- 14 Mart 2008
- 6.032
- 5.154
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah olmuş gibi Rabbim tamamına erdirsinKızlar ben dayanamadım test yaptım ikinci denemeydi bu bi de siz bakın
Fotoğraf da silik çıkıyor bakıldığında çok belli inşallah tutunmuştur yavrum inşallahMaşallah olmuş gibi Rabbim tamamına erdirsin
Maşallah cnm var gibi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben dayanamadım test yaptım ikinci denemeydi bu bi de siz bakın
Ilac kullnmadysan hamilesin canimKızlar merhaba,
Benim ilk tüp bebek denemem. 39 yaşındayım ve tek yumurta toplanabildi. 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.
Bugün dayanamadım ve predictor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafı paylaşıyorum. Ikinci çizgi silik. Kutuda %98 oranında doğruluk yazıyor. Tüp bebek için de aynı oran geçerli mi acaba.
Ne dersiniz hamile miyim?
Doktorum 12.günü kan testi yaptırıp gel demişti. 12.günü beklemeli miyim?
İlaç kullanıyorum tabi ki estrofem kan sulandırıcı ve prednol kullanıyorumIlac kullnmadysan hamilesin canim
Hayrli olsun canimAmin canım amin inşallah bu sefer oldu sanırım
Onlar degil canim catlatma ignesi kullanmadysan pozitif hayirli olsun kacinci gununİlaç kullanıyorum tabi ki estrofem kan sulandırıcı ve prednol kullanıyorum
Onlar beta hcg yükseltmez ki kesin hamilesin insallah gözün aydın bu arada erken gebelik idrar testi mi yaptığın yoksa sıradan olanlardan mıİlaç kullanıyorum tabi ki estrofem kan sulandırıcı ve prednol kullanıyorum
Ben kalpte biraktim canim . Bazilari 12.haftaya kdr kullnmis her doktor farkli sanirim.. hayirli olsun bu aradaşükürler olsun kızlar bugün 12.günüm 190 çöktü sonucum inşallah herkesle birlikte sağlıklı evlatlarımız olsun doktorum estrofemi bırakmamı söyledi burada okuduklarım hep kese görününce falandı bnm gibi öğrenince Bırakan oldu mu hiç
Yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım hiç. Bugün 7. GünümdüOnlar degil canim catlatma ignesi kullanmadysan pozitif hayirli olsun kacinci gunun
Erken gebelik testi canım bu miratech akşam kan vermeye gidicez eşimle aklımda soru işareti kalmasın:)Onlar beta hcg yükseltmez ki kesin hamilesin insallah gözün aydın bu arada erken gebelik idrar testi mi yaptığın yoksa sıradan olanlardan mı
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim yaYok canım çatlatma iğnesi kullanmadım hiç. Bugün 7. Günümdü
Tamm inşallah güzel haberlerini bekliyorz .Erken gebelik testi canım bu miratech akşam kan vermeye gidicez eşimle aklımda soru işareti kalmasın:)
Amin canım amin inşallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim ya
Darısı seninde başına olsun canım tüm isteyenlere olsun inşallahTamm inşallah güzel haberlerini bekliyorz .
Tebrikler, hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım hiç. Bugün 7. Günümdü
AMin inşallah Rabbim bu yolda olan herkese tüm annelere yardım etsin yanlarında olsunTebrikler, hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Benim de 7.gün idrar testi pozitif.
Henüz kimseye söylemedim. 12.gun kan testini beklemeyi düşünüyorum. Sanırım doktor yaştan dolayı beni biraz korkuttuğu için (39).
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Sağol cnm bn bugün pozitif olmamla kesti dediğin gibi farklı sanırım inşallah bi sıkıntı olmadan sağ Salim alırız kucağımıza rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahBen kalpte biraktim canim . Bazilari 12.haftaya kdr kullnmis her doktor farkli sanirim.. hayirli olsun bu arada