- 30 Ocak 2019
- 226
- 188
- 23
- 33
Bu sefer rahattım canım. Dondurulmuş embriyom vardı. Belki bu da etkendir ama çok rahattım. Stres yapmadım.
Ah keşke stres yapmadan durabilsek canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer rahattım canım. Dondurulmuş embriyom vardı. Belki bu da etkendir ama çok rahattım. Stres yapmadım.
Canim en sin kac cikti sonuc?Benim de testim tekrarlanıcak yarın hem korkuorum hem tuttu diorum çok garibim biliosunuz 5-6 gün ciddi kanama atlattım. Allahım müsade etsin hem bana hem burdaki ve heryerdeki anne olmak isteyen cümlemize nolur bana da dua edin
Bugün kan verdim kızlar 15. Gün tranafer sonrası sonuç 297,6 geldi. Ben çok sevindim ancak doktor değeri beğenmedi. Burdan sağlıkla kucağına alma oranın %45-50 dedi. Dış gebelikten de korkuolar ahhh ahh çok perişanım ya . Ctesi sonuçlar belli olurmuş tekrar kan vericemCanim en sin kac cikti sonuc?
Canim neden beyenmediki sende eski sonuc cok disukdu kanamaya ragmen kese falanda gormusthBugün kan verdim kızlar 15. Gün tranafer sonrası sonuç 297,6 geldi. Ben çok sevindim ancak doktor değeri beğenmedi. Burdan sağlıkla kucağına alma oranın %45-50 dedi. Dış gebelikten de korkuolar ahhh ahh çok perişanım ya . Ctesi sonuçlar belli olurmuş tekrar kan vericem
zamanla belli olur sıkma canınıBugün kan verdim kızlar 15. Gün tranafer sonrası sonuç 297,6 geldi. Ben çok sevindim ancak doktor değeri beğenmedi. Burdan sağlıkla kucağına alma oranın %45-50 dedi. Dış gebelikten de korkuolar ahhh ahh çok perişanım ya . Ctesi sonuçlar belli olurmuş tekrar kan vericem
Belli olmaz. Kacinci gun embriyosu?Arkadaslar 7. Gunum idrar testi negatifcok uzgunum..test gunum.pers kan vericem.yine ama ciksa cikardi Bu ikinci denemeydi Allah kimseyi caresiz birakmasin
![]()
5. Gun embriyosuydu ciksa cikardi 7. Gun ondan zaten umidim yokBelli olmaz. Kacinci gun embriyosu?
Benim 8nci aksami cok silik cikmisti. Gec tutunduysa cikar5. Gun embriyosuydu ciksa cikardi 7. Gun ondan zaten umidim yok
Aynen öle 9. Gün transferin yoğun kanama gittim ilk test 12 çıktı 11. Gün 47,4 çıktı 13. Gün 131,5 çıktı bugün 15. Gün 297,6 çıktı yine de böle dediller bakalım çok üzgün bi şekilde bekliorumCanim neden beyenmediki sende eski sonuc cok disukdu kanamaya ragmen kese falanda gormusth
Umitsiz olma ama kontrollerin yapilsin.Aynen öle 9. Gün transferin yoğun kanama gittim ilk test 12 çıktı 11. Gün 47,4 çıktı 13. Gün 131,5 çıktı bugün 15. Gün 297,6 çıktı yine de böle dediller bakalım çok üzgün bi şekilde bekliorum
Kanamam olduğunda bakmışlardı. Hatta rahim kalın nasıl kanama oluor bi de kese gibi bişi görüoeum beta ver demişti bende verip çok şaşırmıştım. Ve işte o değer 15. Gün 297,6 ya yükseldi. Ctesi bakıcaklar aşağıdan şuan kanamam biteli 2 gün oldu. Değerlerim 2,5-3 kat arttı 2 günde bi ben çok mutlu olmuştum ama doktorlar korkuttu dış gebelik olabilir veya sağlıksız olabilir dedi. Çünkü 11. Gün 47,4 çıktı die. Allahtan ümit kesilmez. Ctesi belli olucakUmitsiz olma ama kontrollerin yapilsin.
Kanaman varmi?
Muayene oldunmu ultrasonda.
Rahim kalinligi vs ne durumda.
Elbette Allah tan umit kesilmez. Benimde yoğun kanamam la 11.gun 31 di degerim 13.gun 53 tü 116 vs artmays devam etti.Kanamam olduğunda bakmışlardı. Hatta rahim kalın nasıl kanama oluor bi de kese gibi bişi görüoeum beta ver demişti bende verip çok şaşırmıştım. Ve işte o değer 15. Gün 297,6 ya yükseldi. Ctesi bakıcaklar aşağıdan şuan kanamam biteli 2 gün oldu. Değerlerim 2,5-3 kat arttı 2 günde bi ben çok mutlu olmuştum ama doktorlar korkuttu dış gebelik olabilir veya sağlıksız olabilir dedi. Çünkü 11. Gün 47,4 çıktı die. Allahtan ümit kesilmez. Ctesi belli olucak
Insallah sonuclarin guzel ilerler ve bebeģine kavusursun. Hic belli olmaz bu isler tedbirini al kontrollerini eksik etme kese goruldumu sorun ortadan kalkar sagliksiz gebelik olsa bile ki insallah olmaz. Diş gebelik ihtimali elenmis olur. Rahim kalinligi iyi takip edilsin.Kanamam olduğunda bakmışlardı. Hatta rahim kalın nasıl kanama oluor bi de kese gibi bişi görüoeum beta ver demişti bende verip çok şaşırmıştım. Ve işte o değer 15. Gün 297,6 ya yükseldi. Ctesi bakıcaklar aşağıdan şuan kanamam biteli 2 gün oldu. Değerlerim 2,5-3 kat arttı 2 günde bi ben çok mutlu olmuştum ama doktorlar korkuttu dış gebelik olabilir veya sağlıksız olabilir dedi. Çünkü 11. Gün 47,4 çıktı die. Allahtan ümit kesilmez. Ctesi belli olucak
5. Gun embriyosuydu ciksa cikardi 7. Gun ondan zaten umidim yok
Amin inşallah canım kendiliğinden hamile kalabilsek anlamasak...ilaçların etkisiyle sürpriz olsa...Ya hep böyle şeyler geliyor aklıma...Arkadaslar 7. Gunum idrar testi negatifcok uzgunum..test gunum.pers kan vericem.yine ama ciksa cikardi Bu ikinci denemeydi Allah kimseyi caresiz birakmasin
![]()
Canim idrara guvenme bir arkadasim da donmus 5.gun embryosydu 10.gun idrar ypti negatif ayni gun kan verdi 90 ciktiBugün transfer günümün 6.cı günü 2 tane dondurulmuş 5.gün embiriyosu denemiştik şimdi test yaptm maalesef negatiff. Dondurulmuş olduğu için çıkacağını düşünüyorum çıkmadığına göre kesin artık biz bu defteri kapattık Rabbim siz bekleyenlere nasip etsin inşallah
Canım çok sağol ama kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum çünkü zaten bizim 5. Tesemiz esimde sperm değil artık yumurta kalmadı . İlaçlarımı icmeye devam edicem gerçi çünkü vicdanım el vermez ama hiç umudum yok . Allah bu imtihanı taşıma gücü versinCanim idrara guvenme bir arkadasim da donmus 5.gun embryosydu 10.gun idrar ypti negatif ayni gun kan verdi 90 cikti