3.gün embriyosu daha geç çıkıyor diyolar bence hemen umutsuzlanmayın sabredin 2 gün daha inşallah pozitif sonuç alırsınBenim de 6 aralıkta 3. gün çift embriyo konuldu, dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve negatifçift embriyo olunca silikte olsa belirti olurdu diye düşünüyorum...
Umarım geç tutunmadır ve sonuç pozitife döner
Merhaba. İnşaAllah dogru sonuçtur ve güzel haberi alırsınız daha erken yapmışsınız eger sabredemezseniz 2 yada 3 gün sonra kan verin bazen idrar testi yanıltıyor Amin inşaAlalhKızlar merhaba, 8 aralıkta 5.gün tek embriyo transferim oldu, bugün 6.günüm. dayanamadığım için ve çok hasta olduğum için test yapayım en azından gebelik yoksa ilaç kullanayım dedim ama silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. Hemen sevinemiyorum tabiki kese ve kalp atışını görmeden, sevgiler hepinize , beklerken Rabbim sabır versin inşaallah, gerçekten çok zor. Ama sonu güzel olsun inşaallah cümlemizin
Yarın kan verip durumu netleştirmek istiyorum... çift embriyo olunca çıkması lazımdıBende yaptım ama erken davranmışım cıkmadı tabiki bence kan vermek en iyisi moral bozuyor idrar testleri
Evet katılıyorum 5. Gün embriyosunda 5. Gün silik çizgi görmüştüm bunlar 3. Gün 2 kez yaptım haftaiçi ama cıkmadı3.gün embriyosu daha geç çıkıyor diyolar bence hemen umutsuzlanmayın sabredin 2 gün daha inşallah pozitif sonuç alırsın☺
Çoook sağol cnm inşallah dediğin gibi çıkar3.gün embriyosu daha geç çıkıyor diyolar bence hemen umutsuzlanmayın sabredin 2 gün daha inşallah pozitif sonuç alırsın☺
Tek tuttuysa eğer idrarda çıkmayabilir ama inşallah kanda çıkar benimde 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu Perşembe test günüm bende ya yarın ya da salı kan vermeyi düşünüyorumYarın kan verip durumu netleştirmek istiyorum... çift embriyo olunca çıkması lazımdıkanda çıkmazsa ara vereceğim
İnşallah güzel haberler alırsınızTek tuttuysa eğer idrarda çıkmayabilir ama inşallah kanda çıkar benimde 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu Perşembe test günüm bende ya yarın ya da salı kan vermeyi düşünüyorum
Ihlamur içilir ama her bitki çayı olmaz bol su bol meyve tüket sıcak bol limonlu çorba geçmiş olsunKızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben
İnşallah hepimiz alırız güzel sonuçlar bende salı yaptırma niyetindeyim ama eşim kanıma giriyor yatın diye normal tarihim Perşembeİnşallah güzel haberler alırsınızNe kadar geç tahlil o kadar doğru yanıt, salıya sabredin derim ama tabiki demesi kolay
Ah arkadaşım türkiyede değilim ben, yurt dışında öyle hemen kan testi de yapmıyorlarMerhaba. İnşaAllah dogru sonuçtur ve güzel haberi alırsınız daha erken yapmışsınız eger sabredemezseniz 2 yada 3 gün sonra kan verin bazen idrar testi yanıltıyor Amin inşaAlalh☺
Bende de tam tersi eşim yaptırmıyor salıyı bekle diyor ama ben yarın iğne olmaya giderken kan testini vereceğim... İçim ancak öyle rahatlayıp kafaca netleşeceğimİnşallah hepimiz alırız güzel sonuçlar bende salı yaptırma niyetindeyim ama eşim kanıma giriyor yatın diye normal tarihim Perşembe
Anladım inşallah dediginiz gibidir güzel sonuçlardır. Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz sizdenAh arkadaşım türkiyede değilim ben, yurt dışında öyle hemen kan testi de yapmıyorlariki tane test yaptım ikisi birden yanıltıcı olmaz inşaallah, hayırlısı bakalım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yaz buraya merak ettim benim 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz bakalım nasib olursaBende de tam tersi eşim yaptırmıyor salıyı bekle diyor ama ben yarın iğne olmaya giderken kan testini vereceğim... İçim ancak öyle rahatlayıp kafaca netleşeceğim
Yurtdışında zor evet duymuştum inşallah güzel sonuçlanır canımAh arkadaşım türkiyede değilim ben, yurt dışında öyle hemen kan testi de yapmıyorlariki tane test yaptım ikisi birden yanıltıcı olmaz inşaallah, hayırlısı bakalım
Yaaa ne güzelİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yaz buraya merak ettim benim 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz bakalım nasib olursa
Çok teşekkür ederim çok sağolunIhlamur içilir ama her bitki çayı olmaz bol su bol meyve tüket sıcak bol limonlu çorba geçmiş olsun
MalesefMerhaba kalp atışlarınızı da duydunuz mu hayırlısıyla