Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim idrara guvenme bir arkadasim da donmus 5.gun embryosydu 10.gun idrar ypti negatif ayni gun kan verdi 90 cikti
Canım çok sağol ama kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü zaten bizim 5. Tesemiz esimde sperm değil artık yumurta kalmadı . İlaçlarımı icmeye devam edicem gerçi çünkü vicdanım el vermez ama hiç umudum yok . Allah bu imtihanı taşıma gücü versin

Canım çok sağol ama kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü zaten bizim 5. Tesemiz esimde sperm değil artık yumurta kalmadı . İlaçlarımı icmeye devam edicem gerçi çünkü vicdanım el vermez ama hiç umudum yok . Allah bu imtihanı taşıma gücü versin
😢😢😢😢 amin.. rabbim bizlere türlü türlü sınava tabi tutuyor...boyun eğmek ona yine şükretmek lazım...rabbim seninde yardımcın olsun daha erken test için ama insan bazen hissediyor...Bide biz kötüsünü değilde iyisini düşünmeye korkuyoruz sanki çok umutlanamıyoruz bile...

Olsun canim sen ilaclarina devam et moralinide bozma .. rabbim cok buyuk o isterse hersey olur

😢😢😢😢 amin.. rabbim bizlere türlü türlü sınava tabi tutuyor...boyun eğmek ona yine şükretmek lazım...rabbim seninde yardımcın olsun daha erken test için ama insan bazen hissediyor...Bide biz kötüsünü değilde iyisini düşünmeye korkuyoruz sanki çok umutlanamıyoruz bile...
Aynen öyle canım ya hayal bile kuramıyoruz onu bile kendimize fazla görüyoruz nasip artık bu sefer hazırladm kendimi doktor ayın 11ne vermişti test günümü o zamanı bekliycez el mecbur bakalım inşallah sizlerin güzel haberlerini okurm ara ara girip baktıkça benm vicdanm rahat olucak çünkü elimden geleni yaptım ilerde pişman olmamak adına her şeyi denedik ya nasip

Olsun canim sen ilaclarina devam et moralinide bozma .. rabbim cok buyuk o isterse hersey olur
Çok sağolun gerçekten çok güzel destekcisiniz buraya yazarken nasrettin hocanın sözü geliyor hep aklıma bana eşşekten düşeni getirin. Gerçekten öyle aynı sıkıntıyı yaşamayan anlamaz o yüzden hiç görmediğimz tanımadığımız birine kardeşine annene bazen eşinle bile paylaşamadıklarinı paylaşıyorsun çok sağolun tekrardan

Çok sağolun gerçekten çok güzel destekcisiniz buraya yazarken nasrettin hocanın sözü geliyor hep aklıma bana eşşekten düşeni getirin. Gerçekten öyle aynı sıkıntıyı yaşamayan anlamaz o yüzden hiç görmediğimz tanımadığımız birine kardeşine annene bazen eşinle bile paylaşamadıklarinı paylaşıyorsun çok sağolun tekrardan
Kesinlikle ole canim yasayan biliyor tup bebek evlat hasreti sadece yasayan biliyor.. hep dua ediyorum benim gibi bu yolda olan tum kardeslerime rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin diye

Hiç canını sıkma Rabbim yardimcin olsun her şeyin zamanı wardir senin icin rahatsa bundan güzel bir duygu yok emin ol

Aynen öyle canım ya hayal bile kuramıyoruz onu bile kendimize fazla görüyoruz nasip artık bu sefer hazırladm kendimi doktor ayın 11ne vermişti test günümü o zamanı bekliycez el mecbur bakalım inşallah sizlerin güzel haberlerini okurm ara ara girip baktıkça benm vicdanm rahat olucak çünkü elimden geleni yaptım ilerde pişman olmamak adına her şeyi denedik ya nasip
Sana ilk defa yazdım insan tanıdıklarına anlatamıyor derdini dökemiyor içini ...görmeden anlamak hissetmek gerçeği var burda...hepimiz gerçek hikayelerin rollerini oynuyoruz fakat sen ve eşin başka türlü üstlendiniz herşeyi bunu hissettim...ne kadar değerli bir kul olduğunu düşünüyorum..rabbim inşallah yazmıştır isimlerimizi en güzel yerlere...mükafatını kat kat verir...sizi hem dünyada hem ahirette hayırlısıyla müjdelendirir...çok öpüyorum seni ..

