- 15 Ekim 2019
- 54
- 31
- 39
34 yaşındayım malesef dondurulmuş yok 3. Günde 3 tane çok iyi embriyo varken dr 5. Güne gitme kararı almış ve sonuç bi tane 5.gun embriyosu onu da bi ay sonra transfer ettiler dondurulmustu ilk denemem di ama hüsran yarın 9. Gün hemen kan testi yaptircam çünkü bu yiginla ilacı kullanmaktan yoruldum ıgnelerden haplardan ben bi süre bırakıcam bu işi gerçekten maddiyatı geçti manevi anlamda bitiriyo bahcecide yapıldı benim sen nerdesinSizi çok iyi anlıyorum şu an. Dondurulmuşunuz varmı kaçıncı denemeydi?Bir de yaşınız kaç acaba?
Bahcecide yapıldı fulya oldukça tanınmış bi dr tarafından onun icin de biraz daha olumlu bakıyodum ama malesefCanım bu işte nerede yaptırdığın da çok önemli belki iyisine denk gelmedin labaratuar çok önemli , nerede yaptırdın
Umarım coook güzel bi haber alırsın tüm dualarım sizlerle erken test yapma sakin dayan sabret güzel olur inşallahİyi akşamlar kızlar bugün transferim gerçekleşti ultrasonda gördüm koydukları embriyoyu ama oradan çıktıktan sonra heran düşecek birseymis gibi ne yapacağımı şaşırıyorum yatarken duz yatmayı yan yatmayı bile nasıl yapmam gerekiyor diye düşünüyorum birazcık yurusem şuan yanlış yapıyorum diye düşünüyorum napcam bensiz nasıl geçirdiniz bu zamanı benim ilk denemem 3.gun embriyosu
İnşallah hepimizUmarım coook güzel bi haber alırsın tüm dualarım sizlerle erken test yapma sakin dayan sabret güzel olur inşallah
Yapmamaliyim diyecektimİnşallah hepimizevet erken yapmalıyım çünkü zaten 4gun sonra çatlatma iğnesi vuracakmisim onun etkisi test gününe kadar anca geçer diye düşünüyorum
Bende 7aralıkta transfer oldum 3. gün embriyosu 2 tanebenim transferim de 7 aralıkta oldu şimdi beklemedeyim ALLAH herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin.. 7 senelik özlemim benim de ilk tüp bebeğim 5. gün embriyosu çift yumurta kondu..
Canım sana ne desem fayda etmez yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum hepimizin sınavı ayrı bu dünya da elbet. Ama kendini yıpratma bi süre ara ver kafan bi dinlensin çok yorucu bir süreç çünkü Allahım içşne ferahlık versin ben bir önceki dondurulmuş transferim de tek yumurta ikizlerine hamile kaldım öyle zor gecti ki hamilelik 17. Hafta da kaybettim kızlarımı Allahım kaldıramayacagımız yükü vermiyor bize. Elbet yüzün gülecek buna İnanCanım yaşım 33. İkinci denememdi. Bende ilk sonucu alınca ara vericem gücüm kalmadı dedim. Eşim illa devam etmek istiyor. Ben gerçekten bu fikri aklımdan çıkarmak istiyorum artık. İlk çocuk olacak bizim zaten daha 1.5 yıllık evliyiz. Stres sıkıntı anlayacağın. Herkesin hamile misin kilo mu aldın sorularından usandım. Eşim gelmiş diyor ki madem başladık sonuç alana kadar devam edeceğiz bu sürece diyor. İlla ki olacak diyor. Erkeklere daha kolay geliyor çünkü. Bizi en iyi biz anlarız burda.
