Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benimde sadece ilk 2 3 gün şu gibi akıntım oldu onun. Dışında tamamen boş hisetim, kesin yok dedim bak bugün 3.kere kan verdim hala hiç bir belirti yok
Sen bugün güzel artış göreceksin canım hissediyorum :) İnşallah benim de hiç belirti yok cumartesi kan test vereceğim ondan önce her hangi bir test yapmayı da düşünmüyorum. Bende akıntı geldi ama çok az.

Insallah cnm. Seninde bugünleri görmek nasip olsun

Kızlar 7. Günüm sabah 4.30 da test yaptim ilk 3-4 dk bişey gormeyince yattım sabah 6.30 da test böyle olmuş T nin karşısında ince bir çizgi ne zaman belirdi onu da bilmiyorum erken gebelik testi değildi.

Eklentiler

• 20191118_071648.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba canım 13 kasımda transfer oldum dün 4.günüm elim ayaklarım yandı sıcaktan ama bugün yok
Başka hiç bir belirtim yok ya senin?
Benimde 13 kasım transferim canım ben su içinde uyanıyorum heryerim yanıyor bazen kasığıma akşamları batma giriyor o kadar canım daha çok erken streslenme bekleyeceğiz napalım

Kızlar size bir sorum olacak bugün transferimin 5.günü oksapar iğneye ek olarak prolutex iğne de eklendi ikisini aynı anda yaptırabiliyor muyum bir bilgisi olan var mı ?

Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Bende 11 Kasım da transfer oldum. Dayanamadım bugün test yaptim çift çizgi çıktı silik şekilde

Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Bende 11 Kasım da transfer oldum. Dayanamadım bugün test yaptim çift çizgi çıktı silik şekilde
5.gün embriyosuydu canım ben zaten umudu kestim ne zaman adet olurum diye düşünüyorum. Çok sevindim sizinkinin pozitif olmasına

5.gün embriyosuydu canım ben zaten umudu kestim ne zaman adet olurum diye düşünüyorum. Çok sevindim sizinkinin pozitif olmasına
Rabbim bu yoldaki bütün kardeşlerime nasip etsin kuzum tek bana değil . Kan testiyle kesinlesip kalp atışlarını duymadikca çok heveslenmek istemiyorum. Rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin canım.

Rabbim bu yoldaki bütün kardeşlerime nasip etsin kuzum tek bana değil . Kan testiyle kesinlesip kalp atışlarını duymadikca çok heveslenmek istemiyorum. Rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin canım.
Amin canım amin evet benim de ilk denememde kalp atışı yoktu hiç, beklemiyordum öyle birşey ve çok üzülmüştüm daha sonra ilaçla düşük yaptım. O durum daha zordu, böyle baştan pozitif olmaması daha iyi. İnşaallah senin ve diğer umutla bekleyen kardeşlerim için herşey yolunda gider

Amin canım insallah her serde bir hayr var bizim göremediğimiz. Sadece sabır ve dua. Güzel mevlam merhametiyle birlikte versin doğru zamanda insallah

Kızlar 7. Günüm sabah 4.30 da test yaptim ilk 3-4 dk bişey gormeyince yattım sabah 6.30 da test böyle olmuş T nin karşısında ince bir çizgi ne zaman belirdi onu da bilmiyorum erken gebelik testi değildi.
Çok sevindim bu gün güzel haberler alıyoruz ne güzel inşallah böyle devam eder

Canım senin ilk gebeliginde de böyle belirtin yok muydu yoksa her gebelik aynı değil mi

İlaçlardan mi bilmem ama benim ağzım transferin 7 8 günü başladı hala sabahları çok kuru oluyor. Daha önceki 2 gebeligimde de öyleydi. Ve yine öyle şimdiye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…