Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz.
Yok be gülüm😊 ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadım 😆😆

Ço sağol canım amiiiin hepimiz için amiiiiiiin 🤲🏼🙏🏼🥰💕
Bence güzel belirtiler💕 benim de kasıklarda batma olmuştu bir de özel bölgem birden koyulaşmaya başlamıştı🌸 ben öyle hissettim ki bebişlerim beni bırakmadılar ve öyle de oldu🤲🏼🥰
Yok be gülüm😊 ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadım 😆😆
Canımmm inşallah dediğin gibi olur. Yok yok yemek harici hiç bi iş yapmıyorum transferden beri. Bugün 6. Günüm. 10. Gün işe başlayacağım. Seninki pozitif çok çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin canım

Hayırlısı olsun ne güzel bi haber darısı bekleyenlerin başına inşallah 💐hiç idrar testi yaptınızmı embriyo durumunuz neydi acaba bende yapmayı düşünüyorum.ama cesaret edemiyorum
3. Gün donmuş 2 kaliteli (doktorumun tabiriyle cillop gibi) embriyo idi. 8. Gün erken testte idrarda çıktı.

Canımmm inşallah dediğin gibi olur. Yok yok yemek harici hiç bi iş yapmıyorum transferden beri. Bugün 6. Günüm. 10. Gün işe başlayacağım. Seninki pozitif çok çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin canım
Amin kuzum inşallah🤲🏼 hepimiz hayırlı mutlu haberler alırız ♥️ yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız🤲🏼🙏🏼

X