- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
İnşallah güzel sonuç alırsınızVala bende de durum böyle ama canım adet öncesinde de öyle olduğum için çok takılmadım bugün sonuç günüm hayırlısı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuç alırsınızVala bende de durum böyle ama canım adet öncesinde de öyle olduğum için çok takılmadım bugün sonuç günüm hayırlısı bakalım
Burdan okuduğum kadarıyla yurtdışımda biraz daha farklı davranıyorlar ama bu kötü olduğu anlamına gelmez, olabildiğince rahat olun. İlk transferimde herşeye çok takılmıştım bu sefer olabildiğim kadar rahat oldum, takılmadım, pozitif düşünüm pozitif olsun inşaallah:)Anladım valla burda hormonlarıma en son mayıs ayında bakıldı, şimdi dondurulmuş olmadan önce bakmadılar bile
Aynen öyle yap canım Dualarım seninleTamam test günümü bekleyeyim en iyisi
Evet çok farklı hiç müdahale etmiyorlar, bir yandan da iyi doğal olmasını istiyorlar, ama dediğin gibi biz takıyoruz kafaya :) bende öyle ilk transferimde çok dikkatliydim kaç gün evden bile çıkmadım hiç bir iş yapmadım ama yavrumun kalp atışı yoktu. Şimdiki transferimde de yerimde durmadım valla :)Burdan okuduğum kadarıyla yurtdışımda biraz daha farklı davranıyorlar ama bu kötü olduğu anlamına gelmez, olabildiğince rahat olun. İlk transferimde herşeye çok takılmıştım bu sefer olabildiğim kadar rahat oldum, takılmadım, pozitif düşünüm pozitif olsun inşaallah:)
Üzüldüm en güzeli, bende öyle yaptım, kendimi zorlamadan dolandım sonucumuz iyi olsun inşaallah :)Evet çok farklı hiç müdahale etmiyorlar, bir yandan da iyi doğal olmasını istiyorlar, ama dediğin gibi biz takıyoruz kafaya :) bende öyle ilk transferimde çok dikkatliydim kaç gün evden bile çıkmadım hiç bir iş yapmadım ama yavrumun kalp atışı yoktu. Şimdiki transferimde de yerimde durmadım valla :)
Yaptım bende tabiki sabredemedim ama negatif maalesefBu arada ben sabırsız test günümü bekleyemedim, transferden 5 gün sonra normal gebelik testi yaptım, silik çıktı eğer her türlü sonuca takılmam diyorsan yapmayı deneyebilirsin.
Sizin kaçıncı gününüz bugün, testi tekrarladınız mı?Bu arada ben sabırsız test günümü bekleyemedim, transferden 5 gün sonra normal gebelik testi yaptım, silik çıktı eğer her türlü sonuca takılmam diyorsan yapmayı deneyebilirsin.
Negatif çıkarsa daha kana karışmadı, pozitifse hemen kapılma çok erken diye diye yaptım bendeYaptım bende tabiki sabredemedim ama negatif maalesef
Ahaha en güzeliNegatif çıkarsa daha kana karışmadı, pozitifse hemen kapılma çok erken diye diye yaptım bende
Maşallah sağlıkla artsın inşaallah11 kasım transfer günüm 16 kasım betahcg 21 çıktı, bugün tekrar kan vereceğim bakalım, umarım katlanarak artmıştır, hayırlısı Allahtan
Benim de 10 kasım transfer oldum, bugün 8.gün erken gebelik testi halen negatif. Tek embriyo benimki ve herzaman da tek koyulacak rahim şeklim kalp şeklinde olduğu için 2 embriyo transfer edilemiyor. Sizin çift mi yoksa :)Sizin kaçıncı gün oldu, tek mi çift mi
Yok benimde tek, embriyolara pgt yaptırdık hepsi bozuk gelince elimizde bir tanecik kaldı ablamında rahim şekli kalp gibiydi bu yüzden küçük bi operasyon geçirdi, düzeltildi :) eşimin aldığı testte 10 mlu yazıyor, normal test ama heralde ondan çıktı benimki de. Biraz daha bekleyin, sonu güzel olsun inşaallahBenim de 10 kasım transfer oldum, bugün 8.gün erken gebelik testi halen negatif. Tek embriyo benimki ve herzaman da tek koyulacak rahim şeklim kalp şeklinde olduğu için 2 embriyo transfer edilemiyor. Sizin çift mi yoksa :)
İnşallah canım yazarım hayırlısı ile duyunca.İnşallah minnak kalp atışlarını da duyarsın canım öğrendiğinde bize de yaz ❣ bende o günleri görürüm inşallah
Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor özellikle estrofem kullanıyorsanız onu bırakınca 3 gün içinde geliyor adetanladım canım bende adetin 20.gün transfer oldum ama benim adet döngüm 27-28 gün olduğu için kan testten önce regl tarıhım olacak ama ilaçtan belki adet görmem hayırlısı ya hiç belirti ağrı flan yok ateş yanmalar da bitti :)
5. Günde iyi cesaret etmişsiniz. Testte de çıkmış bu değerinize göre. Testin markası ne idi? İyi ölçüyor demekki11 kasım transfer günüm 16 kasım betahcg 21 çıktı, bugün tekrar kan vereceğim bakalım, umarım katlanarak artmıştır, hayırlısı Allahtan
Hayırlı olsun değeriniz kat kat artsın inşallah.Yok benimde tek, embriyolara pgt yaptırdık hepsi bozuk gelince elimizde bir tanecik kaldı ablamında rahim şekli kalp gibiydi bu yüzden küçük bi operasyon geçirdi, düzeltildi :) eşimin aldığı testte 10 mlu yazıyor, normal test ama heralde ondan çıktı benimki de. Biraz daha bekleyin, sonu güzel olsun inşaallah
Ayy masallah cok guzel. Bende 9 Kasim da transferim oldu. 6.gun evde yaptm testi pozitif gordum. 7.gun kan verdim 131 cikti. Bugun 9.gun tekrar kan verdim 321 cikti cok sukur. Rabbim herkese yasatsin insallah ❤11 kasım transfer günüm 16 kasım betahcg 21 çıktı, bugün tekrar kan vereceğim bakalım, umarım katlanarak artmıştır, hayırlısı Allahtan