Sana ilk defa yazdım insan tanıdıklarına anlatamıyor derdini dökemiyor içini ...görmeden anlamak hissetmek gerçeği var burda...hepimiz gerçek hikayelerin rollerini oynuyoruz fakat sen ve eşin başka türlü üstlendiniz herşeyi bunu hissettim...ne kadar değerli bir kul olduğunu düşünüyorum..rabbim inşallah yazmıştır isimlerimizi en güzel yerlere...mükafatını kat kat verir...sizi hem dünyada hem ahirette hayırlısıyla müjdelendirir...çok öpüyorum seni ..
Şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum inşallah canm inşallah bende seni çok çok öpüyorum öyle tabi inancımız sonsuz senin de gönlüne göre versin Rabbim herşeyin hayırlısı ben hep öyle dua ettim belkide bu imtihan benim için bi mükâfat bilemiyorum . Gönlüme dilime bunu taşıma gücü versin Allah.

Şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum inşallah canm inşallah bende seni çok çok öpüyorum öyle tabi inancımız sonsuz senin de gönlüne göre versin Rabbim herşeyin hayırlısı ben hep öyle dua ettim belkide bu imtihan benim için bi mükâfat bilemiyorum . Gönlüme dilime bunu taşıma gücü versin Allah.
Aminn ..Allah sabredenlerledr.. bakara suresinde yazıyor Ey iman edenler,sabırla ve namazla yardım dileyin...Allah mazlumların, mahçupların, boynu büküklerin kalbindedir...hep bunu düşünürüm bende..biz bişiy bilmiyoruz yarınınız hep sır, o sırların sahibinin yazdığı kader,yazmadığı kederdir belkide ,bilmiyoruz canım bilemiyoruz...

Benimde transfer sonucum pazartesi hayırlı sonuçlar alalım insallahh

Merhaba arkadaşlar ben oncelıkle sıze basımdan geçenleri anlatmak istiyorum belkı bı faydam olur İnşallah Allhım hepınızın kucagını boş bırakmaz bız esımle 1.5 yıllık evlıyız 1 yıl cocugumuz olmadı doktora gıttık bnden bırsey yoktu demırım eksıktı ılac verdı bırde hamıle kalma ılacı varmıs ondan verdı sonra esım gıttı doktora esımde sprem azlıgı cıktı bunu duyunca cok üzüldük agladık ve doktorumuz tüp bebek olcak başka sansınız yok dedı eve bız hemen hastanede baslayalım dedık ve basladık sonra eve geldık adet gunumu bekledık adetin 3 gunu başladık iğnelere bu iğneler 10 gün surdu ve son üç günde günde ıkı iğne aldım ve yumurta toplama zamanı geldı ben cok korkuyrdum ama bayıltıp aldıkları ıcın hıssetmedım bıle uyandıgımda hersey olmustu ve ılac verdıler vajınal ıcın fıtıl gunde üç defa bırde başka bı vıtamın verdiler eve geldım bı saat felan dınlendım hıc bı agrım yoktu 5 . Gun transferım gerçekledi 1 hıc acıcız agrısız bı işlem 1 saat hastanede dınlendım eve geldım bır saatde evde ılaclarımı alıp dınlendım hemen ayağa kaltım sadece dıkkt ertım ağır hareket ettım ve dıkatlı oldm sureklı yatmadım sadece gunduz bır saat yattım ve hep olumlu dusundum ve 12 gun gectı boyle sonra kan vermeye gıttım pozitif cıktı hamıleydım ve sonra 1 gun bekledık yıne gıttık ıkı katına cıkmıstı ve buda benım hıkayem İnşallah faydan olur sıze olumlu düşünün olumlu olsun ve aklınızdn cıkarın Allhım ısterse zaten olur sakın olun doktorunuz bırsey demedıyse cokta yatmayın rahıme kan gıtmezmıs Allhım inşallh herkese yaşatır bu duyguyu bende dualarınızın bekliyorum İnşallh saglıklıca bebegımı kucagıma alırım 😊🙏

Kızlar transfer işlemi ağrılı mı? Ben çok hassasım da
Hayır hiç ağrısı Yok normal jinekolojik muayene gibi 5 dakikalık bir işlem sadece en zor kısmı idrara sıkışık olarak yapılması.. onun haricinde hiç zorluğu yok

Hayır hiç ağrısı Yok normal jinekolojik muayene gibi 5 dakikalık bir işlem sadece en zor kısmı idrara sıkışık olarak yapılması.. onun haricinde hiç zorluğu yok
İdrarda rahim kalınlığını görmek için istiyorlar canım. Neresi daha uygun kalınlığı açısından diye. İlk ikisinde patlatacak gibiydim doğru bilinçlendirseler sonuncuda 1 de olacaktı 3 e kaldı transfer ara ara bir bardak ettirdiler ve transfer den beş dakika önce kendim dayanamadım gittim. Baktı çok net görüyoruz beklememiz gerek yok dedi yoksa bir beş dakika duracaktılar. 4 bardak sadece iç bana öyle dediler ben 6 7 bardak içim fazladan içtiğimi de zaten transfer den önce boşalttım 😂😂😂

X