canım 21 olduk şükür ama ben hala hissetmiyorum bazıları çok erken hissediyor galiba,
Bu arada tüp bebekle daha çok kız mı oluyor hepimiz kız bekliyoruz:)
Evet olabilir benim.de kızım olacak galiba doktor 13. Haftada kız olabilir dedi ay cidden daha varmış hissetmeye o zaman. Ben bu haftada bile pür dikkat karnımi dinliyorum

Kuzum yumurta takibi ve ardından aşılama ben de denedim. Yumurta takibinde hiç sonuç alamadm. Aşılamada kimyasal gebelik yaşadım. Sonra direk tüp bebeğe geçtim ben. Benim rahim.filmimde bir şey çıkmadı senin farklı bir sorun var galiba rahimle ilgili söylediğin şeyi bilmiyorum. Ama dediğim gibi şanslı grubuz iyi doktor bukduysan mukkemel. İnşallah bundan sonra yüzün gülecek

Evet olabilir benim.de kızım olacak galiba doktor 13. Haftada kız olabilir dedi ☺ ay cidden daha varmış hissetmeye o zaman. Ben bu haftada bile pür dikkat karnımi dinliyorum
Senin haftalarında ben de elim karnımda gece uyumuyordum sırf hissedeceğim kaçırmayayım ilk hareketini diye ama artık kendimi dinleniyorum 24’den sonra düzenli hareket edermiş genelde 21’sonrası hissediliyormuş senin daha var öyle kuvvetli hareketler için biraz daha büyümeleri lazım galiba

Evet canım galiba inşallah bir an önce o günleri de görürüz peki karnın çıktı mı senin kuzum. Benim.gobegimin hemen altı azıcık şiş

cancazm rahim v şeklinde olması gerekirken t şeklinde imiş buda erken doğum düşük VS tetikleyen bir sebemıs o alan oldukça dar açıcakim dedi şayet gebelik olrsa kesenin kalablcği alan yok dedi ıns yurtta takibinden bir sonc cıkar iğneler işe yarar ıns

Evet canım galiba inşallah bir an önce o günleri de görürüz ☺☺ peki karnın çıktı mı senin kuzum. Benim.gobegimin hemen altı azıcık şiş ☺
Aramızda 5 hafta var canım baya fark ediliyor artık , o zamanlar bu kadar değildi de çıktı evet. Kaç kilo aldın :) 5 kilo almışım toplamda

Aramızda 5 hafta var canım baya fark ediliyor artık , o zamanlar bu kadar değildi de çıktı evet. Kaç kilo aldın :) 5 kilo almışım toplamda
Kuzum şuan ben kilo almadım hamile kaldığım kilodayım. Çünkü bu vakitte kadar mide bulantisindan zayıfladım. Yeni yeni iştahım açıldı tekrar eski kiloma geldim.

Kızlar ben 15+2 yım bir haftadır acayip iştahım açıldı. Sürekli acikiyorum. Yediğimde az yiyorum hemen tıkaniyorum ama bir saate bir hemen acikiyorum. Mide bulantim geçti resmen. Bir yandan korkuyorum inşallah bebeğime bir şey olmamıştır

Inşallah positif canım... seni yeniden burda görünce çok mutlu oldum RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini...
Canım teşekkür ederim inşallah hu kez devamı gelir tek duam bu.. sen ne durumdasin inşallah basladin mi tekrar

Olmamıştır kuzum artık geçmesi normal bende hiç olmadı aşırı iştahım açıldı ve çok tatlı tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…