Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahKızlar bende bugün transfer oldum 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Amin inşallah çok sağolRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
İnşallah artar erken yapmışsınız çünkü artacak benceMerhabalar benim de bugün 7. Günüm kan verdim sabirsizca değerim 16.21 çıktı inşallah artar korkuyorum çok
Nasıl yanı şuan hamılemısn hangi tedavi sürecinden geçtin bende hıpogonadzlmıyım hıc ılacsz adet olmadım ama bana tüp bebek olmaz nakış lazm Kıbrıs Yunanistan a git denıldıKuzum ilaçsız adet olamamak hipo hipo hastalarında oluyor. Ben hipo hipo hastasıyım hayatımda kendiliğinden hiç adet olamadım. Sadece ilaçlarla oluyorum
Canım kan sulandırıcı kullanırken oluyordu bende,şuan olmuyor ama doktorlar arada olur hamilelikte normal dedilerKızlar günaydın aranızda burun kanaması yaşayan varmııı
Hareketlerini hissetmeye başladın mıKızlar günaydın aranızda burun kanaması yaşayan varmııı
Ohh iyi o zaman kuzum 2. Kez oluyor çünküü ayrıntılıya girdinmiiCanım kan sulandırıcı kullanırken oluyordu bende,şuan olmuyor ama doktorlar arada olur hamilelikte normal dediler
Kuzum ya sanki arada oluyo gibi ama hala tam anlayamadım senHareketlerini hissetmeye başladın mı
Ben de hala hissetmiyorum tetanoz aşısı oldum yeni, çok pis ağrıtıyormuş. Ayrıntılı ultrason olmadı Pazartesi kontrolüm var. Bu aralar çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum hiç geçmiyorKuzum ya sanki arada oluyo gibi ama hala tam anlayamadım sen
Yaptığın marka yaptığın saat ilk idrar olup olmaması etkiliyor canım içini rahat tut. Bazen kandan idrar geçiş yavaş oluyorBen 4gundur test yapiyorum pozitifi goruyorum ama gun gectikce siliklesti ptesi tahlil gunum
Hep ayni markayi yapiyorum sabah ilk idrarla yapiyorum cok korkuyorum 7.gunu sabah yaptim silik 8. Sabah ayni aksami yaptim net cikti 9. Sabah silik 10. Bugun yine silikYaptığın marka yaptığın saat ilk idrar olup olmaması etkiliyor canım içini rahat tut. Bazen kandan idrar geçiş yavaş oluyor