- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
Sen bugün güzel artış göreceksin canım hissediyorum :) İnşallah benim de hiç belirti yok cumartesi kan test vereceğim ondan önce her hangi bir test yapmayı da düşünmüyorum. Bende akıntı geldi ama çok az.Benimde sadece ilk 2 3 gün şu gibi akıntım oldu onun. Dışında tamamen boş hisetim, kesin yok dedim bak bugün 3.kere kan verdim hala hiç bir belirti yok
Sen bugün güzel artış göreceksin canım hissediyorum :) İnşallah benim de hiç belirti yok cumartesi kan test vereceğim ondan önce her hangi bir test yapmayı da düşünmüyorum. Bende akıntı geldi ama çok az.
Benimde 13 kasım transferim canım ben su içinde uyanıyorum heryerim yanıyor bazen kasığıma akşamları batma giriyor o kadar canım daha çok erken streslenme bekleyeceğiz napalımMerhaba canım 13 kasımda transfer oldum dün 4.günüm elim ayaklarım yandı sıcaktan ama bugün yok
Başka hiç bir belirtim yok ya senin?
Evet canım ben ikisinide göbekten yapıyordum aynı anda yapabilirsinKızlar size bir sorum olacak bugün transferimin 5.günü oksapar iğneye ek olarak prolutex iğne de eklendi ikisini aynı anda yaptırabiliyor muyum bir bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler canım hastaneye ulaşamamıştım şimdi içim rahat yapabilirimEvet canım ben ikisinide göbekten yapıyordum aynı anda yapabilirsin
Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Bende 11 Kasım da transfer oldum. Dayanamadım bugün test yaptim çift çizgi çıktı silik şekildeMerhabalar bende 10 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 7.günüm, bende çikolata kisti var her adetim kahverengi lekelenmeyle başlar bazen 1 hafta bazen 3 gün lekelenir sonra adet olurum, test günüm perşembe 21 kasım, bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif, bu salı adet günüm ama kahverengi lekeler de gelmedi, kafam çok karışık, eğer sonuç negatifse ne zaman adet olurum yoksa gecikir mi? Daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi acaba? Bu arada hiçbir ilaç kullanmadım sadece yumurtlama dönemim takip edildi ona göre transfer günü ayarlandı
5.gün embriyosuydu canım ben zaten umudu kestim ne zaman adet olurum diye düşünüyorum. Çok sevindim sizinkinin pozitif olmasınaKaçıncı gün embriyosuydu canım. Bende 11 Kasım da transfer oldum. Dayanamadım bugün test yaptim çift çizgi çıktı silik şekilde
Rabbim bu yoldaki bütün kardeşlerime nasip etsin kuzum tek bana değil . Kan testiyle kesinlesip kalp atışlarını duymadikca çok heveslenmek istemiyorum. Rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin canım.5.gün embriyosuydu canım ben zaten umudu kestim ne zaman adet olurum diye düşünüyorum. Çok sevindim sizinkinin pozitif olmasına
Fotosunu atar mısın? Ben de yaptım ama ne olduğunu anlayamadım. Ne kadar sürede silik çizgi belirdiKaçıncı gün embriyosuydu canım. Bende 11 Kasım da transfer oldum. Dayanamadım bugün test yaptim çift çizgi çıktı silik şekilde
Kuzum denedim ama telefondan yüklenmiyor galibaFotosunu atar mısın? Ben de yaptım ama ne olduğunu anlayamadım. Ne kadar sürede silik çizgi belirdi
Amin canım aminRabbim bu yoldaki bütün kardeşlerime nasip etsin kuzum tek bana değil . Kan testiyle kesinlesip kalp atışlarını duymadikca çok heveslenmek istemiyorum. Rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin canım.
Amin canım insallahAmin canım aminevet benim de ilk denememde kalp atışı yoktu hiç, beklemiyordum öyle birşey ve çok üzülmüştüm daha sonra ilaçla düşük yaptım. O durum daha zordu, böyle baştan pozitif olmaması daha iyi. İnşaallah senin ve diğer umutla bekleyen kardeşlerim için herşey yolunda gider
Öyle tabiki, demek ki benim için zamanı gelmedi dahaAmin canım insallahher serde bir hayr var bizim göremediğimiz. Sadece sabır ve dua. Güzel mevlam merhametiyle birlikte versin doğru zamanda insallah
Çok sevindim bu gün güzel haberler alıyoruz ne güzel inşallah böyle devam ederKızlar 7. Günüm sabah 4.30 da test yaptim ilk 3-4 dk bişey gormeyince yattım sabah 6.30 da test böyle olmuş T nin karşısında ince bir çizgi ne zaman belirdi onu da bilmiyorumerken gebelik testi değildi.
Canım senin ilk gebeliginde de böyle belirtin yok muydu yoksa her gebelik aynı değil miBenimde sadece ilk 2 3 gün şu gibi akıntım oldu onun. Dışında tamamen boş hisetim, kesin yok dedim bak bugün 3.kere kan verdim hala hiç bir belirti yok
Bence kuzum sen yarın tekrarla testi yada ignen falan varsa hazır hastaneye gitmişken kan verFotosunu atar mısın? Ben de yaptım ama ne olduğunu anlayamadım. Ne kadar sürede silik çizgi belirdi
Canım senin ilk gebeliginde de böyle belirtin yok muydu yoksa her gebelik aynı değil mi