Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim , meleğini sağlıkla kucağına alırsın insallah ... darısı başımıza CanımMrb arkadaslar ben sizlerin fikrini alayim dedim dun test yapmistim evde pozitifi gordum. Bugun transferden sonra 7.gunum kan tahlili yaptrdim 131 cikti nasil ?
Insallah cnmMerhaba. Benim 5. Gün embriyosu 2 tane bugün 5. Gün. Transferden bu yana hiçbir ağrı sizi yok.Bizim vücut ağrısız sızısız yavrularımızı kabul etmiştir inşallah
Cok tsk ederim❤Tebrik ederim , meleğini sağlıkla kucağına alırsın insallah ... darısı başımıza Canım ❤
Çok üzgünüm canım ama artmaz malesefMerhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bundan önce 2 kez normal gebe kaldım ama genetikte sıkıntı olduğu için düştüler tüp bebek yaptırdık yanında pgt işlemi yapıldı 1 tane sağlıklı embriyomuzu dondurdulr ve 5. Gün embriyosu transferim oldu herşey çok güzeldi olumluydum ama dün test yaptım 0.7 çok ağladım gerçekten çok umutluydum genetiğimde sorun olduğu için eşim üzüldükçe daha çok ağladım bugün bi yerde okudum bir kızın 10. Gün Değeri 0 12. Gün 65 çıkmış bir umut gidip kan verdim sabah 1.1 doktor ilaçları bırak dedi ama hala iğnemi vurmak istiyorum sizce 12. Gün de ya da 14. Günde yükselmez dimi bugğn 11. Gün değerim 1.1 olmaz dimi
Eki Görüntüle 2555122
En azından içimin rahat etsin diye sordum canım hala eğilince iş yapınca vicdan azabı çekiyordum çok sağol canımÇok üzgünüm canım ama artmaz malesef
Hayir suanda yok o kadarCnm senin ilk günler belirti falan varmıydı benimde iki tane beşinci gün embriyosu hiçbir ağrı falan yok korkuyorum ikinci denemem bu
Bende bes :) ikinci transferCevabın için sağol cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah seninde ikinci deneme mi acaba
Hakkında hayırlısı canım Rabbım çok bekletmeden normal yolla nasip etsin inşallah benim 7gün 0dı artmamıştı olsa ufakta olsa bir deger çıkardı hamile kaldığımda 9gğn 159çıkmıştıEn azından içimin rahat etsin diye sordum canım hala eğilince iş yapınca vicdan azabı çekiyordum çok sağol canım
Evet canım işte mucize bekledim Rabbimden biliyorum yükselmeyecek ama pazartesi yine kan vereceğim adet olmazsam normal yolla hamile kalmam çok riskli düşük tehlikesi ya da hasta doğma riskinden ama ne verirse Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallahHakkında hayırlısı canım Rabbım çok bekletmeden normal yolla nasip etsin inşallah benim 7gün 0dı artmamıştı olsa ufakta olsa bir deger çıkardı hamile kaldığımda 9gğn 159çıkmıştı
Amin canım benim inşallahEvet canım işte mucize bekledim Rabbimden biliyorum yükselmeyecek ama pazartesi yine kan vereceğim adet olmazsam normal yolla hamile kalmam çok riskli düşük tehlikesi ya da hasta doğma riskinden ama ne verirse Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah
Merhaba hakan hocada mı pozitifi gördünüz? Benim de ilk denemem negatif sonuçlandı dondurulmuşlarım var çok moralim bozukHakan hoca o tur ilaçların bir faydası olmadığı görüşünde.tedavi olurken ben de çok irdelemistim hatta bana niye prednol vs baslatmadilar demistim.2.tedavide oğluma hamile kaldım şimdi 2 yasinda
Meehaba ben de hakan hocanın hastasıyım benim de embriyo kalitem çok iyiydim 5. Gn embriyosu ama negatif sonuç aldım dondurulmuşlarım var ikinciye hemen başlayalım dediler siz başlamış mıydınız?Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.İlkinde moralim bozuldu tabi benim de bozulmaz mi..güven zedelenmez mi...ben de gitmek istemedim ikinci kez oraya...ama herşey yolunda olsa embriyo kaliteli bile olsa kısmet değilse olmuyor.soylemisti açık açık embriyo kalitesi ortanın altiydi...lab teknolojisi iyi olan başka bir yer bulmak da meseleydi ya Allah dedik başladık
Benim embriyo kalitem hic çok iyi olmadı:) moralinizi bozmayin..ben iki ay ara verip başlamıştım ikinci tedaviye.Meehaba ben de hakan hocanın hastasıyım benim de embriyo kalitem çok iyiydim 5. Gn embriyosu ama negatif sonuç aldım dondurulmuşlarım var ikinciye hemen başlayalım dediler siz başlamış mıydınız?
Peki hakan hoca ne yaptı negatifte?histeroskopi falan önerdi mi?Benim embriyo kalitem hic çok iyi olmadı:) moralinizi bozmayin..ben iki ay ara verip başlamıştım ikinci tedaviye.
Hiç moralinizi bozmayın ben de hakan hoca da tedavi gordum.ilk tedavim negatif ikinci pozitif oldu hamdolsun.halinize şükredin benim ilk tedavide dondurulmusum yoktu.ikinci tedavide de 10 embriyodan bir tek oğlum transfer edilebilir embriyo idi.3.gun 8hucreli orta kalite idi .Merhaba hakan hocada mı pozitifi gördünüz? Benim de ilk denemem negatif sonuçlandı dondurulmuşlarım var çok moralim bozuk