Toplama işleminden sonra adet oluyorsun.bir sonraki adet dönemi 2.3. günü gittim ben estrofem hap kullandım. Transferden 5 gün önce jel antibotik vs birkaç ilaç daha eklendi.rahim kalınlığına göre yanlış hatırlamıyorsam 20. Günü işlem yapıldı.cnm paylaşablrmsn tedavide neler oluyr
Bilmiyorum canim ben de iyi.olsa 5.gune beklerlerdi diye düşünmüştümBu embriyo transfer olmayı bekliyor canım daha önce 3. Gün ve 5. Gün 2 transferim negatif bence çok bakmıyor bunlara şans biraz da bilinmeyen çok konu var çünkü
Canim benim iki tane 6 hücreli idi 3.gun 10 ya da 15 hücreli oluyor muymus kibnmde donduruldu cnm. 7 tane 10 yada 15 hücreli hepsi dedi embrıolog senın ne zaman transfer. bmm öbür ay. ilaç kullnckmsn
Daha belli degil ohss oldum dabnmde donduruldu cnm. 7 tane 10 yada 15 hücreli hepsi dedi embrıolog senın ne zaman transfer. bmm öbür ay. ilaç kullnckmsn
Merhaba canim.kac hücreliydi hatirliyor musunBen varım ☺
8 di 2 adetMerhaba canim.kac hücreliydi hatirliyor musun
Kuzum tebrikler kacinci gun embriosu bide kacinci gun yaptin testi?pKızlar dayanamadım yine idrar testi yaptım :) Eki Görüntüle 2552750
Bu ilk testim
Eki Görüntüle 2552751
Bu da iki gün sonrası şimdi ki testim
Ne diyorsunuz koyulaşma var değil mi
Toplama işleminden sonra adet oluyorsun.bir sonraki adet dönemi 2.3. günü gittim ben estrofem hap kullandım. Transferden 5 gün önce jel antibotik vs birkaç ilaç daha eklendi.rahim kalınlığına göre yanlış hatırlamıyorsam 20. Günü işlem yapıldı.
Yok kuzum hiçbir fikrim yokKaç hücreli olduğunu biliyor musunuz acaba
Bende kullanılmadı.Suan transferimin 12 inci günü ama negatıf 7inci günden beri idrar testi yapıyorum dünde adet oldumyani simdiden dıger transfere odaklandım dondurulmuş olana 2 inci adetimi beklicem yoksa 3 üncüyemi onu merak ettim igne kullanılmıyo dımı dondurulmusta
Sağol KuZum. 5. Gün embriyosu bugün 9. Günü transferiminKuzum tebrikler kacinci gun embriosu bide kacinci gun yaptin testi?p
Benimki de 6 hücreli iyi mi acaba sabahtan dondurulmustu ondan mi daha cok bolunmediler bilmiyorum8 di 2 adet
bn ilk bşladm bilmıorm cnm. araştrmaya başlyrm işteCanim benim iki tane 6 hücreli idi 3.gun 10 ya da 15 hücreli oluyor muymus ki
4.günde benimki 10 hücreli ve 12 hücreli embriyom vardı sonra 5.güne kadar kalınırsa blastokist oluyor yani sayılamayacak kadar sayısı çok demişlerdi canımCanim benim iki tane 6 hücreli idi 3.gun 10 ya da 15 hücreli oluyor muymus ki
Bana bir tane iyi kalitede 3.gun diğeri grade2-3 yazıyordu o da 6 hücreli idi iki tane donduruldu ikiside 6 hücreli sence nasıl4.günde benimki 10 hücreli ve 12 hücreli embriyom vardı sonra 5.güne kadar kalınırsa blastokist oluyor yani sayılamayacak kadar sayısı çok demişlerdi canım
Estrofem hap yazıyor canım 15 gündür içiyorum ben östrojen hormonu Rahmi kalınlaştırmak için.dün de progesteron için fitil verecekti ben istemedim iğneye dönüştürdü çok da ağrıtıyor iğnesiSuan transferimin 12 inci günü ama negatıf 7inci günden beri idrar testi yapıyorum dünde adet oldumyani simdiden dıger transfere odaklandım dondurulmuş olana 2 inci adetimi beklicem yoksa 3 üncüyemi onu merak ettim igne kullanılmıyo dımı dondurulmusta
Hücre sayısına bakma bence çok arkadaşım var 3.gün orta kalite embriyosuyla evlat sahibi olan 5.gün embriyosu olup da tutmayan nasip kısmet o işler gerçekten kalbini Allah’a bırak tevekkül etBana bir tane iyi kalitede 3.gun diğeri grade2-3 yazıyordu o da 6 hücreli idi iki tane donduruldu ikiside 6 hücreli sence nasıl
Ya ne biliyim kafamdan atamıyorum biraz evhamliyim ben de bu ikinci denemem deHücre sayısına bakma bence çok arkadaşım var 3.gün orta kalite embriyosuyla evlat sahibi olan 5.gün embriyosu olup da tutmayan nasip kısmet o işler gerçekten kalbini Allah’a bırak tevekkül et
Bende çok evhamlıyım canım benim de 3 tane 5.gün embriyom var ama 1 tane transfer yapıcaz diye diretiyor doktorum ikna edemiyorum ya oda tutmazsa diye çok korkuyorm her kulun ayrı bir derdi var dua etmekten başka çaremiz yokYa ne biliyim kafamdan atamıyorum biraz evhamliyim ben de bu ikinci denemem de