Siyah bilmiyorum nedir kahve olsa önceden kanamış derdim canım doktorunla bir görüş istersenKızlae sze acil birşey sormak istiyorum. Afedersiniz ama az önce lavabodayken sisimsiyah tortu geldigini gördüm. Ceinone hel kullanıyorum normalde beyaz olur bu sefer siyahtı. Acaba kötü bişey mi oldu bebeğe. İnşallah kötü bişey degildir acil cevaplarsanız sevinirim
Anladım teşekkürler. Bilen varsa bir söylese keşke. Haftasonu doktora ulaşmamda sıkıntı birazSiyah bilmiyorum nedir kahve olsa önceden kanamış derdim canım doktorunla bir görüş istersen
Whatsapp falan yok mu doktorunuzda yazıp sorsanız ya da mesaj yolu ile veya hemşiresi varsaAnladım teşekkürler. Bilen varsa bir söylese keşke. Haftasonu doktora ulaşmamda sıkıntı biraz
Maalesef yoktur. Hastaneyi arıyorum genelde şansıma o da haftasonuna denk geldiWhatsapp falan yok mu doktorunuzda yazıp sorsanız ya da mesaj yolu ile veya hemşiresi varsa
Merhaba eger hamile iseniz uzun süredir kullanıyorsunuz demektir benim gibi, o durumda normal çünkü birikiyor progesteron bir süre sonrada siyaha yakın koyu kahve kusuyor hatta bazen peynir gibide dökülebiliyor ,kanama olmadıgı sürece normal diye biliyorum yinede ulaşabildiğinizde doktorunuzla teyid edinMaalesef yoktur. Hastaneyi arıyorum genelde şansıma o da haftasonuna denk geldi
İnşallah sizinde tutmuştur benimde aynı bahsettiğiniz belirtilerdi hatta hasta olacagım sanmış üzülmüştümSivilce çıkıyor sol kasık ağrısı çok fena hissettiriyor bu tarz belirtisi olan var mı 10. Gün kanama vs yok
Merhaba evet hamileyim. 1 aydan fazla olmuştur kullanalı evet. İyi rahatladım biraz çok teşekkür ederim. Aynen en kosa zamanda ulaşmak istiyorum. Zaten salı günüde gidicem inşalllahMerhaba eger hamile iseniz uzun süredir kullanıyorsunuz demektir benim gibi, o durumda normal çünkü birikiyor progesteron bir süre sonrada siyaha yakın koyu kahve kusuyor hatta bazen peynir gibide dökülebiliyor ,kanama olmadıgı sürece normal yinede ulaşabildiğinizde doktorunuzla teyid edin
İnşallahİnşallah sizinde tutmuştur benimde aynı bahsettiğiniz belirtilerdi hatta hasta olacagım sanmış üzülmüştüm ☺
Benim de perşembe günü üçüncü gün transferim yapıldıSelamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..
@Lilyum1634 —->(Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->(Sağlıkla inşAllah)
@jadefeast ——>(Sağlıkla inşAllah)
@designer_love ——>(Sağlıkla inşAllah)
@Duaherderdedeva ——>(Sağlıkla İnşAllah)
@Bebit0 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@arimaya90 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@d_targaryen ——>(Sağlıkla inşAllah)
@eylem84 —->( Sağlıkla inşAllah)
@birmucizeistiyorum ——>( Sağlıkla inşAllah)
Canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle hamileliğinin sonuna kadar ara ara bunu yaşayan varAnladım teşekkürler. Bilen varsa bir söylese keşke. Haftasonu doktora ulaşmamda sıkıntı biraz
Merhaba ben yapalı oldu biraz testin çok şükür pozitifi gördümBenim de perşembe günü üçüncü gün transferim yapıldı
Kan gibi degildi direk siyah renkti. Kötü birşey degilse sıkıntı degil inşallah öyledir. Teşekkür ederimCanım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle hamileliğinin sonuna kadar ara ara bunu yaşayan var
İşte beklemiş kan kahverengi bazen de siyah renk olabiliyor önemli olan adet kanaması gibi kırmızı ve bol miktarda olmamasıKan gibi degildi direk siyah renkti. Kötü birşey degilse sıkıntı degil inşallah öyledir. Teşekkür ederim
Benim de perşembe günü üçüncü gün transferim yapıldı
Anladım çok şükür öyle degildi. Aynen inşallahta olmazİşte beklemiş kan kahverengi bazen de siyah renk olabiliyor önemli olan adet kanaması gibi kırmızı ve bol miktarda olmaması
Benden beta harici başka bir kan istenmedi. Yoksa yardımcı olmak isterdim ama maalesef bilgim yokKonu güncel değil sanırım ama size bir şey danışcam 5.gün kan tahlili istediler transfern 5.günü e2 : 569 progesteron 49 sizce nasıl değerler