Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ilk tüp bebek denemem 14 kasımda transferim oldu 25 kasımda tahlil için çağırdılar.
ilk gün sayılmıyor diyolar bugün 6. gün oluyor transfer olalı ve zaman geçmiyor.
cumartesi 9. gün olacak kanda baktırsam çıkarmı acaba bilen varmı?

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ilk tüp bebek denemem 14 kasımda transferim oldu 25 kasımda tahlil için çağırdılar.
ilk gün sayılmıyor diyolar bugün 6. gün oluyor transfer olalı ve zaman geçmiyor.
Canım varsa 9. Gün çıkar negatif çıkarsa o saatten sonra pozitife dönmesi çok zor ben iki kez transfer oldum ikisinde de erken yaptırdım çok okudum beşinci gün transferimde 6. Gün yaptırdım 3. Gün trasnferimde 9. GÜN ikisi de negatifti ssıl günümde tekrarladım ilaçları bırakmadan tabiki pozitife dönmedi.bu sefer de beşinci gün transferin de en geç sekizincim gün yaparım

Canım eğer 5 gün embriyosuysa çıkar ama 3 günse 12 günü bekle bence

Canım varsa 9. Gün çıkar negatif çıkarsa o saatten sonra pozitife dönmesi çok zor ben iki kez transfer oldum ikisinde de erken yaptırdım çok okudum beşinci gün transferimde 6. Gün yaptırdım 3. Gün trasnferimde 9. GÜN ikisi de negatifti ssıl günümde tekrarladım ilaçları bırakmadan tabiki pozitife dönmedi.bu sefer de beşinci gün transferin de en geç sekizincim gün yaparım
Teşekkür ederim canım benimde 3. gün transferim çok kararsızım :KK43:

Merhabalar. Histeroskopi olup aybi ayda transfer olanlar varmi
Ben canım ikinci tedavimde 22 haziran da oldum temmuz adetin de başladık. Olumsuz oldu sonucum. Rahimde bir şey var mı amacıyla baktı hoca parça aldı bir şey çıkmadı temiz geldi sonucu. Geç adet oldum hatta adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım bilgin olsun geç olunuyormuş. Adet için ilacı kendi doktorum dan istedim.

Kızlar benim 13 günde 1280 çıktı
Benim 13. Gün 2090 dı canım çift 👫 11. Gün 997 Di. Eğer senin biri sonradan tuttuysa çift ihtimalin yüksek. Keseyi ben 13. Gün göremedim. Yarın mı gel dedi doktorun. 2000 den yukarı tek kese görüyoruz demişti doktorum. 2090 olunca gel bakalım tekse görünür dedi göremedi 20. Gün yani tersten bir hafta sonra iki kese gördük.

Benim 13. Gün 2090 dı canım çift 👫 11. Gün 997 Di. Eğer senin biri sonradan tuttuysa çift ihtimalin yüksek. Keseyi ben 13. Gün göremedim. Yarın mı gel dedi doktorun. 2000 den yukarı tek kese görüyoruz demişti doktorum. 2090 olunca gel bakalım tekse görünür dedi göremedi 20. Gün yani tersten bir hafta sonra iki kese gördük.
Canım benim doktorum görürüz ama 2 gün daha bekleyelim kesinleşsin dedi bakalım merakla bekliyorum kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun

Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun inşallah 🙏🙏 benimde 8. Günüm kiminin 8. Günde idrar da bile çıkıyor ama bende çıkmadı 😫 inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

Kızlar benim 5.gün embyosu 7.günüm bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal testte silik ☹ kimyasal olma ihtimali var mı içime kurt düştü sizin belirgin miydi?
Canım benimde çoook silikti hemen kan verdim çıktı. Tabi değer düşük oluyor 😊 bence acele etme, biliyorum dayanmak zor ama nasılsa idrar testinde çıkmış. İki günde bir kan vermekte geriyor çünkü insanı. Seninle olduğunu bilip pozitif düşün bence

Canım benimde çoook silikti hemen kan verdim çıktı. Tabi değer düşük oluyor 😊 bence acele etme, biliyorum dayanmak zor ama nasılsa idrar testinde çıkmış. İki günde bir kan vermekte geriyor çünkü insanı. Seninle olduğunu bilip pozitif düşün bence
Evet canım dayanmak çok zor bir de silik çıktı korktum iyice kan veriyim içim rahatlasın 😊

Canım zor ama ben kendimde de 13 gün verdim testi kendim yapmadım hatta don dakikaya kadar olumsuz diye girdim ama Allah büyük
EVET GERÇEKTEN ZOR AMA BEKLEYECEĞİM. İÇİMDE HEM ÇOK TATLI Bİ HEYECAN VAR HEMDE KORKU VAR. ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN. DEDİĞİN GİBİ ALLAH BÜYÜK. HAKKIMIZDA HAYIRLISI

X