Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz.

Dua et canım bizler için
Ederim tabi ki bi de arkadaşlar ben inşirah suresi okudum özellikle jeli koyarken beklerken bazen inşirah suresini Youtube tan açıp dinledim zikir elimden düşmedi Allah inşallah hepimizi boş çevirmez kucaklarımızı sağlıkla hayırlı evlatlarla doldurur canım

Amin inş beklediğimize değer mutlu haberler alırız ben de geçen yıl kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 3 Aralıkta transfer oldum beklemedeyim
2 aralık benimde transferim gün gün belirtileriniz neler acaba benim dün ve bugün hiç belittim yok sadece göğüs ağrısı gece sağa sola dönerken ağrısından uyaniyorum transfer sonrası 6 estrofem 1 bant 1 progesteron iğnesi 1 hapi 1 coraspin 1 folik içiyorum çok fazla herhalde bunlar yapıyo şiddetli göğüs ağrısı diye düşünüyorum benim gibi olan var mı

Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz
Ben 3.gunu itibariyle normal yaşantıma devam ettim ve kendimi daha iyi hissediyorum evde oturup düşünmek daha kötüydü belkide hiçbir belirti olmadığı icin bu kadar rahat davrandım

Belirtileriniz nelerdi acaba lütfen yazarmisiniz

Ben 3.gunu itibariyle normal yaşantıma devam ettim ve kendimi daha iyi hissediyorum evde oturup düşünmek daha kötüydü belkide hiçbir belirti olmadığı icin bu kadar rahat davrandım
En güzeli aslında. Doktorlarda normal hayatına devam et diyor ama içim rahat etmiyor. Allah boşa çıkarmasın emeklerimizi. Bende 2 aralıkta transfer oldum. Hiç belirti yok. 3. Gün ağrı vardı kasıklarda ama yumurtalık ağrısı sanırım o. Bugünde belim ağrıdı biraz. Ama bunlar bebişle alakalı değil diye düşünüyorum. İlaçlar ve sürekli kendimizi dinlemekten sanırım ne dersiniz

Bencede ama bu şekilde belli ederdi diye düşünüyorum sitede biri paylaşmış daha 5. Günden sonra tam yerleşme oluyomuş transfer gününü saymazsak bugün 5. Gün ama yinede bisey yok bakalım bekleyop görücez hayirlsiyla

Benim dün akşam ve buakşam adet olacakmışım gibi sancılarım var kasıklarım ağrıyo karnım ağrıyo olmadı mı acaba diyorum, göğüslerimde sızı var ama o kadar çok değil ilaç olarak jel, estrofem, progsestron iğne 3günde bir oksapar kan sulandırıcı iğne hergün ve vitaminler var transfer günü saymazsam bugün 4. Günüm

Merhaba bende yeni transfer oldum belirti arıyorum habire sanki cok uzun zaman geçti İnşallah güzel sonuçlar alırız

Oldu bu iş hadi gözünaydın kuzum doktorunu aradınmı
Ben özelde yaptırmadım Çapa Tıp Devlet Üniversitesinde oldum tabi haber verdik her tahlil sonucunu bildirin dediler biz de bildirdik. Kullandığınız crinone jele ve folbiole devam dediler. Başka bişey iğne falan gerek yok dediler. 1 hafta sonra çağırdılar ilk biz görmek istiyoruz sakın başka bir doktora görünmeyin dediler inşallah gittiğimizde keseyi görürüz

Bence güzel belirtiler benim de kasıklarda batma olmuştu bir de özel bölgem birden koyulaşmaya başlamıştı ben öyle hissettim ki bebişlerim beni bırakmadılar ve öyle de oldu

Transfer sonrası 8. Günde idrarda çift çizgiyi gören var mıdır?
Bence oluşuma tutunmaya bağlı ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba

Eklentiler

• EA8D78FD-F824-4E05-BE17-9C8DEBE38ACD.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…