Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bizler için zamanı değilmiş kızlar napalım
Yaşınız kaç gerçekten ben bu isin bu kadar zor olacağını bilmiyordum ama yumurta toplama günü büyük bi sok yaşamıştık eşimle 59 milyon olan sperm sayısı ( 2 yıl önce) yumurta toplama günü 10 milyon cıktı üzerine dr bidahaki ay transfer dedi o da yetmezmiş gibi 12 yumurtada topland9 ve sadece biri 5. Güne kaldı hadi iyiydi hani ben normal gebelik yaşadığım icin şansım herkese göre çok daha iyiydi ben bu kadar büyük ümitlerle bu işe girmişken şimdi benim yıkımim herkesinkinden 2 kat daha fazla oldu nefes alamıyorum üzüntüden demekki diyorum çok büyük bi sorun var bende yada eşimde

Canım senin ilk denemem mi? Eğer öyle ise bence çok erken pes ediyorsun canım 10 kişiden sadece 2-3 kişi ilk denemede pozitif alıyormuş ve çoğu büyük problemsiz çiftler yanı tüp bebekte 3 kere transfer (1 yada 2 opu fart etmez) sonra başarı oranı 80% canım bu yüzden tamam çok üzülüyorsun ama pes etmek yok olacak 2.de yada 3.de kendine ve vücuduna inan tatlım. Bende ilk transferim çok umutluyken kocaman negatif sonra çok üzüldüm ama biraz araştırdım ve ilk denemede olumlu sonuç alan az olduğunu ve 3 denemde 80% başarı oranı olduğunu tüm hocaların videodan izledikten sonra dedim ki tamam en az mutlaka 3 transferim olacak kendime söz verdim böylece çok daha kolay geldi yanı tüp bebek tedaviyi bir süreç olarak algılamak lazım maddi olarak zor evet ama eşinle sen çalışıyorsun bir şekilde halledersin yine de çok şükür ve çük şanslıyız ki yumurtaların var ve memlekette uygun tedavi bir sürü tecrübeli doktorlar var allahıma bin şükür. Yurt dişindan o kadar çok masraflı zahmetli gelenleri düşünemiyorum o yüzden işin pozitif tarafına bak canım bakarsın bir sonraki transferde tutar :))) hiç belli olmaz

Hayır canım olur mu .. şu an öyle hissediyorsun ama düzelecek İnan.. ben bu duyguyu defalarca yaşadığım için şu an hissettiklerinin geçeceğine dair söylediklerime güvenebilirsin.. aynı durumdaydım yüzde 80 tutar diye başladık. Bütün testlerim tertemizdi. Eşiminkiler de öyle.. ama Allah’ın bu dünyaya vereceği canın saatini hiç kimse değiştiremez. Ünlülerin tüp bebek doktoru vardı YouTube da bir konuşmasını dinledim. Her şeyi tertemiz olan bir hasta için bile yüzde veremeyi dedi, çünkü kader var.. elbet bizim de zamanımız gelecek, hele bir de dondurulmuşlardı varsa hiç kafana takma . Sen ikinci transferi bile olsan hala ilk tedavidesin.
Benim sana tavsiyem transferlerini etrafındakilere söyleme, ben sonuncusunu anneme bile söylemeyeceğim mesela.. hatta mümkün olsa eşime bile söylemeyeceğim..

Valla bu iş cok farkli Allahın dediği olur ne yapalim vardır bir hikmet iğneler bir ton ilaçlar gerçekten çok zor süreç bizim de imtihanınız bu demek ki Allah en iyi şekilde atlatmayı nasip.etsin

Çok teşekkür ederim moral vermeye çalışıyosunuz su an beni en iyi anlayanlardansiniz işte kadın olmak böyle bişey derdimiz bir acımız ortak guzel yüreğinize binlerce teşekkür ederim

