Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Anladım valla burda hormonlarıma en son mayıs ayında bakıldı, şimdi dondurulmuş olmadan önce bakmadılar bile
Burdan okuduğum kadarıyla yurtdışımda biraz daha farklı davranıyorlar ama bu kötü olduğu anlamına gelmez, olabildiğince rahat olun. İlk transferimde herşeye çok takılmıştım bu sefer olabildiğim kadar rahat oldum, takılmadım, pozitif düşünüm pozitif olsun inşaallah:)

Evet çok farklı hiç müdahale etmiyorlar, bir yandan da iyi doğal olmasını istiyorlar, ama dediğin gibi biz takıyoruz kafaya :) bende öyle ilk transferimde çok dikkatliydim kaç gün evden bile çıkmadım hiç bir iş yapmadım ama yavrumun kalp atışı yoktu. Şimdiki transferimde de yerimde durmadım valla :)

Bu arada ben sabırsız test günümü bekleyemedim, transferden 5 gün sonra normal gebelik testi yaptım, silik çıktı eğer her türlü sonuca takılmam diyorsan yapmayı deneyebilirsin.

Üzüldüm en güzeli, bende öyle yaptım, kendimi zorlamadan dolandım sonucumuz iyi olsun inşaallah :)

Sizin kaçıncı gün oldu, tek mi çift mi
Benim de 10 kasım transfer oldum, bugün 8.gün erken gebelik testi halen negatif. Tek embriyo benimki ve herzaman da tek koyulacak rahim şeklim kalp şeklinde olduğu için 2 embriyo transfer edilemiyor. Sizin çift mi yoksa :)

Benim de 10 kasım transfer oldum, bugün 8.gün erken gebelik testi halen negatif. Tek embriyo benimki ve herzaman da tek koyulacak rahim şeklim kalp şeklinde olduğu için 2 embriyo transfer edilemiyor. Sizin çift mi yoksa :)
Yok benimde tek, embriyolara pgt yaptırdık hepsi bozuk gelince elimizde bir tanecik kaldı ablamında rahim şekli kalp gibiydi bu yüzden küçük bi operasyon geçirdi, düzeltildi :) eşimin aldığı testte 10 mlu yazıyor, normal test ama heralde ondan çıktı benimki de. Biraz daha bekleyin, sonu güzel olsun inşaallah

Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor özellikle estrofem kullanıyorsanız onu bırakınca 3 gün içinde geliyor adet

11 kasım transfer günüm 16 kasım betahcg 21 çıktı, bugün tekrar kan vereceğim bakalım, umarım katlanarak artmıştır, hayırlısı Allahtan
5. Günde iyi cesaret etmişsiniz. Testte de çıkmış bu değerinize göre. Testin markası ne idi? İyi ölçüyor demekki

Hayırlı olsun değeriniz kat kat artsın inşallah.

11 kasım transfer günüm 16 kasım betahcg 21 çıktı, bugün tekrar kan vereceğim bakalım, umarım katlanarak artmıştır, hayırlısı Allahtan
Ayy masallah cok guzel. Bende 9 Kasim da transferim oldu. 6.gun evde yaptm testi pozitif gordum. 7.gun kan verdim 131 cikti. Bugun 9.gun tekrar kan verdim 321 cikti cok sukur. Rabbim herkese yasatsin insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…