Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sizi çok iyi anlıyorum şu an. Dondurulmuşunuz varmı kaçıncı denemeydi?Bir de yaşınız kaç acaba?
34 yaşındayım malesef dondurulmuş yok 3. Günde 3 tane çok iyi embriyo varken dr 5. Güne gitme kararı almış ve sonuç bi tane 5.gun embriyosu onu da bi ay sonra transfer ettiler dondurulmustu ilk denemem di ama hüsran yarın 9. Gün hemen kan testi yaptircam çünkü bu yiginla ilacı kullanmaktan yoruldum ıgnelerden haplardan ben bi süre bırakıcam bu işi gerçekten maddiyatı geçti manevi anlamda bitiriyo bahcecide yapıldı benim sen nerdesin

Umarım coook güzel bi haber alırsın tüm dualarım sizlerle erken test yapma sakin dayan sabret güzel olur inşallah

Umarım coook güzel bi haber alırsın tüm dualarım sizlerle erken test yapma sakin dayan sabret güzel olur inşallah
İnşallah hepimiz evet erken yapmalıyım çünkü zaten 4gun sonra çatlatma iğnesi vuracakmisim onun etkisi test gününe kadar anca geçer diye düşünüyorum

Canım sana ne desem fayda etmez yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum hepimizin sınavı ayrı bu dünya da elbet. Ama kendini yıpratma bi süre ara ver kafan bi dinlensin çok yorucu bir süreç çünkü Allahım içşne ferahlık versin ben bir önceki dondurulmuş transferim de tek yumurta ikizlerine hamile kaldım öyle zor gecti ki hamilelik 17. Hafta da kaybettim kızlarımı Allahım kaldıramayacagımız yükü vermiyor bize. Elbet yüzün gülecek buna İnan

Desteğin için teşekkür ederim canım. Elbet zamanı vardır diyorum bekleyip sabırla mücadeleye devam edeceğiz. Elimizden gelen bu

Öyle oluyor ama emin ol düşecek gibi değil psikolojik olarak öyle hissediyoruz benimde 3. Gun embriyosu 2 tane 19 Aralık test günü beklemedeyim nerede yaptırdın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Öyle oluyor ama emin ol düşecek gibi değil psikolojik olarak öyle hissediyoruz benimde 3. Gun embriyosu 2 tane 19 Aralık test günü beklemedeyim nerede yaptırdın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Size de hayırlı olsun İnşallah tutunur hepimizin de bir hafta sonra test yapacagim ben de ege üniversitesinde yaptirdim

Doktoruma sonucu yolladım bana test gününü bekle diyor erken yapmışsın 8.gün diyor. İlaçlara devam edicem mecbur ama hiç umudum yok. Hatta sabah açtım süpürgeyi temizlik bile yaptım. 1 haftadır tamamen yatıyordum kalkıyorum hiç bir iş yapmıyordum

3. Günmüydü canım senin

Rabbim nasib etmiş olsun inşallah var mı belirti veya bir değişiklik
Ya ben telefonun gazabına uğruyorum hep yazdıklarım yanlış gidiyor kusura bakmayın sizden bir hafta sonra demiştim aslında eksik yazmışım yani daha çok erken benim icin herhangi bir değişiklik yok

Ya ben telefonun gazabına uğruyorum hep yazdıklarım yanlış gidiyor kusura bakmayın sizden bir hafta sonra demiştim aslında eksik yazmışım yani daha çok erken benim icin herhangi bir değişiklik yok
Ben Cumartesi ayın 7sinde oldum transfer senin daha olmadı mı anlamadım

Geç tutunma olabiliyor 3. Gün embriyolarında canım bekle bencede 12. Gün aslında bizim test günümüz Rabbimden umut kesilmez sen test günü yine kan ver bence de Allahım nasib etmiş olsun inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsun. Hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar hepimize nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…