Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Siyah bilmiyorum nedir kahve olsa önceden kanamış derdim canım doktorunla bir görüş istersen

Kızlar selam, bende ayin 6 sında dondurulmus 5.gün trasferi oldum ilk transfer oldugum gun lavaboya gittigimde hep kan geldi ama fazla degil sonra gecti acaba tutmusmudur sizce ben ikilemde kaldm tutunma kanamasi olabilir diye okudum bi yerede,doktorum 16sinda gel demisti kan testi yapicaz simdiden heycanlanmaya başladim..sizce eczaneden test alip yapsam mi ?belirtiye gelince sadece gögüslerim cok hassaslaşti bide ara ara kasik agrim oluyo ama onada ilaclarin etkisi diyolar o yüzden ümitlenemiyorumda..

Sivilce çıkıyor sol kasık ağrısı çok fena hissettiriyor bu tarz belirtisi olan var mı 10. Gün kanama vs yok

Maalesef yoktur. Hastaneyi arıyorum genelde şansıma o da haftasonuna denk geldi
Merhaba eger hamile iseniz uzun süredir kullanıyorsunuz demektir benim gibi, o durumda normal çünkü birikiyor progesteron bir süre sonrada siyaha yakın koyu kahve kusuyor hatta bazen peynir gibide dökülebiliyor ,kanama olmadıgı sürece normal diye biliyorum yinede ulaşabildiğinizde doktorunuzla teyid edin

Merhaba evet hamileyim. 1 aydan fazla olmuştur kullanalı evet. İyi rahatladım biraz çok teşekkür ederim. Aynen en kosa zamanda ulaşmak istiyorum. Zaten salı günüde gidicem inşalllah

Benim de perşembe günü üçüncü gün transferim yapıldı

Konu güncel değil sanırım ama size bir şey danışcam 5.gün kan tahlili istediler transfern 5.günü e2 : 569 progesteron 49 sizce nasıl değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…