Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Neden acaba bana da öyle diyecek kesin içirahat etmiyor insanın
Bu süreç doktoruna guvenmeden çok zor gecer...ben aklıma ne geliyorsa sordum ve sabırla cevapladı. yapılması gereken haller dışında miyom vs olmadıkca histereskopinin embriyo tutunnmadina faydası olacağını dusunmuyor.sebebi bu

merhaba 10. günde değer kaç çıkmıştı acaba. ben 6. gün yaptım negatif çok erken yaptım biliyorum ama napim
Benim 10 . Gün 321 çıkmıştı kuzum. Bence 6. Gün erken kuzum ve seninki de 3. Gün embriyosu ise acele etme hele idrar testi yaptıysan hiç kafana takma idrar testleri çok yanıltıcı oluyor ben o yüzden direk kan verdim

Bende 14 kasımda transfer oldum bende de şişkinlik falan vardı bu sabah uyandığımda sanki hiç transfer olmamışım gibiydi hiç bir şey yok umarım belirti için erkendir
Canım bana da bazı günler oylemoldu özellikle transferin 5,6,7,8, günleri sanki hiç transfer olmamış gibi gayet normaldim dinamiktim.hicbir yerim ağırmiyordu belirtilere takılmayın onlar arada gelir arada yok olur

Kan testi yapmıştım canım. inşallah test gününe kadar artar

Selam cnm nasıl gidiyor acaba hangi İlaçlara devam Ediyorsun??
Aa canım seni hatırladım mesaj atmıştın bana demek olumlu oldu çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben gün bebek surecimin başında kullandığım ilaçlara aynen devam ediyorum progestan hap ağızdann, crinone jel, crimare Forte bant, estrofem günde 2 tane bir de prenatal kafe

Evet çok. Şükür benim hergun progestan kalçadan iğne estrofemi de 4 tane alıyorum. Acaba azaltır mi diye merak. Ediyorum. Jelim de var

Neden acaba bana da öyle diyecek kesin içirahat etmiyor insanın
Canım benimde ilki hakan hocaydı. Dondurulmuş embriyoların olduğu için kafanı hiç bulandırma şu süreçte. Dondurulmuş olunca öyle kolay başka bir alternatife yönelmek olmuyor. Tutunması için mutlaka bir şey yapılacaktır. Senin embriyo kaliten güzel. Arkadaş gibi benimde embriyo ilk iki tedavim iyi değildi.

İnşallah canım ya.. ben daha regl olmadım ne zaman olunuyo dün negatifi öğrendim 9. Günümdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…