Hadi bakalım gelsin pozitifler inşallahDayanamadim simdi kan verdim dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım gelsin pozitifler inşallahDayanamadim simdi kan verdim dua edin
Dayanamadim simdi kan verdim dua edin
Acile gittim devlet hastanesinde yaptirdimHayirli sevinçli sonuçlar alın inşallah, nerede verdiniz kanı ozelde para ile mi bakiyorlar
Kaçıncı günün bugun10.6 cikti sonuc kizlar
10. Gun daha falza olmasi gerekirdi sanki dusuyor sanirim deger 8.gun testim daha koyuydu bugun idrar daha aciktiKaçıncı günün bugun
Doktorunla bi konuş testi yarın tekrarlamanı isteyecektir muhtemelen10. Gun daha falza olmasi gerekirdi sanki dusuyor sanirim deger 8.gun testim daha koyuydu bugun idrar daha acikti
İnşallah yükselir değerinDoktoruma attim sonucu dusuyor mu yoksa dedim yeni tutunmusta olabilir dusuyorda olabilir ptesi tekrar yap ona gore karar verelim kesin konusmayalim ama tutunmus dedi cok sukur ins yukselir
Insallah Allahim sizlere de guzel sonuclar gostersin ptesi tekrar yazarimİnşallah yükselir değerin
Vuruyorum canim vajinal da koyuyorum tedbir bizden taktir Allahtan ins sende guzel haber alirsinprogesteron vuruyosun değil mi crino jel falan inş tutunur daha güzelce
İnsallahh yukseliir tavan yaparr cok dua ediyorummm hepimiz icinnDoktoruma attim sonucu dusuyor mu yoksa dedim yeni tutunmusta olabilir dusuyorda olabilir ptesi tekrar yap ona gore karar verelim kesin konusmayalim ama tutunmus dedi cok sukur ins yukselir
Ayni zamanda olmusuz bende 11 inde oldum test yaptin mi hicDün transfer oldum☺
Ben transferden 4gun sonra çatlatma iğnesi vurdum, bugün iğnenin 7.gunu transferin 11.gunu test yapsam iğne etkisi çıkacak kafam karışacak diye cesaret edip yapamadım. Pazartesi kan vercem test gunum o gün, çok korkuyorumAyni zamanda olmusuz bende 11 inde oldum test yaptin mi hic
Ben de aynı şekilde 4.gün vurdm çatlatma iğnesini dün idrarfa pozitifi gördüm ama doktorm test yapmadı yanıltablr diye bak şimdi endişelendm ben de test yanıltıcı mıydı acabaBen transferden 4gun sonra çatlatma iğnesi vurdum, bugün iğnenin 7.gunu transferin 11.gunu test yapsam iğne etkisi çıkacak kafam karışacak diye cesaret edip yapamadım. Pazartesi kan vercem test gunum o gün, çok korkuyorum
Olabilir idrar testinde belli olmuyor siz kaçıncı gün yaptınız testi? Kan verirseniz eğer daha iyi yorumlanabilir çünkü en fazla 20-30gibi değer çıkıyormuş iğne etkisi ileBen de aynı şekilde 4.gün vurdm çatlatma iğnesini dün idrarfa pozitifi gördüm ama doktorm test yapmadı yanıltablr diye bak şimdi endişelendm ben de test yanıltıcı mıydı acaba
Yarım doz ovitrelleden 4 gün sonra transferden 8 gün sonraydı doktorum verdirmedi kan testini yanıltır diye bakalım perşembeyi bekleyebilck miyim olmadı salı yeniden idrar testi yaparım o zaman geçer heraldr etkisi yarım dozun kaç gündür kiOlabilir idrar testinde belli olmuyor siz kaçıncı gün yaptınız testi? Kan verirseniz eğer daha iyi yorumlanabilir çünkü en fazla 20-30gibi değer çıkıyormuş iğne etkisi ile
Çarşambada ben gidicam tetenoza off baş ağrısıda çok fenaa parol içebiliyoruz cinsiyeti neydi kuzum senin bebişin eyvah bende bide işe gidicam yandımm deseneBen de hala hissetmiyorum tetanoz aşısı oldum yeni, çok pis ağrıtıyormuş. Ayrıntılı ultrason olmadı Pazartesi kontrolüm var. Bu aralar çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum hiç geçmiyor
Kız dedi yanıltmadıysa senin neydi :)Çarşambada ben gidicam tetenoza off baş ağrısıda çok fenaa parol içebiliyoruz cinsiyeti neydi kuzum senin bebişin eyvah bende bide işe gidicam yandımm desene