Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim ilk iki tedavim de 3. Gün embriyosuydu 14. Gün verdim son tedavim de 5. Gün embriyo 12. Gün verdim. 3 günde değerin yüzde 150 artmış oluyor ki bu da zaten seni mutlu edecek bir değer. Bilemedim arkadaşım sağlıklı artışın olur inşallah 🙏🙏
Merkezin mantığını bilemedim demek istedim. Yoksa bence 12. Güne 90 ı bulacak. Sonrasında artarak gidecek. Hem tekmiş bebeğin ancak kana mesaj yolluyor 😂

Benim ilk iki tedavim de 3. Gün embriyosuydu 14. Gün verdim son tedavim de 5. Gün embriyo 12. Gün verdim. 3 günde değerin yüzde 150 artmış oluyor ki bu da zaten seni mutlu edecek bir değer. Bilemedim arkadaşım sağlıklı artışın olur inşallah 🙏🙏
Canim 12. Gun de ne cikmisti.. ?

Canim 12. Gun de ne cikmisti.. ?
Benim çift embriyo canım büyük ihtimalle doktorum ikiz dedi. 11. Gün baktım ben 997 Di. Normal yolla kalan arkadaşlarıma falan sordum tek adet geçtikten on gün sonra 100 civarında öğrenmişler. 105 137 yani seninki daha çok yeni kana veriyor. 7. Gün kana geçmenin ilk günü iki günde ancak o kadar verir. Bence iki gün sonra değerin ciddi artmış olacak

Hamileligin hayırlı olsun rabbim keserdir gormeyi nasıp etsin bilginiz varsa 10 günüm ve negatıf sonuc adetim 3 gün gecıltı sadece jel kullanıyorum o etkılermi gecılmeyi on

Ayy yükselir inşallah nasil sevindim anlatamam bende 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti seni duyunca şimdi kalbim coştu resmen tabi hala heves edemiyorum ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın . Kalbini ferah tut sakın kötü düşünme oldu de geç kalbine güzel haberlerini bekliyorum
Insallah canim bak ben 2 gun once idrar yaptim cikmadi ..su an yapsam yine cikmaz hcg35 belli etmez kendini 100 lerde idrarda cikar anca 2 gune belki asla uzulme saglikli gelissin diye dua et ben simdi o durumdayim ama insan anliyor resmen koltuk altima dogru hafif hafi agri vuuryordu memisler hassasiyet gosteriyor

Merkezin mantığını bilemedim demek istedim. Yoksa bence 12. Güne 90 ı bulacak. Sonrasında artarak gidecek. Hem tekmiş bebeğin ancak kana mesaj yolluyor 😂
Ay sagol kuzucumm ya insallah yukselir bas agrisi bastirdi bu sabah merkeze giderken bu da belirtiymis hormon yukselince basa vuruyor tansiyonum su an 14 e cikti stres mi oldu acaba ?

Hamileligin hayırlı olsun rabbim keserdir gormeyi nasıp etsin bilginiz varsa 10 günüm ve negatıf sonuc adetim 3 gün gecıltı sadece jel kullanıyorum o etkılermi gecılmeyi on
Ben ilk tedavim de 14. Gün test yapmıştım sizin gibi sadece jel kullanıyordum. Negatif sonucu test günümde baktırıp görünce bıraktım ertesi gün adet oldum. İkinci de de yine iki gün sonra oldum. Bünye ile alakalı olabilir.

O kadar üzgunumkı bıraksammı jeli bıde sulandırıcı ıgne oluyorum hıc umudum yok çünkü 😒suan sızı tahmın edebılıyorum mutlulugunuzu biz esımle bı yarım saat ağlamıştık mutluktan rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsin

Ay sagol kuzucumm ya insallah yukselir bas agrisi bastirdi bu sabah merkeze giderken bu da belirtiymis hormon yukselince basa vuruyor tansiyonum su an 14 e cikti stres mi oldu acaba ?
Çokk çokkkk sevindim harika bi haber . 5. Gün için 9. Gün transfer beta testini bende ilk defa duydum mutluluktan uç bence 🎉🙏🧿💙

O kadar üzgunumkı bıraksammı jeli bıde sulandırıcı ıgne oluyorum hıc umudum yok çünkü 😒suan sızı tahmın edebılıyorum mutlulugunuzu biz esımle bı yarım saat ağlamıştık mutluktan rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsin
Bırakma ilaçlarını ne zaman tarihin olur o zaman bırak sonra gelir adetin. Evet halen inanıyorum bende ağladım hastanenin ortasında değeri yüksek görünce ikiside benimle diye diye ağladım olunca da ağladım olmadığında da insanoğlu garip oluyor. Ordan direkt camiye gidip şükür namazımı kıldım çok şükür rabbıme 🙏 hepinize dua ediyorum yaşayan bilir rabbım bu yaşadığım süreçleri düşmanıma yaşatmasın

Ben aldığım güzel haberlere seviniorum ama kendim için oldukça üzgünüm. Salı günü değerim 297,6 idi bugün 514 çıkmış tam iki katı değil. Zaten %45-50 şans veriolar epey üzüldüm. Ctesi gününü beklicez artık 😞

Bırakma ilaçlarını ne zaman tarihin olur o zaman bırak sonra gelir adetin. Evet halen inanıyorum bende ağladım hastanenin ortasında değeri yüksek görünce ikiside benimle diye diye ağladım olunca da ağladım olmadığında da insanoğlu garip oluyor. Ordan direkt camiye gidip şükür namazımı kıldım çok şükür rabbıme 🙏 hepinize dua ediyorum yaşayan bilir rabbım bu yaşadığım süreçleri düşmanıma yaşatmasın

X