- 31 Ekim 2017
- 56
- 28
7. Gun idrar yaptim cikmadi..her merkez ayri hareket ediyor bak sana 5. Gun embriyosu olmana ragmen 15 gun sonrasina kan istemisler..? Ama merak etme idrara guvenme 50 60 ken bthcg idrar cikmiyot bende oyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Gun idrar yaptim cikmadi..her merkez ayri hareket ediyor bak sana 5. Gun embriyosu olmana ragmen 15 gun sonrasina kan istemisler..? Ama merak etme idrara guvenme 50 60 ken bthcg idrar cikmiyot bende oyle oldu
Canim ayni merkezde mi verdin?ama %60 artmis kuzum olmasi gereken o zatenYok şöle oldu.
9. Gün 12
11. Gün 47,6
13. Gün 131,5
15. Gün 297,6
17. Gün 514,2
Bugün ki ilk defa 2 kat artmamış. sanırım dedikleri gibi olucak kaybedicem yine bebeğimi 2. Kez
Evet aynı merkez %72 artmış %100 olmamış sıkıntı olmaz mı ?Canim ayni merkezde mi verdin?ama %60 artmis kuzum olmasi gereken o zaten
Hayr hayr degerlerin cok iyi kuzum yaa zaten %60 artis istiyorlarEvet aynı merkez %72 artmış %100 olmamış sıkıntı olmaz mı ?
Bi de beni korkutan ilk test 4 kat arttı 2. Test 3 kat 4. Test 2.5 kat 5. Test işte 1.72
Sanki artış farkları azalıyor %72 artsa bile kötüye gidiomuş gibi
Ya o zaman benim 31 ekimde olduğuna göre bugün 7.günum ben 8. Günum diye hesaplıyorum sen yarın vericeksin kanı o zaman inşallah pozitif çıkarbugün 8. gün. transferin olduğu gün sayılmıyor ki. 24 saat ertesi gün dolunca 1 gün tamamlanır.
Kızlar merhaba,
Benim ilk tüp bebek denemem. 39 yaşındayım ve tek yumurta toplanabildi. 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.
Bugün dayanamadım ve predictor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafı paylaşıyorum. Ikinci çizgi silik. Kutuda %98 oranında doğruluk yazıyor. Tüp bebek için de aynı oran geçerli mi acaba.
Ne dersiniz hamile miyim?
Doktorum 12.günü kan testi yaptırıp gel demişti. 12.günü beklemeli miyim?
Allah razı olsun canım inşallah.Gözün aydın hamilesin bence benimde ilk hamılelıgınde cıkmıştı
Kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Şimdi mutlu ol sonra 12. Günü bekle diğer türlüsü sadece kafa karıştırıor. Tutunuyor bebeğin inşallahAllah razı olsun canım inşallah.
Çok heyecanlandım. Ne yapacagimi bilmiyorum şu an. Kimseye de söylemek istemiyorum ya değilse diye.
Tüp bebek maddi manevi zor ve meşakkatli bir işmiş. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
Ne kadar şanslısın tek yumurta 3.gün ve hamilesin gerçekten rabbım ol diyence oluyor işte. Testin tabii ki doğru bundan sonra test gününe kan verirsin yeterlidir. Çok sevindim umut oldun bana da çünkü bende 39 yaşındayım.Kızlar merhaba,
Benim ilk tüp bebek denemem. 39 yaşındayım ve tek yumurta toplanabildi. 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.
Bugün dayanamadım ve predictor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafı paylaşıyorum. Ikinci çizgi silik. Kutuda %98 oranında doğruluk yazıyor. Tüp bebek için de aynı oran geçerli mi acaba.
Ne dersiniz hamile miyim?
Doktorum 12.günü kan testi yaptırıp gel demişti. 12.günü beklemeli miyim?
5. gün transferi olduğu için 9. gün makul bir süre test için demek ki. eet yarın kan vericem dediğim gibi ümidimi kısmen yitirdim ama.. işte o ama halaa insanın içinde bi yerde bekliyor :) inşallah pozitif çıkarYa o zaman benim 31 ekimde olduğuna göre bugün 7.günum ben 8. Günum diye hesaplıyorum sen yarın vericeksin kanı o zaman inşallah pozitif çıkar
aynen cnm sağlık olsn. öğrenırız 10 gün bekleyip. bakalm ne gibi etkılerı olck transferınŞimdiden bol bol relax diliyorum en zor süreç Türkiye de 10 günde sonuc alınıyo yads kendın gıdıp kan testı yaptırabılıyotsun burda 15 gün sonra kan testı ve kan verebılcegın ozel klınıkler yok sadece idrar testı maalesef
inşsllah canım sonradan yükselen çok oluyor iyiyi düşün iyi olsun inşallah9.gunum bugun ins yukselir
Ay hadi inşallah bu arada ben yanlıs söylemişim biz senle aynı gün olmuşuz benimde 30 ekimmis çarşamba günü . Dondurulmuş 2 tene 5.gün embiriyo transfer edildi benimde hiç umudum yok 7. Gün idrar testi yaptm negatif çıktı bana pazartesi kan vereceksin dedi doktor mecbur o günu beklicem inşallah senin haberin güzel çıkar5. gün transferi olduğu için 9. gün makul bir süre test için demek ki. eet yarın kan vericem dediğim gibi ümidimi kısmen yitirdim ama.. işte o ama halaa insanın içinde bi yerde bekliyor :) inşallah pozitif çıkar
Gözünüz aydın canım Rabbim kucağına almaya nasip etsin senin kaçıncı gün embiriyosu birde hiç idrar testi yaptn mışükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çöktü sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Yok cnm hiç yapmadım eşime söz vermiştimGözünüz aydın canım Rabbim kucağına almaya nasip etsin senin kaçıncı gün embiriyosu birde hiç idrar testi yaptn mı
Maşallah en güzelini yapmışsın keşke bende yapmasaydımYok cnm hiç yapmadım eşime söz vermiştim