Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim gecen ay transferimde 7.gun idrar testim negatifti..9.gun kan testi verdim 35 cikti.Idrara cok takilma erken donemde bazi kadinlarda cift cizgi cikmiyor
Teşekkür ederim umut oluyorsunuz. Ama her adet öncesi yaşadığım kahverengi lekelenmeler var ve çok sancım var belim kopuyor. Bu arada kahverengi lekeler çikolata kistimden kaynaklı

Canım bende ptesı gunu transfer oldum yatıyorum bol bol dınlenıyorum arada yuruyus yapıyorum evın ıcınde olabıldıgınce dıkkatlı gecırmeye calısıyorum,evet eskı hayatınıza donebılırsınız dıyolar ama ben pek yapamıyorum onu daha cok dınlenme agırlıklıyım yanı Bol bol yemek yıyorum kabak cekırdegı yıyorum kayısı vs sende mutlaka dınlen bol bol besle bebegını Insallah hepımız gızel sonuclar alırız

İnsallah ben de dinleniyorum evde kabak çekirdeği avakado aldım biraz yiyorum

5 Aralık’ta transfer oldum sonuç bekliyorum ben de çok heyecanlıyım 6 gün oldu erken testlerde belli olur mu acaba

Sol Kasık ağrısı oluyor zaman zaman clinore jel sonrası yarım saat yürüyorum onun dışında gündüz 2-3 saat uyuyorum hiç belirti yok tuhaf bir durum yerleşme kanaması olurdu şimdiye kadar önceki transferimde olmuştu bu ikinci transfer... kan testi yaptırsam mı

hadi hayırlısı inşallah bizler için de canım test günün ne zaman bana 19 aralık dediler ama ben haftaya pazartesi kan tahlili yaptıracağım 5. gün olduğu için
Canım bana da 19 aralık dediler bende Pazar Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah 19 ü cok uzun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…