Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhabalar,ben hiç bir şey hissetmedim,hatta tutmadığına o kdar emindim ki asla dinlenmedim,spora bile devam ettim sayılır.ama dediğin gibi meme ağrısı oluyor o da ilaçların etkisiyle fakat alışınca o da bitiyor.ne zaman pozitif olduğunu öğrendim ağzılar sızılar bende o zaman başladı

Kuzumm bugün yaptırdım yerinde duramayan bir bebe vardı karşımızda inanılmaz hareketliii zar zor ölçüm yapıldı 1.1 çıktı ense burun kemiğide oluşmuş bir tek kan kaldı
Maşallah Yani iki ay sonra ben de mi hareket ettiğini görebileceğim :) inşallah ya :) sen hissediyo musun hareketlerini peki

Kizlar gunaydin ya grip oldum mandalina ve limondan baska ne yapabilirim bebege zarar vermeden

Merhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba
canım benim geçen opuda 6 hücreli bir embriyom vardı Blast oldu moral olsun diye yazayım dedim bu Opuda da 6 h liler çoğunlukta detaylı sordum bu sefer 6-8 hücreyi yeterli kabul ediyoruz dediler ama yine de sekiz hücre kadar iyi olmasa da çok da umutsuz değil yani üzülme

Kızlar merhaba benim transferim salı günü oldu 2.ve 3. Gün belim ağrıdı fakat dünden beri adet ağrım var bugün daha şiddetli sanki takı ayak bileklerime vuruyor yumurtaliklarima da sancı giriyor okuduğum kadarıyla tutanların genelde 8. 9.gün ya da pozitifi aldıktan sonra ağrıları oluyo adet mi olcam acaba tecrübeli arkadaşlar bir aydınlatsaniz iyice moralim bozuldu

Ins olur sizin olumlu sonuc olmus muydu acaba brnim de ikjnci deneme.so yuzden biraz endişeliyim

Cok tesekkur ederim ins cok heyecanli ve endişeliyim bu.ikinci denemem diye Allahim.gonlumdekini bize gösterir ins

Yok canim benim 3.gunden baslamsti adet sancilarim hic moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…