Ah keşke dondurulmuşum olsaydı zaten bi tane 5. Güne kaldı ve donduruldu onu transfer etmislerdi
Yine aynı sürece girmek üzüyo çalışıyorum işim gereği düzensiz bi hayatım var ücretsiz izin alarak transfer oldum şimdi düşünüyorum tekrar nasil yapicam bu süreci diye inanın ki kimseye söylemedim annem eşim ben ama annemin yanında bile kalamadım test negatif olunca o bari beni gorup üzülmesin diye moral icin çok.ama.cok.saolun güzel.yuregine sağlık 35 yaşındaydım biraz kendi haline birakicam artık

Hiç üzülme her şey geçecek bebişler geldiğinde de burdan yazışacağız, ne mama yapsak nasıl uyutsak diye:) bir de ben de böyle bir bıkkın anımda bıraktım transferleri.. 3 ay sonra kendim hamile kaldım.. güzel beslen egzersiz yap, güzel düşün mutlu olmaya çalış.. bir bebek gibi kendinle ilgilen .. biz de hakediyoruz bu kadar özeni .. bazen transfer olunca yediklerime içtiklerine bakıyorum normal zamandan çok farklı.. kızıyorum kendime sen de Allah’ın sana bir emanettesin kendine niye hiç böyle bakmadın diye.. rahatla canım.. Allah’ın izniyle en güzel günler bizleri bekliyor..

Kendim hamile kaldım yazmışım da onun dış gebelikle sonuçlandığını yazmamışım.. yani hiç çocuğum yok..

Canım bu işte nerede yaptırdığın da çok önemli belki iyisine denk gelmedin labaratuar çok önemli , nerede yaptırdın

İyi akşamlar kızlar bugün transferim gerçekleşti ultrasonda gördüm koydukları embriyoyu ama oradan çıktıktan sonra heran düşecek birseymis gibi ne yapacağımı şaşırıyorum yatarken duz yatmayı yan yatmayı bile nasıl yapmam gerekiyor diye düşünüyorum birazcık yurusem şuan yanlış yapıyorum diye düşünüyorum napcam ben siz nasıl geçirdiniz bu zamanı benim ilk denemem 3.gun embriyosu

Canım yaşım 33. İkinci denememdi. Bende ilk sonucu alınca ara vericem gücüm kalmadı dedim. Eşim illa devam etmek istiyor. Ben gerçekten bu fikri aklımdan çıkarmak istiyorum artık. İlk çocuk olacak bizim zaten daha 1.5 yıllık evliyiz. Stres sıkıntı anlayacağın. Herkesin hamile misin kilo mu aldın sorularından usandım. Eşim gelmiş diyor ki madem başladık sonuç alana kadar devam edeceğiz bu sürece diyor. İlla ki olacak diyor. Erkeklere daha kolay geliyor çünkü. Bizi en iyi biz anlarız burda.

Sizi çok iyi anlıyorum şu an. Dondurulmuşunuz varmı kaçıncı denemeydi?Bir de yaşınız kaç acaba?

Canım transferin hayırlı olsun,
Öyle düşecek korkusuyla kendini strese sokma korkma bi şey olmaz . Doktorum demişti biz Rahmi açıp yerleştirip bırakıyoruz asla düşmez hemen ayağa kalkıp eve gidebilirsin demişti .
İdrar yapsan da bi şey olmaz demişti .ben eve 1 saat ayakta trende gitmiştim düşün transfer sonrası . Çok şükür tuttu yani tutacağı varsa zaten tutuyor hiç bi şey düşünme dua et gerisi Allah’a kalmış .

Allah sağ salim kucağınıza da aldırsın insallah evet kendimi rahatlatmam lazim sanirim

Kızlar tüp bebek denedik malesef olumsuz oldu rahim duvarında tembelik var dedi doktor başka bir doktor da rahim duvarın ince demişti bunun için bildiğiniz bir ilaç veya besin var mı kafam çok karışık

Maddi olarak yapabiliyorsaniz ara vermeyin bencede

Kızlar tüp bebek denedik malesef olumsuz oldu rahim duvarında tembelik var dedi doktor başka bir doktor da rahim duvarın ince demişti bunun için bildiğiniz bir ilaç veya besin var mı kafam çok karışık
Ulun Uluğ ya git. Istanbul'da profesör bu konuda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…