Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar ben dayanamadım test yaptım ikinci denemeydi bu bi de siz bakın

Eklentiler

• 20A69BBA-85F6-4DF2-903D-9D38DCE79373.jpeg
    20A69BBA-85F6-4DF2-903D-9D38DCE79373.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba,
Benim ilk tüp bebek denemem. 39 yaşındayım ve tek yumurta toplanabildi. 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.
Bugün dayanamadım ve predictor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafı paylaşıyorum. Ikinci çizgi silik. Kutuda %98 oranında doğruluk yazıyor. Tüp bebek için de aynı oran geçerli mi acaba.
Ne dersiniz hamile miyim?
Doktorum 12.günü kan testi yaptırıp gel demişti. 12.günü beklemeli miyim?
Ilac kullnmadysan hamilesin canim :-) :cool:

şükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çöktü sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Ben kalpte biraktim canim . Bazilari 12.haftaya kdr kullnmis her doktor farkli sanirim.. hayirli olsun bu arada :-) :-)

Kızlar
Bu predictor erken gebelik testi eczanede 40 tl.
Akakçe.com da 11 tl ye aldım.
Bilginiz olsun.

Yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım hiç. Bugün 7. Günümdü
Tebrikler, hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Benim de 7.gün idrar testi pozitif.
Henüz kimseye söylemedim. 12.gun kan testini beklemeyi düşünüyorum. Sanırım doktor yaştan dolayı beni biraz korkuttuğu için (39).
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.

Tebrikler, hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Benim de 7.gün idrar testi pozitif.
Henüz kimseye söylemedim. 12.gun kan testini beklemeyi düşünüyorum. Sanırım doktor yaştan dolayı beni biraz korkuttuğu için (39).
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
AMin inşallah 🙏🏻 Rabbim bu yolda olan herkese tüm annelere yardım etsin yanlarında olsun

Ben kalpte biraktim canim . Bazilari 12.haftaya kdr kullnmis her doktor farkli sanirim.. hayirli olsun bu arada :-) :-)
Sağol cnm bn bugün pozitif olmamla kesti dediğin gibi farklı sanırım inşallah bi sıkıntı olmadan sağ Salim alırız kucağımıza rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

X