- 10 Ekim 2017
- 227
- 233
Dün transfer oldumBen Cumartesi ayın 7sinde oldum transfer senin daha olmadı mı anlamadım ☺
Teşekkür ederim umut oluyorsunuz. Ama her adet öncesi yaşadığım kahverengi lekelenmeler var ve çok sancım var belim kopuyor. Bu arada kahverengi lekeler çikolata kistimden kaynaklıCanim gecen ay transferimde 7.gun idrar testim negatifti..9.gun kan testi verdim 35 cikti.Idrara cok takilma erken donemde bazi kadinlarda cift cizgi cikmiyor
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sanaDün transfer oldum☺
Canım bende ptesı gunu transfer oldum yatıyorum bol bol dınlenıyorum arada yuruyus yapıyorum evın ıcınde olabıldıgınce dıkkatlı gecırmeye calısıyorum,evet eskı hayatınıza donebılırsınız dıyolar ama ben pek yapamıyorum onu daha cok dınlenme agırlıklıyım yanıİyi akşamlar kızlar bugün transferim gerçekleşti ultrasonda gördüm koydukları embriyoyu ama oradan çıktıktan sonra heran düşecek birseymis gibi ne yapacağımı şaşırıyorum yatarken duz yatmayı yan yatmayı bile nasıl yapmam gerekiyor diye düşünüyorum birazcık yurusem şuan yanlış yapıyorum diye düşünüyorum napcam bensiz nasıl geçirdiniz bu zamanı benim ilk denemem 3.gun embriyosu
hadi hayırlısı inşallah bizler için de canım test günün ne zaman bana 19 aralık dediler ama ben haftaya pazartesi kan tahlili yaptıracağım 5. gün olduğu içinBende 7aralıkta transfer oldum 3. gün embriyosu 2 tane
İnsallahCanım bende ptesı gunu transfer oldum yatıyorum bol bol dınlenıyorum arada yuruyus yapıyorum evın ıcınde olabıldıgınce dıkkatlı gecırmeye calısıyorum,evet eskı hayatınıza donebılırsınız dıyolar ama ben pek yapamıyorum onu daha cok dınlenme agırlıklıyım yanı☺ Bol bol yemek yıyorum kabak cekırdegı yıyorum kayısı vs sende mutlaka dınlen bol bol besle bebegınıInsallah hepımız gızel sonuclar alırız
Canım bana da 19 aralık dediler bende Pazar Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah 19 ü cok uzun yahadi hayırlısı inşallah bizler için de canım test günün ne zaman bana 19 aralık dediler ama ben haftaya pazartesi kan tahlili yaptıracağım 5. gün olduğu için
İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama erken biraz sanki kaçıncı gün embriyosu?5 Aralık’ta transfer oldum sonuç bekliyorum ben de çok heyecanlıyım 6 gün oldu erken testlerde belli olur mu acaba
Bende kabak çekirdeği ananasİnsallahben de dinleniyorum evde☺ kabak çekirdeği avakado aldım biraz yiyorum
3. Gün embriyosu tek emriyo transfer edildi taze transfer ananas kabak çekirdeği yiyorumİnşallah güzel sonuçlar alırsın ama erken biraz sanki kaçıncı gün embriyosu?
Çok teşekkür ederim umarım iyi sonuç alırım sizinkiyle aramız 2 gün inşallah siz de iyi sonuç alırsınız beklemek stresli3. Gün embriyosu tek emriyo transfer edildi taze transfer ananas kabak çekirdeği yiyorum
Bende Cumartesi oldum transfer 3. Gün taze transfer inşallah güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok teşekkür ederim umarım iyi sonuç alırım sizinkiyle aramız 2 gün inşallah siz de iyi sonuç alırsınız beklemek stresli
Belirtiniz var mıBende Cumartesi oldum transfer 3. Gün taze transfer inşallah güzel sonuçlar alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun ☺
Kasıklarımda agrı var adet oldum olacağım sanki ve göğüs uçlarımda hassasiyet varBelirtiniz var mı
nasipse ben de pazartesi kan tahlili vereceğim bakalımCanım bana da 19 aralık dediler bende Pazar Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah 19 ü cok uzun ya
İnşallah pozitif olur güzel haberler alalım hepimiznasipse ben de pazartesi kan tahlili vereceğim bakalım
Been bizzat yaşadım kuzum 9. Gün değerim 33 tü 3. Gün embiriyosu ve geç tutunma oldu 14. Gğnden sonra daha bi yükseldi o yüzden ümidini kaybetme ben olmadı diye ne ağlamıştım ama meğersem olmuş3. Gün embriyosu evet canım