- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
İki negatifimde de ilacı bıraktıktan iki gün sonra oldum. Benim tedavi olduğum ay hemen geldi sonraki aylar geçikti. Çok şükür pozitif gördüğüm üçüncü tedavim sonraki ay da normal oldum. Dondurulmuş ile pozitif aldıkİnşallah canım ya.. ben daha regl olmadım ne zaman olunuyo dün negatifi öğrendim 9. Günümdü?
Aa bir de hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım. Anladım canım bilmiyorum ben hala aynen devam.ediyorumEvet çok. Şükürbenim hergun progestan kalçadan iğne estrofemi de 4 tane alıyorum. Acaba azaltır mi diye merak. Ediyorum. Jelim de var
Aa bir de hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım. Anladım canım bilmiyorum ben hala aynen devam.ediyorum ☺ sabret kuzum
Ne güzellİki negatifimde de ilacı bıraktıktan iki gün sonra oldum. Benim tedavi olduğum ay hemen geldi sonraki aylar geçikti. Çok şükür pozitif gördüğüm üçüncü tedavim sonraki ay da normal oldum. Dondurulmuş ile pozitif aldık
Güzel düşün güzel olsun canımNe güzellBen de bir yandna olmak istemiyorum emin değilim bir daha hemen transfer olayım mı olmayayım mı. Psikologa da gitmeye karar verdim tüp bebek terapisti
Ankara’da Doğum ve aile danışmanı terapist Anil SARAÇ varmış ... cok iyi olduğundan bahsediliyor. Tavsiye ederimNe güzellBen de bir yandna olmak istemiyorum emin değilim bir daha hemen transfer olayım mı olmayayım mı. Psikologa da gitmeye karar verdim tüp bebek terapisti
Ben ceren pakmanı ayarladım memnun kalmazsam araştırırım teşekkürlerAnkara’da Doğum ve aile danışmanı terapist Anil SARAÇ varmış ... cok iyi olduğundan bahsediliyor. Tavsiye ederim
Ben.corap üstüne yün patik üstüne peluş ev ayakkabısı giymeme rağmen isitamadigim buzhane ayaklarımPozitif sonuç alan annelerebir sorum olacak ...
belirtiler arasında ayakların usumesini yaşayan var mı ? Biz gibi ısıtamıyorum bir türlü
Bu iyi mi yoksa endişelenmeli miyim bilmiyorum
Peki suan sendeki durum ne canım .. geliyor mu bebisBen.corap üstüne yün patik üstüne peluş ev ayakkabısı giymeme rağmen isitamadigim buzhane ayaklarım
10+1 oldu canım.insallah sağlıklı sıhhatli gelirPeki suan sendeki durum ne canım .. geliyor mu bebis
Benimki tam tersine ayaklarim atesleniyor coraplari cikardim hale sicakliktan yaniyor boyle yasiyan var mi?Pozitif sonuç alan annelerebir sorum olacak ...
belirtiler arasında ayakların usumesini yaşayan var mı ? Biz gibi ısıtamıyorum bir türlü
Bu iyi mi yoksa endişelenmeli miyim bilmiyorum
İnsallah canımmm .. darısı başımıza10+1 oldu canım.insallah sağlıklı sıhhatli gelir
Aynı bende öyleyim heryerim alev alev yanıyorBenimki tam tersine ayaklarim atesleniyor coraplari cikardim hale sicakliktan yaniyor boyle yasiyan var mi?
Vala bende de durum böyle ama canım adet öncesinde de öyle olduğum için çok takılmadım bugün sonuç günüm hayırlısı bakalımBen.corap üstüne yün patik üstüne peluş ev ayakkabısı giymeme rağmen isitamadigim buzhane ayaklarım
Merhaba canım 13 kasımda transfer oldum dün 4.günüm elim ayaklarım yandı sıcaktan ama bugün yokAynı bende öyleyim heryerim alev alev yanıyor
Merhaba canım 13 kasımda transfer oldum dün 4.günüm elim ayaklarım yandı sıcaktan ama bugün yok
Başka hiç bir belirtim yok ya senin?