Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

5. Günde iyi cesaret etmişsiniz. Testte de çıkmış bu değerinize göre. Testin markası ne idi? İyi ölçüyor demekki
Tamamen öylesine denedik, After 10 diye bi marka, zaten üzerinde 10 mlu yazıyor böyle erken öğrenenlere özenirdim hep, nerde o şans derdim Rabbim herkese nasip etsin inşaallah

Kizlar iyigeceler. Donmus embriyo transferimin 7.gunuydu bugun. Dayanamadjm saglikocaginda kanverdim sonuc 0.1 malesef 2.denememiz yine husran. Kizimin kardes istegine nasil yok dicem bilemiyorjm tukenfim sanirim. Toplamda 6.tupbebek denememiz oldu. 4.denemeden kizim var cok sukur. Onun icin denedik 2 kez ama olmuyo

Canım başka bir hastane de başka bir doktorla tekrar dene umudunu kaybetme ben transfer günümde bir bayanla tanıştım 15 senedir çocuğu olmuyormuş 15 sene sonra tüp bebeği tutmuş pes etme mücadele et Allah sana zamanı gelince sabrının karşılığını en güzel şekilde verir inşallah

Bence de hemen olumsuz olmayın, 9.günü bekleyin. Bu forumda neler okudum ben, önce 0. 1 görüp sonra yüksek değer görenlerde çok. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

7. Gun idrar testim negatif cikti cok umutsuzum keske yapmasaydm

Arkadaşlar merhaba. 16 kasımda transfer yapıldı. 5.gün embryosu 2 tane. Zaten başka kalmamıştı. Bu 3.denemem. Bülent Tıraşa son denememde gitmeye karar verdim. Zaman geçmek bilmiyor. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bülent hocada tedavi görenler var mı aranızda sonuçları ne oldu?

Kızlar
Benım donmus 2 embriyo transferimın 4.gunu bugun 3 ve 4. Gun sıddetlı bel agrısı yasıyorum aynı zaman kusura bakmayın agzım cok kuruyor su ıcerıcmez 5 dk ıcınde tuvalete gidiyorum benim gibi yasayanlar varmı pozitif olanlar

Erken mi senin için bilmiyorum. Ama benim bu 3.gebeligim hepsinde ilk belirtim ağzımın kuruması. Hayırlısı olsun hakkında

Anladım evet bana da histereskopi ameliyatı dedi türkiyedeki doktor, ama burdakiler gerekli görmüyor bende ne yapacapımı bilmiyorum o yüzden. Bugün 9.gün normal gebelik testi de negatif zaten lekeler de gelmeye başladı, benimki başka sefere artık senin ve diğer arkadaşlarınki hayırla sonuçlansın inşaallah

Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Orada farklı, burada farklı söylüyorlar eminim kafanız karışıyordur, zor bir durum elbet, umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…