Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sağol cnm bn bugün pozitif olmamla kesti dediğin gibi farklı sanırım inşallah bi sıkıntı olmadan sağ Salim alırız kucağımıza rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Yok canim doktoruna guven sen bisey olmaz rabbimin izniyle .. aminn insallah canim :-)

Tebrıkler sende hamilesin acaba mı deme oylesin tecrübeyle sabit ılk gebeligimde yok yalnıstır dogru degıldır dıyodum ınanamıyordum böyle silik cıkıyodu ama kan sonucunda pozıtıftı hemde ikiz

İlaç kullanıyorum tabi ki estrofem kan sulandırıcı ve prednol kullanıyorum
Canım kafanı karıştırmak istemiyorum da prednol u ben transfer öncesi 5 gün önce başladım sadece beş gün içtim transfer günü bıraktık. Bağışıklık sistemim güçlü çıkmıştı benim ama çok yüksek bir oran değildi. Transfer günü bu ilacı bırakıp yine bağışıklık sistemini baskılıyıcı serum aldım. İntrelipit diye bir serum. Başkada bağışıklık için bir şey yapmadık. Kan sulandırıcı, estrofem, coaspirin, folikasit, progestoren iğne, jele devam ediyorum.

Selam hanımlar. Transferimin 6.gunu 5.gün bir tane embriyo transferi olmuştu. Sabah idrar testinde hayal meyal bir çizgi gördüm. Belirtilerim olmadı sayılır. Ama şuanda rahmimde baskı gibi doluluk hisi var ve belim ağrıyor 🤷‍♀️ ayrıca gaz sancısı gibi
Pozitif alanlar sizde de oldu mu böylesi.?

Canım kafanı karıştırmak istemiyorum da prednol u ben transfer öncesi 5 gün önce başladım sadece beş gün içtim transfer günü bıraktık. Bağışıklık sistemim güçlü çıkmıştı benim ama çok yüksek bir oran değildi. Transfer günü bu ilacı bırakıp yine bağışıklık sistemini baskılıyıcı serum aldım. İntrelipit diye bir serum. Başkada bağışıklık için bir şey yapmadık. Kan sulandırıcı, estrofem, coaspirin, folikasit, progestoren iğne, jele devam ediyorum.
Me için karıştırmak istemedin canım onu anlamadım

Selam hanımlar. Transferimin 6.gunu 5.gün bir tane embriyo transferi olmuştu. Sabah idrar testinde hayal meyal bir çizgi gördüm. Belirtilerim olmadı sayılır. Ama şuanda rahmimde baskı gibi doluluk hisi var ve belim ağrıyor 🤷‍♀️ ayrıca gaz sancısı gibi
Bende oldu. gaz sancım, bel ağrım, Kasıkta baskı halen devam ediyor bunlar.

İlacı kaç gündür içiyorsun canım. Kortizon ilacı bağışıklık sisteminin çok mu kuvvetli. Ben transfer günü bilmeden fazla içtim korktum serum da vurulunca fazla gelir diye.
Transfer günü başladım canım yani doktorum ne derse o test gününe kadar içmemi istedi

Evet canim gaz bendede cok olmustu yarin tekrarlasana :-)

şükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çöktü sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Çok sevindim sağlıkla artsın ve kucağına al bayılıorum güzel haberlere 🧿🙏😘

X