inşallah hayırlısı ile sağlıcakla seviniriz aminİnşallah pozitif olur güzel haberler alalım hepimiz
İnşallah ama pek sanmıyorum, benim değerim 0.1 çünkü. Ama ilaçlara devam ediyorum yine deBeen bizzat yaşadım kuzum 9. Gün değerim 33 tü 3. Gün embiriyosu ve geç tutunma oldu 14. Gğnden sonra daha bi yükseldi o yüzden ümidini kaybetme ben olmadı diye ne ağlamıştım ama meğersem olmuş
Kızlar tüp bebek denedik malesef olumsuz oldu rahim duvarında tembelik var dedi doktor başka bir doktor da rahim duvarın ince demişti bunun için bildiğiniz bir ilaç veya besin var mı kafam çok karışık
Merhaba kalp atışlarınızı da duydunuz mu hayırlısıylaBugün keseyi gördük bebek ve kalp atışları için10 gün sonraya gün verdi ama hala içim rahat değil
Sizin sonuç belli oldumu3. Gün embriyosu tek emriyo transfer edildi taze transfer ananas kabak çekirdeği yiyorum
transfer gününü de saydınız mı 8. günde yaparken..Ben o şekilde aldım pozitif sonucu 8nci gün yaptım. Ama 3. Gün embriyosu daha geç çıkıyormuş galiba. Sizinki 5. Gün embriyosuysa çıkabilir
7. gün derken transfer günü 1. gün mü diyoruz arkadaşlar 7 aralıkta transfr oldum 5. gün embiryosun çift yumurta kondu pazar günü test yapsam mı bilmiyorumCanım ben 20 ağustosta transfer oldum,11. Günüm test günümdü.
7. Günüm 98 , 9. Günüm 248, 11. Günüm 991 di. doktor 15 gün sonra muayene kese ve kalp atışı için demişti .
hayır transfer gününü saymadan 8.nci gün yaptımtransfer gününü de saydınız mı 8. günde yaparken..
Hayır Salı gününe belli olacakSizin sonuç belli oldumu
Hayır transfer sonrası 1. Gün diye saymıştım ben . Transfer gününü saymadım.7. gün derken transfer günü 1. gün mü diyoruz arkadaşlar 7 aralıkta transfr oldum 5. gün embiryosun çift yumurta kondu pazar günü test yapsam mı bilmiyorum
Seninle aynı durumdayız 7aralık 5. Gün 2 embiriyo. Ben erken gebelik testi aldım erken olanından pazar sabahı yapayım diyorum zor tutuyorum kendimi. Belirtin varmı7. gün derken transfer günü 1. gün mü diyoruz arkadaşlar 7 aralıkta transfr oldum 5. gün embiryosun çift yumurta kondu pazar günü test yapsam mı bilmiyorum
3. Günse çıkmaz arkadaşım bende 7 aralıkta transfer oldum idrar yaptım cıkmadı erken çünkü ama 5. Günse çıkabilir7. gün derken transfer günü 1. gün mü diyoruz arkadaşlar 7 aralıkta transfr oldum 5. gün embiryosun çift yumurta kondu pazar günü test yapsam mı bilmiyorum
sonucu belli olan var mıtransfer gününü de saydınız mı 8. günde yaparken..
Merhaba kasık agrınız gayet nırmal ve hatta şuan bendeki gibi artarak devam edecekKızlar ben bu salı kese için gidicem inşallah ama kasıklarımda sancım çok sizce bu normal mi inşallah kötü bişey olmuyodur yatınca geçiyor ama zaten bir iş filan yapmıyorum genelde uzanıyorum
Çok rahatladım teşekkür ederim. Amin inşaaallah bekleyen herkeste görsün inşallah. Sonuç bekleyenler de güzel sonuçlar alsınlarMerhaba kasık agrınız gayet nırmal ve hatta şuan bendeki gibi artarak devam edecek☺ Bunu yapan aldıgınız progesteron hormonu ve ayrıca içerde kendine yer açmaya çalışan embriyonuz, sürekli yatmanıza gerek yok o agrı olmazsa sorun olur,inşallah keseyide kalp atışınıda duyarsınız
Bende yaptım ama erken davranmışım cıkmadı tabiki bence kan vermek en iyisi moral bozuyor idrar testleriBenim de 6 aralıkta 3. gün çift embriyo konuldu, dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve negatifçift embriyo olunca silikte olsa belirti olurdu diye düşünüyorum...
Umarım geç tutunmadır ve sonuç pozitife döner