Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

cnm paylaşablrmsn tedavide neler oluyr
Toplama işleminden sonra adet oluyorsun.bir sonraki adet dönemi 2.3. günü gittim ben estrofem hap kullandım. Transferden 5 gün önce jel antibotik vs birkaç ilaç daha eklendi.rahim kalınlığına göre yanlış hatırlamıyorsam 20. Günü işlem yapıldı.

Bu embriyo transfer olmayı bekliyor canım daha önce 3. Gün ve 5. Gün 2 transferim negatif bence çok bakmıyor bunlara şans biraz da bilinmeyen çok konu var çünkü
Bilmiyorum canim ben de iyi.olsa 5.gune beklerlerdi diye düşünmüştüm

Suan transferimin 12 inci günü ama negatıf 7inci günden beri idrar testi yapıyorum dünde adet oldum yani simdiden dıger transfere odaklandım dondurulmuş olana 2 inci adetimi beklicem yoksa 3 üncüyemi onu merak ettim igne kullanılmıyo dımı dondurulmusta

Bende kullanılmadı.

4.günde benimki 10 hücreli ve 12 hücreli embriyom vardı sonra 5.güne kadar kalınırsa blastokist oluyor yani sayılamayacak kadar sayısı çok demişlerdi canım
Bana bir tane iyi kalitede 3.gun diğeri grade2-3 yazıyordu o da 6 hücreli idi iki tane donduruldu ikiside 6 hücreli sence nasıl

Estrofem hap yazıyor canım 15 gündür içiyorum ben östrojen hormonu Rahmi kalınlaştırmak için.dün de progesteron için fitil verecekti ben istemedim iğneye dönüştürdü çok da ağrıtıyor iğnesi 5 gün de hem iğne hem hap kullanacağım sonra transfer inşallah.ben yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim 2.adetim de başladılar tedaviye umudunu kaybetme rabbim ol der ve olur

Bana bir tane iyi kalitede 3.gun diğeri grade2-3 yazıyordu o da 6 hücreli idi iki tane donduruldu ikiside 6 hücreli sence nasıl
Hücre sayısına bakma bence çok arkadaşım var 3.gün orta kalite embriyosuyla evlat sahibi olan 5.gün embriyosu olup da tutmayan nasip kısmet o işler gerçekten kalbini Allah’a bırak tevekkül et

Hücre sayısına bakma bence çok arkadaşım var 3.gün orta kalite embriyosuyla evlat sahibi olan 5.gün embriyosu olup da tutmayan nasip kısmet o işler gerçekten kalbini Allah’a bırak tevekkül et
Ya ne biliyim kafamdan atamıyorum biraz evhamliyim ben de bu ikinci denemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…