- 4 Eylül 2019
- 379
- 371
- 41
3. Gün embiriyosu bence hep geç tutunma yaşıyor benimde öyle olmuştu hadi bakalım gözümüz aydın kuzummmBence oluşuma tutunmaya bağlı ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün embiriyosu bence hep geç tutunma yaşıyor benimde öyle olmuştu hadi bakalım gözümüz aydın kuzummmBence oluşuma tutunmaya bağlı ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba
Yok be gülüm ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadımTransfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz.
İnşaallah her şey gönlünce olur. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Selam ve dua ile.Bence oluşuma tutunmaya bağlı ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba
Ço sağol canım amiiiin hepimiz için amiiiiiiin61993
İnşaallah her şey gönlünce olur. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Selam ve dua ile.
Ço sağol canım amiiiin hepimiz için amiiiiiiin
Bence güzel belirtiler benim de kasıklarda batma olmuştu bir de özel bölgem birden koyulaşmaya başlamıştı ben öyle hissettim ki bebişlerim beni bırakmadılar ve öyle de oldu
Canımmm inşallah dediğin gibi olur. Yok yok yemek harici hiç bi iş yapmıyorum transferden beri. Bugün 6. Günüm. 10. Gün işe başlayacağım. Seninki pozitif çok çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin canımYok be gülüm ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadım
Tebrik ederim şimdiden. Benim de 5. Günüm bugün idrar testim negatifHanımlar cumartesi akşam transferim olmuştu bugün kan verdim 12 çıktı
Daha çok erken senin için benimki az mi bilemedimTebrik ederim şimdiden. Benim de 5. Günüm bugün idrar testim negatif
Diğerinde 5. Gün çıkmıştı ikinci çizgi sizin değeriniz de 8. Gün için gayet iyi bence inşallah ikiye katlanır iki gün sonraDaha çok erken senin için benimki az mi bilemedim
İnşallah dua edin sizin içinde çok erken umutsuz olmayınDiğerinde 5. Gün çıkmıştı ikinci çizgi sizin değeriniz de 8. Gün için gayet iyi bence inşallah ikiye katlanır iki gün sonra
Benimkinden iyi inşallah katlanır değerlerimizKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
Bekleyeceğim bakalım. Teşekkür ederimİnşallah dua edin sizin içinde çok erken umutsuz olmayın
Sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallahKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
Önceki kaçıncı gün embriyosiydu acaba 5. Gün embriyosu erken cikiyo diyolar benimde 6. Günüm henüz yapmadim testDiğerinde 5. Gün çıkmıştı ikinci çizgi sizin değeriniz de 8. Gün için gayet iyi bence inşallah ikiye katlanır iki gün sonra
Hayırlısı olsun ne güzel bi haber darısı bekleyenlerin başına inşallah hiç idrar testi yaptınızmı embriyo durumunuz neydi acaba bende yapmayı düşünüyorum.ama cesaret edemiyorumKizlar bende 9. Gün 53 şimdi hastaneden geldim nasıl iyi mi?
3. Gün donmuş 2 kaliteli (doktorumun tabiriyle cillop gibi) embriyo idi. 8. Gün erken testte idrarda çıktı.Hayırlısı olsun ne güzel bi haber darısı bekleyenlerin başına inşallah hiç idrar testi yaptınızmı embriyo durumunuz neydi acaba bende yapmayı düşünüyorum.ama cesaret edemiyorum
Amin kuzum inşallah hepimiz hayırlı mutlu haberler alırız yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırızCanımmm inşallah dediğin gibi olur. Yok yok yemek harici hiç bi iş yapmıyorum transferden beri. Bugün 6. Günüm. 10. Gün işe başlayacağım. Seninki pozitif çok çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin canım
Ben ölçmedim ama vücudum hep yüksekti bi ara ayaklarım üşüdü çünkü çorabı hiç sevmem sandım ki adet görücem ama hep çorap giydimPozitif sonucu alan arkadaşlar hiç ateş ölçümü yaptınız mı transfer sonrası