Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet sisli memorial 5. Gun dondurulmus transferlerinde transfer gununu saymazsak 9. Gune kan testi istiyor..su an merkezdeyim burda gorevli biri var muhasebe beni tribi soktu ben anlarim yuzunden var gibi diyor 🙊🤔😊 1 saate sonuc umudum yok ama (7. Gun idrar testi negatifti )

Evet sisli memorial 5. Gun dondurulmus transferlerinde transfer gununu saymazsak 9. Gune kan testi istiyor..su an merkezdeyim burda gorevli biri var muhasebe beni tribi soktu ben anlarim yuzunden var gibi diyor 🙊🤔😊 1 saate sonuc umudum yok ama (7. Gun idrar testi negatifti )
Hadi inşallah boşver şimdi idrar testini :) sonucunuz hayırlı gelsin inşallah

Canım sonucun çıktı mı benimde 7.gün idrar negatifti. Inşallah güzel haberlerini alırız

Hayırlı haberlerle gel inşallah

merhaba 30 ekimde 5. gün transferi yapıldı .dün dayanamadım 7. günde kan verdim negatif çıktı. yarın randevu günüm pek ümidim yok açıkcası 2 günde yükselirmi bilemem ama bugün yinede iğnemi yaptırıdım beklemedeyim .5. gün transferi için 7. günde kan erkenmi oldu bilmiyorum ama allahtan hayırlısı diyorum

merhaba 30 ekimde 5. gün transferi yapıldı .dün dayanamadım 7. günde kan verdim negatif çıktı. yarın randevu günüm pek ümidim yok açıkcası 2 günde yükselirmi bilemem ama bugün yinede iğnemi yaptırıdım beklemedeyim .5. gün transferi için 7. günde kan erkenmi oldu bilmiyorum ama allahtan hayırlısı diyorum
Bende 31 ekimde transfer oldum benim dondurulmuşlarla bana kan için ayın 11ine gün verdiler. Inşallah yukselir güzel haber alırsın

35 cikti canim yukselir mi ki ?
Ayy yükselir inşallah nasil sevindim anlatamam bende 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti seni duyunca şimdi kalbim coştu resmen tabi hala heves edemiyorum ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın . Kalbini ferah tut sakın kötü düşünme oldu de geç kalbine güzel haberlerini bekliyorum

35 cikti canim yukselir mi ki ?
Tek embriyo mu canım? Merkez neden bu kadar erken istiyor 14. Günü duydum da 9. Günü ilk defa o merkezde duyuyorum. 12 de versen bu değer daha yüksek çıkacak boşuna stresin olmayacak. Merkez ne dedi. 9. Gün 35 12. güne 90 ı bulur bu da zaten istenen sayının üzerinde. 50 üstü olması gereken.

Merhaba arkadaşlar benimde bugün 10 günüm 7 inçi günden beri idrar testi yapıyorum tek cizgi😒bu 3 üncü denemem 2 inci demede hamile kaldım ikiz di 8 haftada bırının 10 uncu haftada digerinin durdu yıkıldık tabı ıkıncı denememde zaten hıssetmiştım hamıle kaldıgımı bunda hıcbır belırtı hıs oluşmadı ve zaten testlerde gosterdı zaten kan testi de pazartesi heyecan bile kalmadı test gününe

Tek embriyo mu canım? Merkez neden bu kadar erken istiyor 14. Günü duydum da 9. Günü ilk defa o merkezde duyuyorum. 12 de versen bu değer daha yüksek çıkacak boşuna stresin olmayacak. Merkez ne dedi. 9. Gün 35 12. güne 90 ı bulur bu da zaten istenen sayının üzerinde. 50 üstü olması gereken.
Sisli memorial 5 .gun embriyosunda 9. Gun test istiyor 9.gun icin onlarin bekledigi 50 70 civari normalmis ama sabah hemsire 20 ustu iyidir dedi kafam karisti..yani sevinsemmi bilemedim bakalim katlanir insallah sizin merkezler 5. Gun embriyosu icin 14. Gun mu istiyor ?

Evet tek embriyo benim canim

Sisli memorial 5 .gun embriyosunda 9. Gun test istiyor 9.gun icin onlarin bekledigi 50 70 civari normalmis ama sabah hemsire 20 ustu iyidir dedi kafam karisti..yani sevinsemmi bilemedim bakalim katlanir insallah sizin merkezler 5. Gun embriyosu icin 14. Gun mu istiyor ?
Benim ilk iki tedavim de 3. Gün embriyosuydu 14. Gün verdim son tedavim de 5. Gün embriyo 12. Gün verdim. 3 günde değerin yüzde 150 artmış oluyor ki bu da zaten seni mutlu edecek bir değer. Bilemedim arkadaşım sağlıklı artışın olur inşallah 🙏🙏

X