Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba

Kuzumm ense sonucu 1.1 çıktı burun kemiğinide gördük çok hareketliydi zor buldular pozisyonunu eşim emin olamadı bir daha gidelim diyor yok dedim kan sonucunuda temiz alırsak inşallaaahh bir tek doobler kalıcak
Cok sevindim canim ben sadece olcumleri yaptirmayi dusunuyorum kan vermiycem

Kuzumm bugün yaptırdım yerinde duramayan bir bebe vardı karşımızda inanılmaz hareketliii zar zor ölçüm yapıldı 1.1 çıktı ense burun kemiğide oluşmuş bir tek kan kaldı
Kan kafamı karıştırdı beta çok yüksek çıktı doktor başka test önerdi
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum 34’e yeni girdim kafamı da çok karıştırmak istemiyorum

Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum 34’e yeni girdim kafamı da çok karıştırmak istemiyorum
O testler guvenilirligi kesin degil canim kafasini karstryor insanin ense filn kac cikti

Merhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba
Bana kaç hücreli olduğu söylenmedi kuzum ben de bilmiyordum bu hücre olaylarını. Bana sadece kaliteli 3. Gün 3 embriyosu var denildi. Sadece kaliteli denildi. Hatta transfer için hepsini çözdüler bir tanesini 5. Güne zorladılar. Ne yazık ki kaliteli bir şekilde gitmemiş. Şükürler olsun ki bana transfer edilen iki taneden biri tuttu insallah seninki de tutacak kuzum. 3. Gün embriyosu diye kafana takma. Nasibinde varsa olacak

Sonuc pozitiv olan kizlar transfer gununden itibaren bi seyler hiss etdinizmi? Ben ilk transferde ilk iki uc gun bi sizinti falan vardi test guju yaklastikca fena halde bel agrisi oldu ama tutmadi ha bide transferden ince de sonrada herhalde ilaclardan feci meme agrisi oldu iyurken bile bitarafdan digerine donerken agridan uyaniuordum simdi oda yok acaba ilaclarin dizu degisti ondan mi hicbisey hiss etmiyorum bos gibi

betanın yüksek çıkması ne demek oluyomuş aay ben onları hiç bilmiyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…