- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 35
Siz de mi aynı doktor
Benim 3. denememde akıntım oluyordu ama transferden sonraki ilk günlerde değil di sanırım daha ilerleyen günlerde olmuştu pozitif almıştım ama ilerlememişti gebelik şuan akıntım yok sizin kaçıncı denemenizBenimde aynı şekilde devam ediyo bugün yine hafif bi kasik ağrısı yaşadım okadar hiç ağrı sizi olmaması bu kadar normal olmamiz ne kadar doğru bilemiyorum bi elektrik carpmaai gibi şeylerden bahsediyolar pozitif olanlar akinti olduğunu söylüyorlar ben hiç farklı bişey hissetmiyeorum umarım miniklerimiz bizimledir umarım
Ilk denemem 2 yıl önce kalp atimi olmadığı icin bi kürtajim var ve sonra bi türlü olmadi 5. Gün embriyosu transfer gününüde sayarsam 5. Gün hala hiç akinti yok bakalım beklemedeyim allahım bize yardımcı olsun gerçekten çok zor bi durum şu beklemek umarım unuturuz bu günleri bebislerleBenim 3. denememde akıntım oluyordu ama transferden sonraki ilk günlerde değil di sanırım daha ilerleyen günlerde olmuştu pozitif almıştım ama ilerlememişti gebelik şuan akıntım yok sizin kaçıncı denemeniz
BendeBen 29 kasımda transfer oldum sonuç bekliyorum
İnşallah güzel haberler veririz
İğne ilaç olarak ne kullanıyosunBen çarşamba ogrenicem
İnşallah güzel haberlerle döneriz
Herkese aynı ilaçları veriyorlarİğne ilaç olarak ne kullanıyosun
İnşaallah benim 4. Denemem senin ilk miİnşallah güzel haberlerle döneriz
Evet benim ilk son olur inşallah yavruma kavusurumİnşaallah benim 4. Denemem senin ilk mi
Amin inş beklediğimize değer mutlu haberler alırız ben de geçen yıl kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 3 Aralıkta transfer oldum beklemedeyimIlk denemem 2 yıl önce kalp atimi olmadığı icin bi kürtajim var ve sonra bi türlü olmadi 5. Gün embriyosu transfer gününüde sayarsam 5. Gün hala hiç akinti yok bakalım beklemedeyim allahım bize yardımcı olsun gerçekten çok zor bi durum şu beklemek umarım unuturuz bu günleri bebislerle
OleyyyYaz olurmu kuzum bana yine
Sağlıkla devam eder inşallahOleyyy228.78 değerim 3-4 katına yükselmiş
Amin tatlım inşallah herkes hayaline kavuşurSağlıkla devam eder inşallah
Dua et canım bizler içinAmin tatlım inşallah herkes hayaline kavuşur
Ben o şekilde aldım pozitif sonucu 8nci gün yaptım. Ama 3. Gün embriyosu daha geç çıkıyormuş galiba. Sizinki 5. Gün embriyosuysa çıkabilirTransfer sonrası 8. Günde idrarda çift çizgiyi gören var mıdır?
Tabi çıkmazsa da üzülmeyin bazen çıkmayabiliyormuş bebiş varsa bileBen o şekilde aldım pozitif sonucu 8nci gün yaptım. Ama 3. Gün embriyosu daha geç çıkıyormuş galiba. Sizinki 5. Gün embriyosuysa çıkabilir
Niye suçlu hissediyorsun belki çıkınca kafan dagılır iyi olur. Kendini çok zorlamadıktan sonra Rabbim esirgesin bişey olmaz. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınTransfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz