Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İnşallah canım ya.. ben daha regl olmadım ne zaman olunuyo dün negatifi öğrendim 9. Günümdü?
İki negatifimde de ilacı bıraktıktan iki gün sonra oldum. Benim tedavi olduğum ay hemen geldi sonraki aylar geçikti. Çok şükür pozitif gördüğüm üçüncü tedavim sonraki ay da normal oldum. Dondurulmuş ile pozitif aldık

Ne güzell Ben de bir yandna olmak istemiyorum emin değilim bir daha hemen transfer olayım mı olmayayım mı. Psikologa da gitmeye karar verdim tüp bebek terapisti

Pozitif sonuç alan annelere bir sorum olacak ...
belirtiler arasında ayakların usumesini yaşayan var mı ? Biz gibi ısıtamıyorum bir türlü
Bu iyi mi yoksa endişelenmeli miyim bilmiyorum
Ben.corap üstüne yün patik üstüne peluş ev ayakkabısı giymeme rağmen isitamadigim buzhane ayaklarım

Pozitif sonuç alan annelere bir sorum olacak ...
belirtiler arasında ayakların usumesini yaşayan var mı ? Biz gibi ısıtamıyorum bir türlü
Bu iyi mi yoksa endişelenmeli miyim bilmiyorum
Benimki tam tersine ayaklarim atesleniyor coraplari cikardim hale sicakliktan yaniyor boyle yasiyan var mi?

Merhabalar bende 10 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 7.günüm, bende çikolata kisti var her adetim kahverengi lekelenmeyle başlar bazen 1 hafta bazen 3 gün lekelenir sonra adet olurum, test günüm perşembe 21 kasım, bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif, bu salı adet günüm ama kahverengi lekeler de gelmedi, kafam çok karışık, eğer sonuç negatifse ne zaman adet olurum yoksa gecikir mi? Daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi acaba? Bu arada hiçbir ilaç kullanmadım sadece yumurtlama dönemim takip edildi ona göre transfer günü ayarlandı

Merhaba canım 13 kasımda transfer oldum dün 4.günüm elim ayaklarım yandı sıcaktan ama bugün yok
Başka hiç bir belirtim yok ya senin?

Benimde sadece ilk 2 3 gün şu gibi akıntım oldu onun. Dışında tamamen boş hisetim, kesin yok dedim bak bugün 3.kere kan verdim hala hiç bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…