Amin darısı isteyenlere inşallahGerçekten mi bunları.okuyunca icime.umut oluyor Allah sağlıklı sekilde devam.ettirsin ins
Koyulaşmış hayırlı olsunKızlar dayanamadım yine idrar testi yaptım :) Eki Görüntüle 2552750
Bu ilk testim
Eki Görüntüle 2552751
Bu da iki gün sonrası şimdi ki testim
Ne diyorsunuz koyulaşma var değil mi
Ay inşallah canım ya yükselmezse diye içim içimi yiyor inan sabahtan beri bunun derdine düştüm test günüm salı olduğundan kan vermeyeceğim o güne kadar eşime söz verdim :)Evet canim var
Allahım binlerce kez şükürler olsun.Koyulaşmış hayırlı olsun
Iyi sabrediyosun canim ben 5.gun idrarda pozitifi gorunce dayanmadim o gun verdimAy inşallah canım ya yükselmezse diye içim içimi yiyor inan sabahtan beri bunun derdine düştüm test günüm salı olduğundan kan vermeyeceğim o güne kadar eşime söz verdim :)
Yok perşembe verdim :) 14 çıktı ama düşük biraz ından korkuyorum koyulaşınca yükselmiş demek oluyor demiIyi sabrediyosun canim ben 5.gun idrarda pozitifi gorunce dayanmadim o gun verdim
Aa vermismiydin evet canim yukseliyor maasallhYok perşembe verdim :) 14 çıktı ama düşük biraz ından korkuyorum koyulaşınca yükselmiş demek oluyor demi
bnmde donduruldu cnm. 7 tane 10 yada 15 hücreli hepsi dedi embrıolog senın ne zaman transfer. bmm öbür ay. ilaç kullnckmsnBenim canim iki tane 3.gun embriyosu donduruldu
Kizlar 9. Gun 35 cikan sonucum 11.gun(bu sabah) 16 cikti kimyasal gebelik cok uzgunum ama hayirlisi elden bisi gelmiyor ilk trasnferim gecen ay hic tutmamisti bu da boyle oldu diger dondurulmuslari deneyecegim Allahin izniyle..insallah sizlerinkiler cok iyi yukselir saglik gebelik gecirirsiniz
EVET ama düşüktü Korkuyordum çokAa vermismiydin evet canim yukseliyor maasallh
bnmde donduruldu cnm. 7 tane 10 yada 15 hücreli hepsi dedi embrıolog senın ne zaman transfer. bmm öbür ay. ilaç kullnckmsn
Ben varım3. gün embrıo donduran varmı aranızda hanımlar
bende bılmıorm cnm öğrenmeye çalşıormBenimde 5 inci gün dondurulmusum var 1 adet peki dondurlmusta tedavı nasıl oluyo hıc bılmıyorum ve nekadar zaman sonra başlanıyor bilginiz varmı
Toplama işleminden sonra adet oluyorsun.bir sonraki adet dönemi 2.3. günü gittim ben estrofem hap kullandım. Transferden 5 gün önce jel antibotik vs birkaç ilaç daha eklendi.rahim kalınlığına göre yanlış hatırlamıyorsam 20. Günü işlem yapıldı.Benimde 5 inci gün dondurulmusum var 1 adet peki dondurlmusta tedavı nasıl oluyo hıc bılmıyorum ve nekadar zaman sonra başlanıyor bilginiz varmı
cnm paylaşablrmsn tedavide neler oluyrBen varım ☺
Ben canimEkim ayında tüp bebek yapan var mı ?