- 29 Haziran 2019
- 301
- 284
- 44
Hayırlı olsun canımKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
Sağol inşaallah sağlıkla Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.Hayırlı olsun canım
Önceki de 5. Gün embriyosuydu 5. gün akşam testte silik çıkmıştıÖnceki kaçıncı gün embriyosiydu acaba 5. Gün embriyosu erken cikiyo diyolar benimde 6. Günüm henüz yapmadim test
Gözümüz aydın tatlım amin inşallah her şey yolunda gider Allah yardımcımız olsun canım3. Gün embiriyosu bence hep geç tutunma yaşıyor benimde öyle olmuştu hadi bakalım gözümüz aydın kuzummm
Bol bol yükselir inşallah..Bugün ben de son kez ölçtürdüm 1058 oldu iyi mi sence canımKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
Devletten yararlanırsan ilaçlar 1200 lira tutuyorKızlar transfer icin ortalama ilaclar ne kadar tutuyor? Devletin karşıladıkları varmı bunlar arasında. Kaba taslak ne kadar bütçe ayirayim. Şuan estrofem içiyorum sadece haftaya eklenir bir kısımda sanırım.
Ben 1 sene önce embriyoları dondurdum o zaman 3bin kadar tutmuştu. Şuan sadece dondurulmus embriyo transferi için kullanacağım ilaçlardan bahsetmek istemiştim canim yanlis sormus olabilirimDevletten yararlanırsan ilaçlar 1200 lira tutuyor
Tüp bebek de 1800 lira tuttu ben toplamda 3000 lira ödedim. İlaç fiyatları artabiliyor canım ama özelde alırsan sigorta yoksa sadece ilaçlar 4000 lira civarında tutuyormuş
Pardon canımBen 1 sene önce embriyoları dondurdum o zaman 3bin kadar tutmuştu. Şuan sadece dondurulmus embriyo transferi için kullanacağım ilaçlardan bahsetmek istemiştim canim yanlis sormus olabilirim
Çok iyi ikiz olabilir mi? Çift embriyo mu transfer edildi? Sağlıkla kavuşuruz inşaallah.Bol bol yükselir inşallah..Bugün ben de son kez ölçtürdüm 1058 oldu iyi mi sence canım
Amin kuzum inşallah çift embriyo evet.Çok iyi ikiz olabilir mi? Çift embriyo mu transfer edildi? Sağlıkla kavuşuruz inşaallah.
Hakkınızda hayırlısı olsun demesi koşay ama işte demekki zamanı değilmiş. Ama genede test gününde de yapın test belli olmaz kimininki önce negatif çıkıp gününde pozitif çıkabiliyormuşKızlar bugün 8. Gün test yaptım negatif ve regl ağrılarımda başladı hafif renk te değişti akıntıda muhtemelen tutmadı erken mi yaptım acaba çok kötü oldum lekeyi görünce dayanamayıp test yaptım
Şu anda seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde canım. Zamanı değilmiş demek ki diyorum. Benimde bugün 8. Günüm ve test sonucu 0.1.Kızlar bugün 8. Gün test yaptım negatif ve regl ağrılarımda başladı hafif renk te değişti akıntıda muhtemelen tutmadı erken mi yaptım acaba çok kötü oldum lekeyi görünce dayanamayıp test yaptım
Ben de 7. Gun test yaptırdım 0 cıktı cok ağladım üzüldüm dun gece hic uyuyamadim
Bizler için zamanı değilmiş kızlar napalımBenim de 7. Günüm ve idrar testleri negatif. Kahverengi lekelenmelerim var benimki de olmadı galiba
7. Gün idrarda çıkmayabilir canım. Kanda görmeden moralini bozmaBenim de 7. Günüm ve idrar testleri negatif. Kahverengi lekelenmelerim var benimki de olmadı galiba
Kan testi yaptırmak bile istemiyorum çünkü ben b8 gebelik yaşadım ve nasil belirtiler verdiğini biliyorum umudum bitti resmen 5. Gün embriyosu çıkardı kan da diyorum ki zaten cıkmış bi çok kişinin ki kendi haline bırakmak lazım bazen hayati demekki böyle kabul etmekten başka çare yok ama sindirmek pek kolay olmicak7. Gün idrarda çıkmayabilir canım. Kanda görmeden moralini bozma