Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Kuzum ilaçsız adet olamamak hipo hipo hastalarında oluyor. Ben hipo hipo hastasıyım hayatımda kendiliğinden hiç adet olamadım. Sadece ilaçlarla oluyorum
Nasıl yanı şuan hamılemısn hangi tedavi sürecinden geçtin bende hıpogonadzlmıyım hıc ılacsz adet olmadım ama bana tüp bebek olmaz nakış lazm Kıbrıs Yunanistan a git denıldı

Benim en yakın arkadaşımda ilaçsız adet olmuyordu tüp bebekle ilk.denemede hamile kaldı çocuğu 2 yaşında şuan

Yaptığın marka yaptığın saat ilk idrar olup olmaması etkiliyor canım içini rahat tut. Bazen kandan idrar geçiş yavaş oluyor
Hep ayni markayi yapiyorum sabah ilk idrarla yapiyorum cok korkuyorum 7.gunu sabah yaptim silik 8. Sabah ayni aksami yaptim net cikti 9. Sabah silik 10. Bugun yine silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…