- 27 Kasım 2019
- 54
- 73
. Bir şey olmaz inşaallah belki iyi olur kafan dağılır hava soğuk üşütme yeter.Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz
ben 5. gunumde işe basladim. hicbisey olmaz insallah korkmaTransfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz.
. Bir şey olmaz inşaallah belki iyi olur kafan dağılır hava soğuk üşütme yeter.
İnşallah. Avm de dolaştım değişiklik olsun diyeben 5. gunumde işe basladim. hicbisey olmaz insallah korkma
Ederim tabi ki bi de arkadaşlar ben inşirah suresi okudum özellikle jeli koyarken beklerken bazen inşirah suresini Youtube tan açıp dinledim zikir elimden düşmedi Allah inşallah hepimizi boş çevirmez kucaklarımızı sağlıkla hayırlı evlatlarla doldurur canımDua et canım bizler için
2 aralık benimde transferim gün gün belirtileriniz neler acaba benim dün ve bugün hiç belittim yok sadece göğüs ağrısı gece sağa sola dönerken ağrısından uyaniyorum transfer sonrası 6 estrofem 1 bant 1 progesteron iğnesi 1 hapi 1 coraspin 1 folik içiyorum çok fazla herhalde bunlar yapıyo şiddetli göğüs ağrısı diye düşünüyorum benim gibi olan var mıAmin inş beklediğimize değer mutlu haberler alırız ben de geçen yıl kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 3 Aralıkta transfer oldum beklemedeyim
Ben 3.gunu itibariyle normal yaşantıma devam ettim ve kendimi daha iyi hissediyorum evde oturup düşünmek daha kötüydü belkide hiçbir belirti olmadığı icin bu kadar rahat davrandımTransfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz
Belirtileriniz nelerdi acaba lütfen yazarmisinizKızlar merhaba 5 Kasım'da 5. Gün embriyosu transferi oldum değerlerim şöyle
10.gün 58
12.gün 143
14.gün 375
23.gün 3885
Yarın ultrason randevum var ancak hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum en son ki değer az artmazmis mi sizce de dünden beri içim içimi yiyor
En güzeli aslında. Doktorlarda normal hayatına devam et diyor ama içim rahat etmiyor. Allah boşa çıkarmasın emeklerimizi. Bende 2 aralıkta transfer oldum. Hiç belirti yok. 3. Gün ağrı vardı kasıklarda ama yumurtalık ağrısı sanırım o. Bugünde belim ağrıdı biraz. Ama bunlar bebişle alakalı değil diye düşünüyorum. İlaçlar ve sürekli kendimizi dinlemekten sanırım ne dersinizBen 3.gunu itibariyle normal yaşantıma devam ettim ve kendimi daha iyi hissediyorum evde oturup düşünmek daha kötüydü belkide hiçbir belirti olmadığı icin bu kadar rahat davrandım
Bencede ama bu şekilde belli ederdi diye düşünüyorum sitede biri paylaşmış daha 5. Günden sonra tam yerleşme oluyomuş transfer gününü saymazsak bugün 5. Gün ama yinede bisey yok bakalım bekleyop görücez hayirlsiylaEn güzeli aslında. Doktorlarda normal hayatına devam et diyor ama içim rahat etmiyor. Allah boşa çıkarmasın emeklerimizi. Bende 2 aralıkta transfer oldum. Hiç belirti yok. 3. Gün ağrı vardı kasıklarda ama yumurtalık ağrısı sanırım o. Bugünde belim ağrıdı biraz. Ama bunlar bebişle alakalı değil diye düşünüyorum. İlaçlar ve sürekli kendimizi dinlemekten sanırım ne dersiniz
Neyin belirtisi canımBelirtileriniz nelerdi acaba lütfen yazarmisiniz
Embriyo 6-8 gün içinde tutunuyormuş diye biliyorum canımİnşallah. Avm de dolaştım değişiklik olsun diye3. Gün embriyosu ne zaöam tutunuyor acaba
Ben de 4 gün yattım 5. gün işe başladım Allah korur onlarıben 5. gunumde işe basladim. hicbisey olmaz insallah korkma
Benim dün akşam ve buakşam adet olacakmışım gibi sancılarım var kasıklarım ağrıyo karnım ağrıyo olmadı mı acaba diyorum, göğüslerimde sızı var ama o kadar çok değil ilaç olarak jel, estrofem, progsestron iğne 3günde bir oksapar kan sulandırıcı iğne hergün ve vitaminler var transfer günü saymazsam bugün 4. Günüm2 aralık benimde transferim gün gün belirtileriniz neler acaba benim dün ve bugün hiç belittim yok sadece göğüs ağrısı gece sağa sola dönerken ağrısından uyaniyorum transfer sonrası 6 estrofem 1 bant 1 progesteron iğnesi 1 hapi 1 coraspin 1 folik içiyorum çok fazla herhalde bunlar yapıyo şiddetli göğüs ağrısı diye düşünüyorum benim gibi olan var mı
Oldu bu işOleyyy228.78 değerim 3-4 katına yükselmiş
Ben bi önceki dondurulmuş transferinde görmüştüm sonradan belirmişti 5. Gün embriyosuyduTransfer sonrası 8. Günde idrarda çift çizgiyi gören var mıdır?
Ben özelde yaptırmadım Çapa Tıp Devlet Üniversitesinde oldumOldu bu işhadi gözünaydın kuzum doktorunu aradınmı
Bence güzel belirtilerSizde pazartesi transfer oldunuz sanırım. Ben bugün ilk kez ılık bi duş aldım 5 dk da. Daha hiç dışarı çıkmadım evin içinde yatıyorum kalkıyorum. Çok ilaç kullanıyoruz bence akıntıyı engeller onlar, ne dersiniz? Hafif hafif kasıklarda batma oluyor ama embriyo ile alakalı mı yoksa yumurtalıklar mı sıZlıyor ayırt edemiyoruzİnşallah pozitif sonuçlanır
Bence oluşuma tutunmaya bağlıTransfer sonrası 8. Günde idrarda çift çizgiyi gören var mıdır?