- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Bugün gittim aile hekimime oksaparı yazabilmesi için Benim önce rapor çıkartmam gerekiyormuş o da sistemden raporu görüp öyle yazma yetkisi oluyormuş. Raporu da kadın dogumcumla görüşeceğim.Benim aile hekimim oksaparı yazıyor.diğerini bilmiyorum.
kullandığım progestoran fitil ve kan sulandırıcı iğne varBen Salı’yı bekleyeceğim. Bu arada kullandığın bir ilaç var mı?
kullandığım progestoran fitil ve kan sulandırıcı iğne var sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım
Benim de aynı progesteron alıyorum fitil olarak, bir de kan sulandırıcı iğne ve aspirin var bir de folik asit.kullandığım progestoran fitil ve kan sulandırıcı iğne var
Hayırlısı olsun arkadaşım test günüm 14 Şubat benim!! Senin ne zaman ?Bende izmirdeyim benimde bugün 5. Günüm
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam, bende ilk 3 gün sürekli yattım dün ve bugün yavaş yavaş dolaştım ikeaya gittim kafamı dağıttık biraz ! Sonra da vicdan azabı duydum çıkmayanıydım gezmesemiydim diyeYatmakla alakasi yok bence..birincide yattim negatifti..ikincide hic yatmadim positif..
Canım bende manisadayımBen Manisa Akhisar'da benim ikinci deneme maalesef negatif
Hemen bi acile gidip görünsen iyi olur bence destekleyici iğne felan yaparlar doktorunla iletişime geçNetten bakıyorum tüm belirtiler dusuk belirtisi yani bu kadar kanama pıhtı Ağrı başka bi şey olmaz ki
Ben direk gittim yazdı canım.daha önceden düşük olduğunda fln da gitmiştim çok yardımcı olan bir doktor.nasıl olduysa yazdı iğneyi.Bugün gittim aile hekimime oksaparı yazabilmesi için Benim önce rapor çıkartmam gerekiyormuş o da sistemden raporu görüp öyle yazma yetkisi oluyormuş. Raporu da kadın dogumcumla görüşeceğim.
Canım sonuç şimdi yapsanda çıkar ama sen doktorun dediği gün yap bence5. gün embriyosu 28 inde oldu 7 sinde tahlil yapılacak
İletişime geçtim Canım zaten iğne kullanmıştım yapacak bir şey yok su an yarını bekliyorumHemen bi acile gidip görünsen iyi olur bence destekleyici iğne felan yaparlar doktorunla iletişime geç
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah düşündüğün gibi değildirİletişime geçtim Canım zaten iğne kullanmıştım yapacak bir şey yok su an yarını bekliyorum
dr 15 şubatta test yap dedi ama ben bekleyemem heralde 12 sinde yaparımHayırlısı olsun arkadaşım test günüm 14 Şubat benim!! Senin ne zaman ?
Rapor cıkarmana gerek yok suan kadın doguma gıt bır kere yazdır orda ondan sonra aıle hekımlıgınde yazdırırsın kullandıgın ilaçlar olarak sıstemde cıkıyor cunkuBugün gittim aile hekimime oksaparı yazabilmesi için Benim önce rapor çıkartmam gerekiyormuş o da sistemden raporu görüp öyle yazma yetkisi oluyormuş. Raporu da kadın dogumcumla görüşeceğim.
Ben çok takılmadan yattım açıkcası ama ilk 3 gun dumduz yatmadım oturdum cok hareket etmedım sadece arada evde gezdım sende nasıl rahat edıyorsan bence öyle yapKızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?
İlk gün uzandım daha çok ancak ertesi günü günlük işlerimi yapmaya başladım hatta gezmeye gittim ama çok ayakta kalmamaya çalışıyorum. Yatış pozisyonu ne ile ilgili anlamadım benKızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?
Yani farketmez ama sol tarafa yatmayı öneriyorlar kan akışı otarafa oluyormuşKızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?
vallahi benim oturduğumda oldu sürekli uzanmadım :) transferimin 5.günüde işe başladım zatenKızlar transferin ilk 3 günü nasıl yatınız hep sırtüstü mü ? Böyle çok zor uyunuyor ? Sağımıza ya da solumuza yatamıyor muyuz ?