Desteğin için teşekkür ederim canım. Elbet zamanı vardır diyorum bekleyip sabırla mücadeleye devam edeceğiz. Elimizden gelen buCanım sana ne desem fayda etmez yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum hepimizin sınavı ayrı bu dünya da elbet. Ama kendini yıpratma bi süre ara ver kafan bi dinlensin çok yorucu bir süreç çünkü Allahım içşne ferahlık versin ben bir önceki dondurulmuş transferim de tek yumurta ikizlerine hamile kaldım öyle zor gecti ki hamilelik 17. Hafta da kaybettim kızlarımı Allahım kaldıramayacagımız yükü vermiyor bize. Elbet yüzün gülecek buna İnan
Öyle oluyor ama emin ol düşecek gibi değil psikolojik olarak öyle hissediyoruz benimde 3. Gun embriyosu 2 tane 19 Aralık test günü beklemedeyim nerede yaptırdın inşallah güzel sonuçlar alırsınİyi akşamlar kızlar bugün transferim gerçekleşti ultrasonda gördüm koydukları embriyoyu ama oradan çıktıktan sonra heran düşecek birseymis gibi ne yapacağımı şaşırıyorum yatarken duz yatmayı yan yatmayı bile nasıl yapmam gerekiyor diye düşünüyorum birazcık yurusem şuan yanlış yapıyorum diye düşünüyorum napcam bensiz nasıl geçirdiniz bu zamanı benim ilk denemem 3.gun embriyosu
Size de hayırlı olsun İnşallah tutunur hepimizin deÖyle oluyor ama emin ol düşecek gibi değil psikolojik olarak öyle hissediyoruz benimde 3. Gun embriyosu 2 tane 19 Aralık test günü beklemedeyim nerede yaptırdın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Rabbim nasib etmiş olsun inşallah var mı belirti veya bir değişiklikSize de hayırlı olsun İnşallah tutunur hepimizin debir hafta sonra test yapacagim ben de ege üniversitesinde yaptirdim
Doktoruma sonucu yolladım bana test gününü bekle diyor erken yapmışsın 8.gün diyor. İlaçlara devam edicem mecbur ama hiç umudum yok. Hatta sabah açtım süpürgeyi temizlik bile yaptım. 1 haftadır tamamen yatıyordum kalkıyorum hiç bir iş yapmıyordumCanım sana ne desem fayda etmez yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum hepimizin sınavı ayrı bu dünya da elbet. Ama kendini yıpratma bi süre ara ver kafan bi dinlensin çok yorucu bir süreç çünkü Allahım içşne ferahlık versin ben bir önceki dondurulmuş transferim de tek yumurta ikizlerine hamile kaldım öyle zor gecti ki hamilelik 17. Hafta da kaybettim kızlarımı Allahım kaldıramayacagımız yükü vermiyor bize. Elbet yüzün gülecek buna İnan
3. Günmüydü canım seninDoktoruma sonucu yolladım bana test gününü bekle diyor erken yapmışsın 8.gün diyor. İlaçlara devam edicem mecbur ama hiç umudum yok. Hatta sabah açtım süpürgeyi temizlik bile yaptım. 1 haftadır tamamen yatıyordum kalkıyorum hiç bir iş yapmıyordum
3. Gün embriyosu evet canım3. Günmüydü canım senin
Geç tutunma olabiliyor 3. Gün embriyolarında canım bekle bencede 12. Gün aslında bizim test günümüz Rabbimden umut kesilmez sen test günü yine kan ver bence de Allahım nasib etmiş olsun inşallah3. Gün embriyosu evet canım
Canim gecen ay transferimde 7.gun idrar testim negatifti..9.gun kan testi verdim 35 cikti.Idrara cok takilma erken donemde bazi kadinlarda cift cizgi cikmiyorBenim de 7. Günüm ve idrar testleri negatif. Kahverengi lekelenmelerim var benimki de olmadı galiba
Ya ben telefonun gazabına uğruyorum hep yazdıklarım yanlış gidiyor kusura bakmayın sizden bir hafta sonra demiştim aslında eksik yazmışımRabbim nasib etmiş olsun inşallah var mı belirti veya bir değişiklik
Ben Cumartesi ayın 7sinde oldum transfer senin daha olmadı mı anlamadımYa ben telefonun gazabına uğruyorum hep yazdıklarım yanlış gidiyor kusura bakmayın sizden bir hafta sonra demiştim aslında eksik yazmışımyani daha çok erken benim icin herhangi bir değişiklik yok
İnşallah canım hayırlısı olsun. Hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar hepimize nasip olsunGeç tutunma olabiliyor 3. Gün embriyolarında canım bekle bencede 12. Gün aslında bizim test günümüz Rabbimden umut kesilmez sen test günü yine kan ver bence de Allahım nasib etmiş olsun inşallah