Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bu arada ablamında operasyondan sonra hemen olmadı, yani rahim şekli elbette önemlidir ama üzerinden 2 tüp geçti sonra oldu. O yüzden zamanı geldiğinde şartlar ne olursa olsun olacaktır :)

Arkadaşlar size ufak bir tavsiyem olucak gerçekten herşey Allahtan o yüzden belirti aramayın ben en son dakikaya kadar olumsuz dedim hatta hastamı olucam dedim ama şimdi çok şükür yarın kese görmeye gidicez

Kızlar benim 5.gün embyosu 7.günüm bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal testte silik kimyasal olma ihtimali var mı içime kurt düştü sizin belirgin miydi?

Kızlar benim 5.gün embyosu 7.günüm bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal testte silik ☹ kimyasal olma ihtimali var mı içime kurt düştü sizin belirgin miydi?
Canım herkesin vücudunun tepkisi farklı korkma kimyasal genelinde kanama şiddetli ağrı olur

İnşallah öyledir ya sevinemedim bile hevesim kursağımda kaldı korku saldı içimi ben en iyisi yarın kan testi veriyim
Canım 7. Gün silik olacak tabi kimin kopkoyu çıkıyor ki herkesin silik sevinmen gereken yerde üzülme kan var rahatla hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…