Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benimde aynı şekilde devam ediyo bugün yine hafif bi kasik ağrısı yaşadım okadar hiç ağrı sizi olmaması bu kadar normal olmamiz ne kadar doğru bilemiyorum bi elektrik carpmaai gibi şeylerden bahsediyolar pozitif olanlar akinti olduğunu söylüyorlar ben hiç farklı bişey hissetmiyeorum umarım miniklerimiz bizimledir umarım
Benim 3. denememde akıntım oluyordu ama transferden sonraki ilk günlerde değil di sanırım daha ilerleyen günlerde olmuştu pozitif almıştım ama ilerlememişti gebelik şuan akıntım yok sizin kaçıncı denemeniz

Benim 3. denememde akıntım oluyordu ama transferden sonraki ilk günlerde değil di sanırım daha ilerleyen günlerde olmuştu pozitif almıştım ama ilerlememişti gebelik şuan akıntım yok sizin kaçıncı denemeniz
Ilk denemem 2 yıl önce kalp atimi olmadığı icin bi kürtajim var ve sonra bi türlü olmadi 5. Gün embriyosu transfer gününüde sayarsam 5. Gün hala hiç akinti yok bakalım beklemedeyim allahım bize yardımcı olsun gerçekten çok zor bi durum şu beklemek umarım unuturuz bu günleri bebislerle

Ilk denemem 2 yıl önce kalp atimi olmadığı icin bi kürtajim var ve sonra bi türlü olmadi 5. Gün embriyosu transfer gününüde sayarsam 5. Gün hala hiç akinti yok bakalım beklemedeyim allahım bize yardımcı olsun gerçekten çok zor bi durum şu beklemek umarım unuturuz bu günleri bebislerle
Amin inş beklediğimize değer mutlu haberler alırız ben de geçen yıl kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 3 Aralıkta transfer oldum beklemedeyim

Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz

Transfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz
Niye suçlu hissediyorsun belki çıkınca kafan dagılır iyi olur. Kendini çok zorlamadıktan sonra Rabbim esirgesin bişey olmaz. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın

X