Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

3.gün embriyosu daha geç çıkıyor diyolar bence hemen umutsuzlanmayın sabredin 2 gün daha inşallah pozitif sonuç alırsın

Merhaba. İnşaAllah dogru sonuçtur ve güzel haberi alırsınız daha erken yapmışsınız eger sabredemezseniz 2 yada 3 gün sonra kan verin bazen idrar testi yanıltıyor Amin inşaAlalh

3.gün embriyosu daha geç çıkıyor diyolar bence hemen umutsuzlanmayın sabredin 2 gün daha inşallah pozitif sonuç alırsın☺
Evet katılıyorum 5. Gün embriyosunda 5. Gün silik çizgi görmüştüm bunlar 3. Gün 2 kez yaptım haftaiçi ama cıkmadı

Yarın kan verip durumu netleştirmek istiyorum... çift embriyo olunca çıkması lazımdı kanda çıkmazsa ara vereceğim
Tek tuttuysa eğer idrarda çıkmayabilir ama inşallah kanda çıkar benimde 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu Perşembe test günüm bende ya yarın ya da salı kan vermeyi düşünüyorum

Kızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben

Tek tuttuysa eğer idrarda çıkmayabilir ama inşallah kanda çıkar benimde 3. Gün embriyosu 2 adet konuldu Perşembe test günüm bende ya yarın ya da salı kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah güzel haberler alırsınız Ne kadar geç tahlil o kadar doğru yanıt, salıya sabredin derim ama tabiki demesi kolay

Ihlamur içilir ama her bitki çayı olmaz bol su bol meyve tüket sıcak bol limonlu çorba geçmiş olsun

İnşallah güzel haberler alırsınız Ne kadar geç tahlil o kadar doğru yanıt, salıya sabredin derim ama tabiki demesi kolay
İnşallah hepimiz alırız güzel sonuçlar bende salı yaptırma niyetindeyim ama eşim kanıma giriyor yatın diye normal tarihim Perşembe

Merhaba. İnşaAllah dogru sonuçtur ve güzel haberi alırsınız daha erken yapmışsınız eger sabredemezseniz 2 yada 3 gün sonra kan verin bazen idrar testi yanıltıyor Amin inşaAlalh☺
Ah arkadaşım türkiyede değilim ben, yurt dışında öyle hemen kan testi de yapmıyorlar iki tane test yaptım ikisi birden yanıltıcı olmaz inşaallah, hayırlısı bakalım

İnşallah hepimiz alırız güzel sonuçlar bende salı yaptırma niyetindeyim ama eşim kanıma giriyor yatın diye normal tarihim Perşembe
Bende de tam tersi eşim yaptırmıyor salıyı bekle diyor ama ben yarın iğne olmaya giderken kan testini vereceğim... İçim ancak öyle rahatlayıp kafaca netleşeceğim

Ah arkadaşım türkiyede değilim ben, yurt dışında öyle hemen kan testi de yapmıyorlar iki tane test yaptım ikisi birden yanıltıcı olmaz inşaallah, hayırlısı bakalım
Anladım inşallah dediginiz gibidir güzel sonuçlardır. Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz sizden

Bende de tam tersi eşim yaptırmıyor salıyı bekle diyor ama ben yarın iğne olmaya giderken kan testini vereceğim... İçim ancak öyle rahatlayıp kafaca netleşeceğim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yaz buraya merak ettim benim 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz bakalım nasib olursa

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yaz buraya merak ettim benim 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz bakalım nasib olursa
Yaaa ne güzel ben daha evliliğimin 6. ayındayım ama yaşım 41 olunca daha fazla zaman kaybetmek isytemedik. Doktorumuz normal yolla hamilelik olur dedi ama 4 ayda olmayınca bu sürece girdik bizde... yarın negatif olursa sonuç normal yolla deneyeceğim bir süre, tüp bebek süreci çok zorluymuş, işin içine girince öğrendim... inşallah herkesin yüzü güler ve emeklerinin karşılığını alır

Kızlae sze acil birşey sormak istiyorum. Afedersiniz ama az önce lavabodayken sisimsiyah tortu geldigini gördüm. Ceinone hel kullanıyorum normalde beyaz olur bu sefer siyahtı. Acaba kötü bişey mi oldu bebeğe. İnşallah kötü bişey degildir acil cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…