Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar transfer icin ortalama ilaclar ne kadar tutuyor? Devletin karşıladıkları varmı bunlar arasında. Kaba taslak ne kadar bütçe ayirayim. Şuan estrofem içiyorum sadece haftaya eklenir bir kısımda sanırım.

Devletten yararlanırsan ilaçlar 1200 lira tutuyor
Tüp bebek de 1800 lira tuttu ben toplamda 3000 lira ödedim. İlaç fiyatları artabiliyor canım ama özelde alırsan sigorta yoksa sadece ilaçlar 4000 lira civarında tutuyormuş

Ben 1 sene önce embriyoları dondurdum o zaman 3bin kadar tutmuştu. Şuan sadece dondurulmus embriyo transferi için kullanacağım ilaçlardan bahsetmek istemiştim canim yanlis sormus olabilirim

Kızlar bugün 8. Gün test yaptım negatif ve regl ağrılarımda başladı hafif renk te değişti akıntıda muhtemelen tutmadı erken mi yaptım acaba çok kötü oldum lekeyi görünce dayanamayıp test yaptım

Hakkınızda hayırlısı olsun demesi koşay ama işte demekki zamanı değilmiş. Ama genede test gününde de yapın test belli olmaz kimininki önce negatif çıkıp gününde pozitif çıkabiliyormuş

Şu anda seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde canım. Zamanı değilmiş demek ki diyorum. Benimde bugün 8. Günüm ve test sonucu 0.1.

7. Gün idrarda çıkmayabilir canım. Kanda görmeden moralini bozma
Kan testi yaptırmak bile istemiyorum çünkü ben b8 gebelik yaşadım ve nasil belirtiler verdiğini biliyorum umudum bitti resmen 5. Gün embriyosu çıkardı kan da diyorum ki zaten cıkmış bi çok kişinin ki kendi haline bırakmak lazım bazen hayati demekki böyle kabul etmekten başka çare yok ama sindirmek pek kolay olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…