- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 34
Merhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba9. Gün 162 çıktı değerim şükürler olsun kuzumadet sancısı bana vurmustu 9. Gün sonucumu henüz ogrenmemistim ben de adet olacağım sandım heralde olumlu olmayacak demiştim jelin akıntısı çok oluyor kuzum ona takılma jeli sürdükten sonra 15dakika yürü
Benim 3. Embieiyosuydu kuzumm geç tutunma yaşadım bildiğinYa ciddimisin arkadasim dunden beri elim ayagim titriyor senin de 5. Gun embriyosumydu peki ?
Kuzumm ense sonucu 1.1 çıktı burun kemiğinide gördük çok hareketliydi zor buldular pozisyonunuEnse olcumu filan yptrdinmi canim?
Kuzumm bugün yaptırdım yerinde duramayan bir bebe vardı karşımızda inanılmaz hareketliii zar zor ölçüm yapıldı 1.1 çıktı ense burun kemiğide oluşmuş bir tek kan kaldıYaptırdjm canım ben, sen ne yaptın
Cok sevindim canimKuzumm ense sonucu 1.1 çıktı burun kemiğinide gördük çok hareketliydi zor buldular pozisyonunueşim emin olamadı bir daha gidelim diyor yok dedim kan sonucunuda temiz alırsak inşallaaahh bir tek doobler kalıcak
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum bu testlerde kesin bir comuş vermiyomuş zatenCok sevindim canimben sadece olcumleri yaptirmayi dusunuyorum kan vermiycem
Aynen canim rabbim buyuk sonucta insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimizaİçinden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum bu testlerde kesin bir comuş vermiyomuş zaten
Amiiinnn kuzucummm bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsunnnAynen canim rabbim buyuk sonucta insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Kan kafamı karıştırdı beta çok yüksek çıktı doktor başka test önerdiKuzumm bugün yaptırdım yerinde duramayan bir bebe vardı karşımızda inanılmaz hareketliii zar zor ölçüm yapıldı 1.1 çıktı ense burun kemiğide oluşmuş bir tek kan kaldı
Aminnn canimAmiiinnn kuzucummm bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsunnn
O testler guvenilirligi kesin degil canim kafasini karstryor insanin ense filn kac ciktiKan kafamı karıştırdı beta çok yüksek çıktı doktor başka test önerdi
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum 34’e yeni girdim kafamı da çok karıştırmak istemiyorum
Ense ve burun kemiği normal görünüyor canımO testler guvenilirligi kesin degil canim kafasini karstryor insanin ense filn kac cikti
Crl bebegin boyu canımEnse ve burun kemiği normal görünüyor canım
Crl 64 çıkmış ense ölçümü oluyor galiba bu
Baş popo mesafesiymiş canım evetCrl bebegin boyu canım
Bana kaç hücreli olduğu söylenmedi kuzum ben de bilmiyordum bu hücre olaylarını.Merhaba hamile.oldugunuzu gordum Allah sağlıklı şekilde devam.ettirsin 3.gun embriyosumuydu sizin ki benim de 3.gun donduruldu 2 tane 6 hücreli sizinki nasildi acaba
betanın yüksek çıkması ne demek oluyomuş aay ben onları hiç bilmiyoeumKan kafamı karıştırdı beta çok yüksek çıktı doktor başka test önerdi
Yaşımdan dolayı mı bilmiyorum 34’e yeni girdim kafamı da çok karıştırmak istemiyorum