Bence korkma 100 altındayken genelde hep silik çıkar. Mesela silik diyorsun yaptıkların hep aynı mı yoksa daha da silikleşiyor muuHep ayni markayi yapiyorum sabah ilk idrarla yapiyorum cok korkuyorum 7.gunu sabah yaptim silik 8. Sabah ayni aksami yaptim net cikti 9. Sabah silik 10. Bugun yine silik
Kaçıncı gün başladınız test yapmaya benim de transferin 3 günü cok heyecanlanıyorum inşAllah sizin gibi pozitif görürüz bizdeBen 4gundur test yapiyorum pozitifi goruyorum ama gun gectikce siliklesti ptesi tahlil gunum
Hayırlı olsun Allah utandırmasınGünaydın arkadaşlar dün embriyo transferim oldu. Bu 3.tedavi fakat ilk ikisinde döllenme olmadığı için tedavi yarıda kalmıştı. Çok karışık duygular içerisindeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun❤
Bende persembe günü transfer oldum 5. Embriyo su inşAllah güzel sonuclar alırız hepimiz cok merak edıyorum sizde durum nedirDondurulmuş mu taze mi fiyatlar ne alemde
Bende persembe günü transfer oldum 5 gun embriyo su inşAllah güzel sonuclar alırız hepimizHayırlı olsun Allah utandırmasın
Amin inşallah çok sağolunHayırlı olsun Allah utandırmasın
Hep silik ama silige gore 8.gun daha belirgindi 9.10. Ayni tondaBence korkma 100 altındayken genelde hep silik çıkar. Mesela silik diyorsun yaptıkların hep aynı mı yoksa daha da silikleşiyor muu
7.gun sabah ilk testimi yaptim cok sukur pozitif gorduk ins devam eder dualarinizi eksik etmeyin Allah yardimcimiz olsunKaçıncı gün başladınız test yapmaya benim de transferin 3 günü cok heyecanlanıyorum inşAllah sizin gibi pozitif görürüz bizde
Rabbim güzel sonuçlar versin:)Bende persembe günü transfer oldum 5. Embriyo su inşAllah güzel sonuclar alırız hepimiz cok merak edıyorum sizde durum nedir
Bence moralinizi bozmayın içiniz rahat etmiyorsa bi kan verip 2 kat artış takip edebilirsinizHep silik ama silige gore 8.gun daha belirgindi 9.10. Ayni tonda
Kan testi ver benceHep silik ama silige gore 8.gun daha belirgindi 9.10. Ayni tonda
Amin inşallah cümlemizn7.gun sabah ilk testimi yaptim cok sukur pozitif gorduk ins devam eder dualarinizi eksik etmeyin Allah yardimcimiz olsun
Senin transferin oldu mu arkadaşımAmin inşallah cümlemiznsizde bizlere bol bol dua edin artık siz annesinz Allahın izniyle
Bende persembe günü transfer oldum 5. Embriyo su inşAllah güzel sonuclar alırız hepimiz cok merak edıyorum sizde durum nedir
Dayanamadim simdi kan verdim dua edinKan testi ver bence
Insallah cnm Allahim aratmadan saglikli hayirli evlatlar nadip etsin beklemek cok zor butun isteyenlere dua ediyorumAmin inşallah cümlemiznsizde bizlere bol bol dua edin artık siz annesinz Allahın izniyle
İnsalllahhhh pozitif olur sonucun hemen yaz birde kacinci gununduDayanamadim simdi kan verdim dua edin
Hayirli sevinçli sonuçlar alın inşallah, nerede verdiniz kanı ozelde para ile mi bakiyorlarDayanamadim simdi kan verdim dua edin