Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım bende yurt dışında yaşıyorum ama ben yaptırdımda progesteron vermişti gerci tutmadı şimdi istanbulda 14 kasım transfer oldum bekliyorum inşallah olumlu olur rabbim isteyen herkese versin
Anladım canım, ilk transferimde bana da vermişti o zaman yumurta toplama işlemi falan olduğu için vücut yeterli progestoronu salgılayamaz diye takviye olarak vermiş, şimdi vücut dinlendiği için salgılayabilirmiş o yüzden hiç bir ilaç vermedi. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım senin de

Hepsi devam canım hiçbir ilacım da değişme olmadı. Dozlarda aynı şekilde devam ediyor.
Allah yardımcımız olsun inşallah çektiklerimize değer en önemlisi o.Hala beklemedeyim bende bi hayırlı sonuç alsam tüm iğne yerlerimin ağrısını unutacağım

Normalde verıyor demek sende gerek duymadı hayırlısı olsun canım hepimiz için çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun benim dondurulmuş yumurtamda kalmadı tutmazsa sil baştan

Allah yardımcımız olsun inşallah çektiklerimize değer en önemlisi o.Hala beklemedeyim bende bi hayırlı sonuç alsam tüm iğne yerlerimin ağrısını unutacağım
Hayırlısı ile canım onlarda olur inşallah. Pozitif olunca da bitmiyor. Kese önce gördük şimdi kalp için bekliyorum

Merhabalar, öncelikle transferin hayırlısı olsun. Kullandığımız ilaçlar sanıyorum benzer şeyler. Mesela ben kan sulandırıcı iğne, folik asit, estrofem ve progestan iğne oluyorum.
Hepimizin hayırlı olsun inşallah canım ben estrofem,folik asit,coraspin,kan sulandırıcı oksapar,progestan fitil,ve prolutex iğne kullanıyorum

Hepimizin hayırlı olsun inşallah canım ben estrofem,folik asit,coraspin,kan sulandırıcı oksapar,progestan fitil,ve prolutex iğne kullanıyorum
Sneeuwvlok isimli arladaş için yazmıştım aslında ama alıntı yapmayı unutmuşum sizin sonucunuz belli mi

Merhabalar, öncelikle transferin hayırlısı olsun. Kullandığımız ilaçlar sanıyorum benzer şeyler. Mesela ben kan sulandırıcı iğne, folik asit, estrofem ve progestan iğne oluyorum.
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun:) ben hiç birşey kullanmıyorum işte, ddmek ki farklı mı oluyor herkesinki

İnşallah canım hepmizinki tutarYok canım benim hiç gecikmedi hep geliyordu adetim ben aşılamada yaptırdım adetim hiç şaşmazdınegatif olunca hemen adet oluyordum Sende olumlu düşün olumsuz olma
Anladım bi de benim her adetten önce kahverengi lekelerim olur 3 gün 5 gün 1 gün, mesela geçen ay 5 gün lekelendi 6.gün oldum. Şimdi öyle bi leke de yok acaba erken gebelik testleri yanıltıcı mı oluyor, kafamda deli sorular

Öle gebelik testine aldanma sen en iyisi kan vermen gününü bekle kanını ver canım bende evde test yapmıcam doktorumda kan vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…