Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim de bugun 5. Günüm ama agrim sancım hiç eksiksiz devam ... ilk 3 gun felaketti dün bugün en azından rahat yürüyebiliyorum
Ben de bu kadar agri kasılmadan endişeleniyorum , ilk denemem oldugu icin kıyaslama şansım da yok

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bundan önce 2 kez normal gebe kaldım ama genetikte sıkıntı olduğu için düştüler tüp bebek yaptırdık yanında pgt işlemi yapıldı 1 tane sağlıklı embriyomuzu dondurdulr ve 5. Gün embriyosu transferim oldu herşey çok güzeldi olumluydum ama dün test yaptım 0.7 çok ağladım gerçekten çok umutluydum genetiğimde sorun olduğu için eşim üzüldükçe daha çok ağladım bugün bi yerde okudum bir kızın 10. Gün Değeri 0 12. Gün 65 çıkmış bir umut gidip kan verdim sabah 1.1 doktor ilaçları bırak dedi ama hala iğnemi vurmak istiyorum sizce 12. Gün de ya da 14. Günde yükselmez dimi bugğn 11. Gün değerim 1.1 olmaz dimi

Çok üzgünüm canım ama artmaz malesef

En azından içimin rahat etsin diye sordum canım hala eğilince iş yapınca vicdan azabı çekiyordum çok sağol canım
Hakkında hayırlısı canım Rabbım çok bekletmeden normal yolla nasip etsin inşallah benim 7gün 0dı artmamıştı olsa ufakta olsa bir deger çıkardı hamile kaldığımda 9gğn 159çıkmıştı

Evet canım işte mucize bekledim Rabbimden biliyorum yükselmeyecek ama pazartesi yine kan vereceğim adet olmazsam normal yolla hamile kalmam çok riskli düşük tehlikesi ya da hasta doğma riskinden ama ne verirse Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah

Amin canım benim inşallah

Hakan hoca o tur ilaçların bir faydası olmadığı görüşünde.tedavi olurken ben de çok irdelemistim hatta bana niye prednol vs baslatmadilar demistim.2.tedavide oğluma hamile kaldım şimdi 2 yasinda
Merhaba hakan hocada mı pozitifi gördünüz? Benim de ilk denemem negatif sonuçlandı dondurulmuşlarım var çok moralim bozuk

Meehaba ben de hakan hocanın hastasıyım benim de embriyo kalitem çok iyiydim 5. Gn embriyosu ama negatif sonuç aldım dondurulmuşlarım var ikinciye hemen başlayalım dediler siz başlamış mıydınız?

Meehaba ben de hakan hocanın hastasıyım benim de embriyo kalitem çok iyiydim 5. Gn embriyosu ama negatif sonuç aldım dondurulmuşlarım var ikinciye hemen başlayalım dediler siz başlamış mıydınız?
Benim embriyo kalitem hic çok iyi olmadı:) moralinizi bozmayin..ben iki ay ara verip başlamıştım ikinci tedaviye.

Merhaba hakan hocada mı pozitifi gördünüz? Benim de ilk denemem negatif sonuçlandı dondurulmuşlarım var çok moralim bozuk
Hiç moralinizi bozmayın ben de hakan hoca da tedavi gordum.ilk tedavim negatif ikinci pozitif oldu hamdolsun.halinize şükredin benim ilk tedavide dondurulmusum yoktu.ikinci tedavide de 10 embriyodan bir tek oğlum transfer edilebilir embriyo idi.3.gun 8hucreli orta kalite idi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…