Hayırlı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.Tek embriyo mu koyuldu sana da ?Benimde transferim dün oldu 5. Gün embriyosuydu 12 kasım test günüm. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim evet tek embriyo ve 4. DenememizHayırlı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.Tek embriyo mu koyuldu sana da ?
Doktor da tam bi şey demedi ki anlamadım başka doktora da göstercembetanın yüksek çıkması ne demek oluyomuş aay ben onları hiç bilmiyoeum
Merhabalar,ben hiç bir şey hissetmedim,hatta tutmadığına o kdar emindim ki asla dinlenmedim,spora bile devam ettim sayılır.ama dediğin gibi meme ağrısı oluyor o da ilaçların etkisiyle fakat alışınca o da bitiyor.ne zaman pozitif olduğunu öğrendim ağzılar sızılar bende o zaman başladıSonuc pozitiv olan kizlar transfer gununden itibaren bi seyler hiss etdinizmi? Ben ilk transferde ilk iki uc gun bi sizinti falan vardi test guju yaklastikca fena halde bel agrisi oldu ama tutmadi ha bide transferden ince de sonrada herhalde ilaclardan feci meme agrisi oldu iyurken bile bitarafdan digerine donerken agridan uyaniuordum simdi oda yok acaba ilaclarin dizu degisti ondan mi hicbisey hiss etmiyorum bos gibi
Maşallah Yani iki ay sonra ben de mi hareket ettiğini görebileceğim :) inşallah ya :) sen hissediyo musun hareketlerini pekiKuzumm bugün yaptırdım yerinde duramayan bir bebe vardı karşımızda inanılmaz hareketliii zar zor ölçüm yapıldı 1.1 çıktı ense burun kemiğide oluşmuş bir tek kan kaldı
Yok kuzumm hiç anlamıyorum daha keşke hissetsem yaMaşallah Yani iki ay sonra ben de mi hareket ettiğini görebileceğim :) inşallah ya :) sen hissediyo musun hareketlerini peki
Bende dün verdim kanımı bakalım benim ne çıkıcakDoktor da tam bi şey demedi ki anlamadım başka doktora da göstercem
canım benim geçen opuda 6 hücreli bir embriyom vardı Blast oldu moral olsun diye yazayım dedim bu Opuda da 6 h liler çoğunlukta detaylı sordum bu sefer 6-8 hücreyi yeterli kabul ediyoruz dediler ama yine de sekiz hücre kadar iyi olmasa da çok da umutsuz değil yani üzülmeMerhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba
Gerçekten mi bunları.okuyunca icime.umut oluyor Allah sağlıklı sekilde devam.ettirsin insfatmasecret19 bana da 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti şuan tek kese gördük 3-5 farketmıyor Rabbim nasip etsin inşallah
Benim canim iki tane 3.gun embriyosu donduruldu3. gün embrıo donduran varmı aranızda hanımlar
Ins olur sizin olumlu sonuc olmus muydu acaba brnim de ikjnci deneme.so yuzden biraz endişeliyimcanım benim geçen opuda 6 hücreli bir embriyom vardı Blast oldu moral olsun diye yazayım dedim bu Opuda da 6 h liler çoğunlukta detaylı sordum bu sefer 6-8 hücreyi yeterli kabul ediyoruz dediler ama yine de sekiz hücre kadar iyi olmasa da çok da umutsuz değil yani üzülme❤
Kaç hücreli olduğunu biliyor musunuz acabaBenim 3. Embieiyosuydu kuzumm geç tutunma yaşadım bildiğin
Cok tesekkur ederim ins cok heyecanli ve endişeliyim bu.ikinci denemem diye Allahim.gonlumdekini bize gösterir insBana kaç hücreli olduğu söylenmedi kuzum ben de bilmiyordum bu hücre olaylarını.Bana sadece kaliteli 3. Gün 3 embriyosu var denildi. Sadece kaliteli denildi. Hatta transfer için hepsini çözdüler bir tanesini 5. Güne zorladılar. Ne yazık ki kaliteli bir şekilde gitmemiş. Şükürler olsun ki bana transfer edilen iki taneden biri tuttu insallah seninki de tutacak kuzum. 3. Gün embriyosu diye kafana takma. Nasibinde varsa olacak
Yok canim benim 3.gunden baslamsti adet sancilarim hic moralini bozmaKızlar merhaba benim transferim salı günü oldu 2.ve 3. Gün belim ağrıdı fakat dünden beri adet ağrım var bugün daha şiddetli sanki takı ayak bileklerime vuruyor yumurtaliklarima da sancı giriyor okuduğum kadarıyla tutanların genelde 8. 9.gün ya da pozitifi aldıktan sonra ağrıları oluyoadet mi olcam acaba tecrübeli arkadaşlar bir aydınlatsaniz iyice moralim bozuldu
Bu embriyo transfer olmayı bekliyor canım daha önce 3. Gün ve 5. Gün 2 transferim negatif bence çok bakmıyor bunlara şans biraz da bilinmeyen çok konu var çünküIns olur sizin olumlu sonuc olmus muydu acaba brnim de ikjnci deneme.so yuzden biraz endişeliyim
Evet canim varKızlar dayanamadım yine idrar testi yaptım :) Eki Görüntüle 2552750
Bu ilk testim
Eki Görüntüle 2552751
Bu da iki gün sonrası şimdi ki testim
Ne diyorsunuz koyulaşma var değil mi