Yaaa cok guzel ❤❤Maşaallah rabbim tamamına erdirsin inşaallahbenimde bugün 7.günüm 71 çıltı değerim
Bu arada ablamında operasyondan sonra hemen olmadı, yani rahim şekli elbette önemlidir ama üzerinden 2 tüp geçti sonra oldu. O yüzden zamanı geldiğinde şartlar ne olursa olsun olacaktır :)Anladım evet bana da histereskopi ameliyatı dedi türkiyedeki doktor, ama burdakiler gerekli görmüyorbende ne yapacapımı bilmiyorum o yüzden. Bugün 9.gün normal gebelik testi de negatif zaten lekeler de gelmeye başladı, benimki başka sefere artık senin ve diğer arkadaşlarınki hayırla sonuçlansın inşaallah
Teşekkür ederim, siz sayarken transfer gününü saydınız mı acabaYaaa cok guzel ❤❤
Yok transfer gununu saymadim ben. Siz saydiniz mi ?Teşekkür ederim, siz sayarken transfer gününü saydınız mı acaba
Yaa hayırlı olsun maşallah çok sevindim darısı benim de başıma inşallahMaşaallah rabbim tamamına erdirsin inşaallahbenimde bugün 7.günüm 71 çıltı değerim
TebriklerBen aldım sonucumu çok şükür Rabbim hepinizin güzel sonuçlar almanızı nasip etsin
Tamam bende saymıyorumda emin olmak istedim :)Yok transfer gununu saymadim ben. Siz saydiniz mi ?
Aminn, teşekkür ederim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gerçi doktorum illa 9.gün istiyor tahlili, yarın yine vereceğim, umarım artmıştırYaa hayırlı olsun maşallah çok sevindim darısı benim de başıma inşallah
MaşaallahKızlar benim 13 günde 1280 çıktı
Maşallah hayırlı olsunKızlar benim 13 günde 1280 çıktı
Evet maalesefRabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Orada farklı, burada farklı söylüyorlar eminim kafanız karışıyordur, zor bir durum elbet, umarım herşey gönlünüzce olur
Çift embriyo konuldu canım inşallah yarın keseleri görünce içim rahat edecekMaşaallahtek mi çift mi acaba
Maşaallah, inşaallah iki keseyide sağlıklı bi şekilde görürsünüzÇift embriyo konuldu canım inşallah yarın keseleri görünce içim rahat edecek
İnşallah canım benim Rabbim hepinize nasip etsin testle bitmiyorMaşaallah, inşaallah iki keseyide sağlıklı bi şekilde görürsünüz
Canım herkesin vücudunun tepkisi farklı korkma kimyasal genelinde kanama şiddetli ağrı olurKızlar benim 5.gün embyosu 7.günüm bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal testte silik ☹ kimyasal olma ihtimali var mı içime kurt düştü sizin belirgin miydi?
İnşallah öyledir ya sevinemedim bile hevesim kursağımda kaldı korku saldı içimi ben en iyisi yarın kan testi veriyimCanım herkesin vücudunun tepkisi farklı korkma kimyasal genelinde kanama şiddetli ağrı olur
Canım 7. Gün silik olacak tabiİnşallah öyledir ya sevinemedim bile hevesim kursağımda kaldı korku saldı içimi ben en iyisi yarın kan testi veriyim